Arama sonuçlarınız

1. Draconian

Bir tatlı huzur için taa Kalamış'tan gelmek

Ne kadar mantıksız bir gelme. Avcılar'dan, küçükçekmece'den gelsen hadi neyse. Kalamış çok uzak be.
  2. Draconian

Kaygan zemin, ilk kaza

Merhaba. Bugün uzun uğraşlar sonucu babamı ikna edip motosiklete bindirdim. Aylardır ben ona binmem sen de binme diyordu adam. Motosikletin şeytan işi olmadığını göstereceğiz ya illa. İkna ettik 50 yaşında adamı. Gideceğimiz yol 40 km. Yerler ıslak. Yağmur da değil aslında çamur bildiğin...
  3. Draconian

Gss prim borcu iptali hakkında

Gss prim borcunun kaldırılacağı yönünde dedikodular var. Ne kadar doğru, yanlış bilemem ama üniversite okumasına rağmen borçlu gözükenler için bir çözüm buldum. Bu gss hikayesi çok duyulunca kontrol ettim ve öğrenci olduğum zamanlarda borçlu olduğumu gördüm. Öğrenci adama borç çıkaran zihniyeti...
  4. Draconian

Kaybedenler kulübü

Biraz kezbanvari bir başlık olacak ama artık battı balık yan gider. Kaybettim.. 6 yıllık sevgilimi, itibarımı, çevremi, arkadaşlarımı, sosyal medyadaki kimliğimi... Hayatta hiçbir hedefi olmayan, düz bir adama dönüştüm. İmkanım olmasına rağmen durdurmadım da kendimi. Her şeyin elimden kayıp...
  5. Draconian

Servisten sonra jikle kelebeğinin sertleşmesi

Merhaba. Dün servise gidip motosikletin ilk bakımını yaptırdım. Bakımdan önce jikleyi hafif bir itme kuvvetiyle açarken şu sıralar Allah ne verdiyse bastırmam gerekiyor. Tüm o jikle devresi kopacak gibi oluyor o kadar çok bastırıyorum. Neden bu kadar setleştiği hakkında bir fikriniz var mı...
  6. Draconian

Motosikletim için lastik önerebilir misiniz?

Arkadaşlar merhaba. Bajaj boxer sahibiyim. Malum yagışlar da başladı şu son günlerde ön-arka çok fena kayıyor. internetten sava mc 25 diye bir zımbırtı buldum. Arka: 130/70/10 ön:100/80/17 diyor. Bunlar benim motora takılabilir mi sizce? Fiyat olarak da uygun 200 liraya geliyor ikisi. Tabii...

Yeni mesajlar