Arama sonuçlarınız

1. Lombardo

Suzuki GN125 Yağ tıpası açılmıyor?

Civatayı ya açık ağız anahtar ile yada bir numara büyük yıldız anahtar ile açmaya çalışmışlar. Size tavsiyem ya lokma ya Rakor anaktar veya kombine anahtar ile açmanızdır. Sonrasında civatayı mutlaka değiştirmeniz lazım. Sonucu bildirirseniz biz de öğrenmiş oluruz.
  2. Lombardo

Zafer AK çay firkete dönüşü

Yaw ben İtalya'ya bir gidebilsem; debriyajlı debriyajsız, zincirsiz hatta gidonsuz bile dönerim o virajı, aq gidemiyoruz ki.
  3. Lombardo

Yeni Motosikletim Triumph Tiger Sport 660

Ben her iki organizasyona da gelmeye çalışacağım. Şu sınavlar bitsin bir.
  4. Lombardo

Biraz daha genç bir şeyler kovalıyorum sanırım. Durumu toparlarsak Nt1100 e veya v strom 800 e talip olacağım. Kısmetse .
  5. Lombardo

Oooo Sayın Ged en sonunda motosiklet işini hallettiniz. Darısı benim başıma. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
  6. Lombardo

Japon Malından Şaşmayacaksın Honda'nın Far Değişimi

Parayı ödeyen biz olduğumuza göre eleştirmek de hakkımız diye düşünüyorum. Sonuçta bizim ülkemizin çok bir şey üretemiyor olması para verip alıyor olduğumuz gerçeğini değiştirmiyor. Burada esas problemin ülkenin satın alma gücünün gittikçe düşüyor olması diye düşünüyorum. Sıfır motosiklete güç...
  7. Lombardo

Assos turumdan yeni video

Kamyoncu videonu çok beğendim. Kurban bayramında kısmetse Assos'a gideceğim. You sold me Assos bro.
  8. Lombardo

Honda Servis Geri Çağırma

Benim motor 2015 model. Acaba geri çağırıp yenisini verirler mi?
  9. Lombardo

ilk kazamı yaptım

Geçmiş olsun. Maalesef önünü göremeyen pek çok dingil var piyasada.
  10. Lombardo

Kamyoncunun son videosunu buldumm

Bende ifşa ya geldim ama umduğumu bulamadım. Kamyoncu kendine ilginç bir hayran kitlesi oluşturmaya başladı. Beğeniyoruz, destekliyoruz.
  11. Lombardo

CC motor büyüklüğü hk.

Motorun su soğutmalı veya hava soğumalı olmasından çok dizaynı, üretim standartları yada kalitesi "diyelim" daha önemlidir. Düzgün bir hava soğutmalı motoru dandik bir su soğutmalı motora tercih ederim. Bilmem anlatabildim mi?
  12. Lombardo

Tamir hastası oldum galiba

Bende aynıyım.
  13. Lombardo

1.70 boyundaki birisi Africa Twin kullanabilir mi?

Boyum yetmedi ki senin motora. Yoksa tabiki rahattır.
  14. Lombardo

Eğitimde onu da denedim. çok beğendim. 1290 s çok rahattı.
  15. Lombardo

Benim boyum 173. Eğitimde @F54 ün Afrikaya oturdum. L4 kasa. Yan sehpadaydı. Biraz uğraşmama rağmen motoru dik pozisyona getiremedim. Amortisörler yüksek pozisyondaydı. Kullanmakta problem olacağını düşünmüyorum ama duruş kalkışlar 250 kg bir motor için sorun. Benim nc 750 yarı dolu depo ve...
  16. Lombardo

Önemli Olan Boyuymuş.

Çok güzel fikir. Uygulamaya çalışalım.
  17. Lombardo

Önemli Olan Boyuymuş.

Gelip de şu gariban kardeşine tigerini bir tur vermedin ki biz de tigerin tadına bakalım. Belki de tiger alalım. Garibanlıktan kim ..ikim hıyar dese tuz alıp seğirtiyoruz. :D
  18. Lombardo

Önemli Olan Boyuymuş.

Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler. Benim de ilgimi eken bir marka KTM. Yedek parça ve elektronik altyapı beni çok düşündürüyor. Yoksa 890 almamak için ciddi çaba sarf ediyorum. Arıza veya problem yaşarsanız yada yaşamazsanız güncelleme yapmanızı rica edeceğim. Bize ışık tutmuş olursunuz.
  19. Lombardo

Arkadaşlar merhabalar Konumuz Viraj

https://www.trendyol.com/kovea/spider-stove-ocak-p-4440179 Benim ocak kovea spider. Hortumlu ocak. Güzel tarafı tüpü dik yada yan koysanız bile ocak üstündeki genleştirici boru sayesinde gaza dönüştürüp tehlike olmadan yakabiliyor. Çok da küçük yer kaplıyor. Tam motosiklet için. Tavsiye ederim.
  20. Lombardo

TVS RTR200 Yan ayaklık sensörü bozuldu

Benim motorda bir ara oldu. Sensörü iptal edip bir kaç gün kullanmak zorunda kaldım. Şunu söyleyeyim. Bu çok tehlikeli bir şey. Sensörsüz kullanmamaya çalışın. Yan ayak açık unutuluyor. Siz ne kadar unutmam deseniz de unutuluyor ve düşmek için 1 kere unutmanız yeterli.

Yeni mesajlar