Arama sonuçlarınız

1. alp_tunay

16 yaş ruhsat

yoh artık.. Abartma ... :ROFLMAO: :ROFLMAO: Genç nerden bilsin yaşımızı.. Haklı.. Gençle genç oluruz her zaman... Sıkıntı yok.. 👍 Gençleri severiz ...Şu yukarıdaki dal yaprak hariç...;)
  2. alp_tunay

En Kibirli Motosiklet Sürücü Tipleri

Alamanyadaki St pauli mi ;)
  3. alp_tunay

Ehliyet Yetmeme Durumu - Trafik Polisi Arkadaş Var Mı?

Plaka çıkmayan makinelerde ehliyet olmaz.. Plaka olayı yalan bence.. Special makinelere ruhsat çıkaramazsın.. Yola uygunluk belgeleri olmaz... Doğal olarak dağda taşta ehliyetsiz kullanabilirsin.
  4. alp_tunay

Hangi yağ

7100 den 10 tane alsan motorun parasına denk gelir :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  5. alp_tunay

En Kibirli Motosiklet Sürücü Tipleri

Yalnız konu başlığında sürücü tipleri diyor.. Seçeneklerde motosiklet markaları var :) En kibirli sevmediğim sürücü tipi kel ve göbekli olanlar diyip yeni bir polüm başlatayım... :ROFLMAO: :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
  6. alp_tunay

Bizim polislerimiz ehliyet ruhsat istemez.. Motorun şeklinden, sürücünün tipinden davranışından anlar.. Dalga geçmiyorum gerçekten böyle.. Bu yönlerini çok taktir ediyorum...
  7. alp_tunay

Plaka Usulsüzlüklerine Rekor Ceza: 140 Bin TL

Eskiden Türkiyenin gelir kaynakları sayılırken , tarım , hayvancılık, seracılık falan diye öğretirlerdi.. Hatta biz ikokul ortaokul lisede falan öyle öğretildi.. Tarım diye ders vardı lisede... Başkentin göbeğinde yaşıyor olmamıza rağmen o dersi de geçmek zorundaydık... Bakıyorum şu an...
  8. alp_tunay

16 yaş ruhsat

Anladım knks... Bu arada kendi adına alabilirsin... Annen dilekçe yazacak emniyette... Tekrar hayırlı olsun knks...
  9. alp_tunay

üşüdüm - tatlı su motorcusuyumdur

Şükür borcum yok... Boşa kaşınmayım şimcik... ;) İhtiyacı olan kaşınsın.. :ROFLMAO:
  10. alp_tunay

Kaşındırıyor birader :) Bunun altına külotlu çorap giymek lazım :)
  11. alp_tunay

16 yaşındaki Defne Su Çelik'in hayatını kaybettiği kaza

Şimdi gördüm... Ama o tabelanın sağda da olması lazım... Motor dediğim gibi hiç yavaşlamadan direk dalmış.. Fren yapmamış ki , tabelayı nasıl görsün.. kesin ya muhabbetteydi ya da kafası başka bir yerde.. Şimdiki gençler sorun deposu.. Yazık.. Çok genç.. Allah Annesine babasına sabırlar versin
  12. alp_tunay

Ne giyerseniz giyin ama rüzgarı kesin...
  13. alp_tunay

16 yaş ruhsat

Al annenin adına ya da babanın adına.. Parayı onlar vermeyecekmi zaten? Onlara mı güvenmiyorsun ?..
  14. alp_tunay

16 yaşındaki Defne Su Çelik'in hayatını kaybettiği kaza

Araç sağından gelene yol vermeli, tamam suçlu da , Ablam da hiç gaz kesmemiş birader.. Fren bile yok.. Resmen bodoslama dalmış.. Allah rahmet eylesin..
  15. alp_tunay

Bunlar special makineler... Trafiğe sokamazsın... Bakımlarını da km ile değil saatlik kullanıma göre yaparsın.. Ama ilginç ki far takmışlar.. :)
  16. alp_tunay

En ucuz yollu düşük cc motor

Sana 40 a cygnus L vereyim.. 100 lük:) Dere tepe kullanırsın :)
  17. alp_tunay

Yamaha RayZR (Scooter)

Dün mesaj attılar..Peşin fiyatına 12 ay vade...
  18. alp_tunay

Filtre Islandı Şehir Merkezine Kadar Filtresiz Gitsem Sorun Olurmu?

Hiç bişey olmaz. Fazla yakarsın , azcık da ses yapar.. En fazla ince sünger cırtla.. Karbüratöre büyük bir molekül, partikül kaçmasını engeller.. Yukardaki arkadaşların çoraplarından falan cırtlama... Tekerde gidersin maazallah.. İndiremezsin.. ;)
  19. alp_tunay

Motosikletle dünya turu yapan çift İran’da 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bunlar teröris, bunlar zındık, bunlar sürtük... Kesin casusturlar da ... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  20. alp_tunay

Batın Barlas Çeki'nin annesi, Zehra Kınık hakkındaki şikayetinden vazgeçti

Tehdit etmedilerse bir şey demiyorum... Vermişlerdir de eline 3-5 milyon ... Yazık..Gencecik çocuk..

Yeni mesajlar