Arama sonuçlarınız

1. alp_tunay

Aradan geçeyim derken sarkan ipe takılan motorcu

Diğer araçlar motoru görmüyorlar tamam.. Motorcular da diğer şeyleri görmüyor.. Çokta şaapmamak lazım..
  2. alp_tunay

RKN 530 ADV Alınır mı

Bu çinliler alfabeyi zorluyorlar... RKS-RKN- çok yakında RKT.. Alın tabi.. Adamlar prinç yemekten bıkmışlar... Ama taş mı yesinler canım ;)
  3. alp_tunay

Motosikletler Çukurlara ne kadar dayanıklıdır?

Yok o sebepten fren bırakılmaz... Fren anında araçın bütün yükü ön tekerlere biner... Extra olarak merkezkaç kuvvetinden doğan güç te eklenince motosikletin 2-3 kat fazla ağırlığı ön tekerlere biner... Zaten canı ne ki tekerin... Ön takımı bozmasın diye , janta lastiğe zarar gelmesin diye...
  4. alp_tunay

Bursa’da Kadın Sürücü Motosikletliyi Darp Etti. 180.000 TL Ceza Yedi

O zamanlar motosiklet sayısı az dı.. Kuryelik denen meslek yoktu.. Motora binen adam entel gibi birşey sayılırdı.. Motora binmek bir farklılıktı kısaca... Nerde çokluk orda :poop: luk demişler..
  5. alp_tunay

nmax 125 kalkışta ve yamadan çıkmaya başlarken gelen ses sorunu

Bagalar orjinal mi ?.. Bir de bagaların kapağında 3 tane lastik var.. Onlar sağlam mıydı bagalar değişirken ?..
  6. alp_tunay

Bursa’da Kadın Sürücü Motosikletliyi Darp Etti. 180.000 TL Ceza Yedi

Devlet öyle şey yapmaz... Kardeş payı der 180-180 kitler.. Adalet mülkün temelidir yav.. ;)
  7. alp_tunay

saat 8:30 rodaja çıkıyorum

Çok diil zaten... YBR nin deposu 13 litre .. Koyduğum 30-40 gram.. Kurum yapacak kadar değil... Yapmadı..
  8. alp_tunay

Düşük cc li hava soğutmalı motorlarda rodajda az miktar yağ motorun ömrünü uzatıyor.. YBR de uygulamıştım.. 180 bin de .. Şu an da faal şekilde kullanılıyor.. Herhangi bir sıkıntı da yok..
  9. alp_tunay

Madem kendin yaptın motoru , sana bir tavsiye vereyim... her depoya 30-40 gram yağ karıştır.. Rodajın bittiğinde farkı anlayacaksın..
  10. alp_tunay

Bize ne taklavattan ?.. :ROFLMAO: Başlık açmadın mı rodaja gidiyorum diye ?.. Rodajın sonucunu soruyorum.. İstediğin gibi olmuş mu ?.. ;)
  11. alp_tunay

Eeee ? Sonuç ? ... ;)
  12. alp_tunay

Rodaj çok iyi geçmedi galiba... :) Hala taklavatı ısıtamadı sanırım :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  13. alp_tunay

Türkiye'de Kıymeti Bilinmeyen Motosiklet Markaları

Evet.. Neden bulunmasın ki?..
  14. alp_tunay

Türkiye'de Kıymeti Bilinmeyen Motosiklet Markaları

Bunu marka bazında değil de model bazında sorabilirsin... Ben CBF500 derim..
  15. alp_tunay

Ehliyet Yetmeme Durumu - Trafik Polisi Arkadaş Var Mı?

Çıkmaz diyoruz.. Elektrik tesisatı yok, elektriği üreten statörü bile ona göre.. Senin tesisatını kaldırmaz... Yok yani, finito, the end.. Yalan söylemiş sana..plaka falan çıkaramazssın..Yola uygunluk belgesi olmaz.
  16. alp_tunay

yeni de trafik yasası yürürlüğe girmiş... :) 180 lik adayım diyorsun... ;) Oh mis gibi.. Akşam video falan bekleriz..

Yeni mesajlar