Arama sonuçlarınız

1. Lombardo

Motosikletimi plaka olmadan muayeneye sokabilir miyim?

Öğleden sonra benim de muayenem var.. Bu başlığı okuduktan sonra gidip plakayı kontrol ettim.
  2. Lombardo

Sıfır Motosiklet Almak İçin En Uygun Zaman ve Kampanyalar

O zaman da döviz maaş alıyor olacaksın. Bozduruz bozduruz ödersin. Tabi espri bir yana şu an ülke ciddi zor durumda. Herkes için hayat zorlaşıyor ve bundan sonra hep böyle olacak. Tedbir almak lazım.
  3. Lombardo

Sıfır Motosiklet Almak İçin En Uygun Zaman ve Kampanyalar

Aldığın maaşı anında dövize çevirirsen döviz maaş almış gibi olursun. ;)
  4. Lombardo

Dynego interkom kullananlar tavsiye eder mi

Benim kırmızısı diye aklımda kalmış. Lacivert de olabilir.
  5. Lombardo

Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Ya gözlük takmayacaksınız ya GS kullanacaksınız. Birini tercih etmeniz lazım. :D
  6. Lombardo

İyi dikkat etmişsiniz. Ben dikkat etmemiştim.
  7. Lombardo

Hoş geldiniz. Yaş 60 olduğuna göre kesin güneş gözlüğü takıp GS sürüyorsunuzdur.
  8. Lombardo

3 ay sonra 50 + kategorisine geçeceğim. Kısmetse. Artık GS alırız.
  9. Lombardo

Klipsli masterlink sorunu

Yinede yıkamakta fayda var. Kum, toz dediğimiz küçük parçacıklar o kadar da masum değiller.
  10. Lombardo

Servis kitpçığı daha doğrusunu yazar ama genel olarak uygulama doğru. Ben de 500 km de bir temizliyorum. Bende otomatik zincir yağlama var. Yine de ara ara yağlıyorum. Tıkanır mıkanır. Neme lazım. Zincirim yağlı olsun.
  11. Lombardo

GS Kullanıcıları neden sürekli güneş gözlüğü takıyorlar?

Biz de bir ara tartışmıştık. Düşünüyorum da hiç gereği yokmuş. Eğer seni kırdıysam üzgünüm. Hem benim gibi artık yaşı 50 olmuş kişilerin, gençlere daha sevecen ve anlayışlı davranması gerektiğini düşünüyorum. Hayat kısa ve engebelerle dolu. Kıymetini bilmek lazım. Düşünsenize; bir motosikleti...
  12. Lombardo

Motoru satmalı mı Binmeye devam mı etmeli

@fatih.met Başınız sağ olsun. Eski dostlar gibisi yok.
  13. Lombardo

Benim ncde de bu şekilde klips takılı. Sadece yuvarlak kısmının zincirin dönüş yönünde olması lazım.
  14. Lombardo

Polis tabletten plakayı sorguladığında hangi bilgileri görür?

Bu tür şeyleri merak etmem ama bunu ben de merak ettim şimdi. Şimdiye kadar girdiğim bütün çevirmelerde en fazla ilgili memurlar 30 saniye içinde kontrolümü yaptılar. Şimdiye kadar tek bir problem bile çıkmadı. 30 yıldır araç kullanıyorum. Trafik sigortamı, muayenemi ve araç bakımımı hiç...
  15. Lombardo

lastik tamiri için fitil seti

Çok teşekkürler. Lastik değişimi de yapıyorlar mı? Siz hangisini tavsiye eder diniz?
  16. Lombardo

lastik tamiri için fitil seti

İzmir'de motosiklet lastiği söküp takabilecek bildiğiniz lastikçi var mıdır? Yada İzmir ve çevresi illerde. Ayrıca bu lastiklçiler pazar günleri çalışıyorlar mı?
  17. Lombardo

Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.

Benim önce Nc yi değiştirmem lazım. 1000 cc üzeri güzel bir yol endurosu almalıyım. Sonrasında toprak işlerine bakacağım.
  18. Lombardo

Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.

Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler. Bu modelin performansını ben de merak ediyorum. Şimdiden iyi yolculuklar. 1775455050 Ne güzel motorun vardı. Umarım daha iyilerini alırsın. Ben de offroad olmasa da hafif toprak yollara özenmeye başladım. Afrika mı alsam acaba? Gerçi @F54 ün AT yerinden...
  19. Lombardo

MotoKamp Alanları

Demek istediğinizi anlamadım.

Yeni mesajlar