Arama sonuçlarınız

1. alp_tunay

Yuvarlak kafa şekline uygun kask

Her insanın kafası oval olmayabiliyor... Bebekken devamlı sırtüstü yatırılan kişilerin kafatası , bıngıldak denen yapısı ile arkadan yassılaşabiliyor..Aynısı hep yan yatırılan bebeklerde de oluyor.. Vardır bir bildiği arkadaşın... Herkesin kafası yukarıdan baktığında armut gibi olmaz... İzmir...
  2. alp_tunay

Honda Servis Geri Çağırma

Bizi sevmiyor honda... kan grubu CB olanları çağırmış... Tüh.. Gurubumuz uymadı.. :ROFLMAO:
  3. alp_tunay

Yamaha Cygnus L Sinyal Gecikmesi ve Takılı Kalma Sorunu

Cygnusu ölü parasına sat, dio al.. Sonra oturup 'ben bu hatayı nasıl yaptım ''diye dövün ağla
  4. alp_tunay

Yaya geçidinde duramazsın öyle bir dünya yok

Bu ve '' aracın solundan sollama yapılmaz '' Diyen adam ölümüne kapışır... :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  5. alp_tunay

Honda Türkiye’de Motosiklet Üretimine Resmen Başladı

Fiyat düşmezse kimse yerli üretim pcx almaz.. Üretim dediğime bakmayın montaj.. Zaten kalite yerlerde , bir de bizimkilerin montajladığını düşününce honda dan sovudum :)
  6. alp_tunay

Bir Anda Yola Çıktı, Motorcuyu Polise Şikayet Etti!

Ama adam solundan sollamış.. Terbiyesizzzz... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  7. alp_tunay

Benimki 90 K da..2012 model..Sibop ayarı dahi yapılmadı.. :) Bir kere bile yolda bırakmadı.. Şimdiye kadar kullandığım 2. en sağlam scooter... 1. Suzuki AN125.. :)
  8. alp_tunay

Flaşör her motosiklet parçası satan yerlerde satılır.. 3 bacaklı alacaksın.. Mümkünse sesli uyarılısını al, sinyal açık unutmazsın...
  9. alp_tunay

Dünyanın 1 numaralı motosiklet aküsü Yuasa Türkiye’de..

Şöyle anlatayım... Tesisat tamamen diğer motorlardan farklı.. Kontağı açtığınız zaman göstergedeki kırmızı ışığın yanması lazım..Yanmazsa akü bitiktir.. Yani 9 voltlardadır.. Mz öyle garip saçma bir sistem yapmış ki ateşlemeyi aküden alıyor..Yani marş basarken ya da vurdururken alternatörün...
  10. alp_tunay

Mz de akü bağlantısı olmazsa sittin sene çalıştıramazsın..;) Akü boşsa bittin..Vurdursan bile çalışmaz... :)
  11. alp_tunay

Kot Motosiklet Pantalonu tavsiyesi

Sorma..Çok sevindik... Totosunu özleyenler daha çok sevinmiştir :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  12. alp_tunay

Hafif Siklet Çok Yönlü ADV Motosiklet Tavsiyesi

Transalp iyi tercih.. Olmazsa Versys de bakabilirsin.. Sağlam motor sağlam şasi...
  13. alp_tunay

O bence hristiyanlıktaki kampanyaların güzelliğinden vazgeçemiyordur.. İçinde müslümanlık vardır aslında.Zamanında mankenin birine (soyadı kazaz olan) DİN DEN DÖN diye kapı zili takmışlardı... Hangisinde kampanya iyiyse o dine geçiyordu.... :ROFLMAO:
  14. alp_tunay

Gene motorsuz kaldıK SSLİ

Yok yapmaz.. 20 yıldır tanırım... İyi adamdır.. 👍
  15. alp_tunay

90 lı yılların başında MZ kullanıyordum... 2kere akü değiştirdim, ikisinde de piyasada kum gibi olan yuasa yı değil , mumla arayıp bulabildiğimiz Mutlu aküyü koyardık..En az 5 sene, içini döküp bakım yapıp 2 sene daha kullanırdık.. Şimdiki aküler gibi 3-4 senede zortayı çekmezdi.. Yuasa ne ara...
  16. alp_tunay

Affetmem... Kiliseye gidip günah çıkarmalısın... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  17. alp_tunay

Gene motorsuz kaldıK SSLİ

Tamam , o zaman çamurlama başlığı açarız..Ya o kaçar ya da Erhan bizi atar... :ROFLMAO:
  18. alp_tunay

2026 Model Yamaha Tracer 7 için Motor koruma, Topcase, Sehpa hk.

GP de vardır.. Adamlar iyi çalışıyorlar.. Takdir ediyorum... Ama kalite olarak nedir fikrim yok..Daha tecrübemiz olmadı şükür...
  19. alp_tunay

Börü 1200cc. (Türk malı chopper motosiklet)

Amin işallah... Hepimizinkinin... 🙏
  20. alp_tunay

Ben motorla gittin sanmıştım.. Olmadı şimdi otobos motobos.. Karizma yerlerde :)

Yeni mesajlar