Arama sonuçlarınız

1. Lombardo

Assos Kamp Yeri Onerisi - VAMOS KAMP

Bayramda motosikletle hiç gitmediğim Çanakkale bölgesinde 2 günlük çadırlı kamp yapmayı düşünüyorum. Araştırma yaparken bu başlık gözüme ilişti. Acaba kamp yeri hala faal mıdır? Gidenler memnun mudur? Yer var mıdır? Fiyatlar nedir? Bilenler var mıdır?
  2. Lombardo

Bu Ülkelerde Motosiklet Her 2 Kullanıcıdan Biri Kadın!!!

Aynı fikirdeyim. Eğitimsizlik ve fakirlik aynı kısır döngüyü besleyen iki sebep. Bunlar ortadan kalkmadığı müddetçe gelişme kaydedemeyeceğiz.
  3. Lombardo

Africa Twin 2017 DCT aldım

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.. Sorması ayıp kaça aldınız? Daha doğrusu kaça mal oldu?
  4. Lombardo

Biraz uzun bir yol için motor arıyorum ne almalıyım

Bu soruyu kendime sormadığım tek bir gün bile yok .
  5. Lombardo

Arkadaşlar merhabalar Konumuz Viraj

600 k ya tuaregin 0 kilometre motosikletini veriyorlar. İlgilenen varsa sarı sitede çok ilan var. :D https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-aprilia-motorall-dan-2024-model-aprilia-tuareg-660-nakite-ozel-1229942686/detay
  6. Lombardo

Biraz uzun bir yol için motor arıyorum ne almalıyım

Geçenlerde sarı sitede vstrom 800 se ve de modellerini inceledim. Çok hesaplı ve uyguna DE modelleri satılıyor. Şimdiye kadar hiç test edemediğim için alınır mı alınmaz mı fikir yürütemedim. Ancak vstrom kadar NC nin satılması ya da tracer 7 satılması vstromun hitp ettiği kitlenin çok da büyük...
  7. Lombardo

Ben bu şekilde motor sürecek olsam 3 kere ödüm bokuma 3 kere de bokum ödüme karışır. Şaka bir yana eline silah alıp okul basmaktan ne farkı var? Karşına bir çocuk çıksa neler olur düşünmek bile istemiyorum.
  8. Lombardo

35 Kw 47 Ps Scooter 1.305.500 TL

Bize haksızlık olmuyor mu? Üniversiteli değiliz diye köfte yiyemeyecek miyiz?
  9. Lombardo

Geliriz abi, hiç sıkıntı yok.
  10. Lombardo

Stresten ölmektense kolesterolden ölmeyi tercih ederim. :D Bu taraflara gelirseniz bir haber edin. Sucuk ekmek benden.
  11. Lombardo

Arkadaşlar virajı mirajı boş verin, gezin takılın. Haftasonu Tommygun ile bir Karaburun yaptık. Sucuğumuzu pişirdik, temiz havamızı aldık bir de üstüne derin sohbetimizi ettik. Gönül başka ne ister.
  12. Lombardo

Orta Segment Motosikletlerin Çoğalması Japon Motosiklet Satışlarını Baltalıyor!!!

Denk getirebilirsem önümüzdeki günlerde bir trakya yapmaya çalışacağım. O zaman sizi de rahatsız eder belki vstroma bir tur da ben atarım . 🥰
  13. Lombardo

Orta Segment Motosikletlerin Çoğalması Japon Motosiklet Satışlarını Baltalıyor!!!

Hatta BMW yi bile bu işin dışında tutmak lazım. Onlarda hem yüksek fiyat var hem de japon kadar sorunsuz değiller ancak inanılmaz bir satış sonrası hizmeti var. Çinliler eğer Bmw kadar satış sonrası hizmet verseydi, işte o zaman çinli düşünülebilirdi.
  14. Lombardo

Yamaha tracer 7 2024 Debriyaj ayırmama

Tracer 7 de böyle bir problemin olması çok ilginç. O halde ya Suzuki ya Honda.
  15. Lombardo

Bulunmaz mı? Tabiki bulunur hatta nc 750 bulunur. Piyasa böyle oluşur zaten. Benim alınmaz dediğime siz alınır diyorsunuz. Bana göre benimki doğru. Size göre de sizinki. Böylece piyasa oluşuyor. Herkes benim gibi düşünseydi, tek tip ve tek fiyattan sadece bir marka ve model motosiklet...
  16. Lombardo

Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Bende kaçırdım. Kademelinin çıkmasını bekliyoruz. Eğer çıkarmazlarsa alayına oy vermeyeceğim. Kim çıkarırsa ona oy düşünebilirim.
  17. Lombardo

Yüksek Hızlarda Stabilite

150 km hızlara çıkma. Gerek yok. Motosiklet hızlandıkça stabil hale gelir. Yapısı gereği bu şekildedir. Kullandıkça beynin ve algın gelişir. Eğitim de katalizör etkisi yapar. Eğitimini al. Ne yapığını bilerek kendini gözlemleyerek sür. Eğitimde hocamdan öğrendiğim bir bilgiyi burada tekrar...
  18. Lombardo

Ben de çok üzülüyorum. Yakınlarımda olsa sürekli rehabilite edip eğitim vereceğim ama .............
  19. Lombardo

Pragmatik ne demek? Japon pahalı diye çinli almak pragmatiklik mi oluyor? Millette para yok bu yüzden japon alamıyorları pragmatiklik olarak mı yorumluyorsun? Esas parası olmayanın japon alması lazım ki uzun yıllar sorunsuz şekilde binsin.işletme maliyeti ucuza gelsin. Değerinde satabilsin...
  20. Lombardo

2017 yılı NORDKAPP gezisi 32 gün süren 26 ülke,85 kent ve sonsuz macera :)

Güzel konu olmuş. Darısı bizim başımıza. Bu arada bu seyahatin bu günkü maliyetini gerçekten merak ediyorum.

Yeni mesajlar