Arama sonuçlarınız

1. Lombardo

Bu dönüş hakkında düşünceniz ?

Peki içimizden biri dediğin kim ki? Yüzü bile belli değil. Hatta içimizden biri olduğu bile belli değil. :D Sen toprak videosu koy. Daha eğitici olur.
  2. Lombardo

Bu dönüş hakkında düşünceniz ?

Bundan 3 ay öncesine kadar bu işlerin çok zor olduğunu düşünüyordum. Sağ olsun @Okan Sinan Ocan hocamın eğitiminde hem peg sürttük hem de stoppie yaptık. Demek ki bu işler çok da zor değil ancak doğru eğitim ile ve doğru çalışma şartlarında yapmak ve öğrenmek gerekiyor. İnsanlar şekil yapmayı...
  3. Lombardo

1 ay sonra uzun yola çıkacam neleri değiştirmem kontrol etmem gerekir?

Evet ondan arıza yapıyor. Düzenli bakım yapılmadığı için.
  4. Lombardo

Ben işte düzenli bakımı savunanlardanım. Bir şey dersen eğer benimle kavga etmek zorunda kalırsın :D
  5. Lombardo

Motordan nasıl daha iyi anlayabilirim

Yaşını bilmiyorum ama makine yada motorlar ile ilgili okul ( yukşek okul, meslek lisesi, makine mühendisliği gibi bir bölüm) okuyarak motorlar ile ilgili bilginizi arttırabilirsiniz. Hatta meslek haline bile getirebilirsiniz.
  6. Lombardo

Polis memuru motosikletin üzerindeki orjinal stickerları sökmesini istedi

Kimi kime şikayet edeceksiniz? Deveye sormuşlar boynun niğe eğri diye, nerem doğru ki demiş... Bir yerimiz doğru olsa kabul edeceğim de, yaw bizim her yerimiz yamuk.
  7. Lombardo

İzmir Çıkışlı Ege Turu

Fetiye'ye kadar gidip dönmek günlük tur, Fetiye'de 1 gece kalıp dönmek ege turu. Hatta oradan kaşa doğru gidip döndün mü, ege ve akdeniz turu oluyor. :D
  8. Lombardo

Aile bakanı aklıma geldi. Bir kereden bir şey olmaz demişti. :D
  9. Lombardo

Honda Safety Türkiye GS2 eğitimi ardından

Süper süper süper. Eğitim çok önemli ve gerekli bir şey. İyi yapmışsınız. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
  10. Lombardo

Fsm koprusu - Susurluk (240 km) - 3 saat (non stop) - 3.3 lt/100 km. Super bir sürüş!(güvenli)

Muzaffer hoş geldin. Şu sakin kullanma işini ben de severim. Hatta çok sakin kullanıp trafiğin çok altında hızlarda seyrettiğim için hocalardan uyarı almışlığım da vardır. Ancak çok sakin veya çok yavaş da tehlikeli. Trafikte sakin ve yavaş kullanmak önemli ancak öyle bir hızda seyretmek...
  11. Lombardo

Zafer AK çay firkete dönüşü

Zavallı Dali bunları konuşacağımızı bilseydi resim resim yapardı ne de meşhur olurdu. Zavallı Helena. Kim bilir nasıl bir hayat yaşadı.
  12. Lombardo

Picasso isen çok iyi ama sakın "Leonardo da Vinci" si olma. Hele ki "Michelangelo" su hiç olma. Picasso , Dali, Gogh olabilirsin. Ha birde Frida Kahlo olma. Oda tehlikeli ama bence sana en çok Dali olmak yakışır. Aralarında en çapkını o.
  13. Lombardo

Hakkını vermeye başladım

Bol gezmeler kardeş. Tekerine taş değmesin.
  14. Lombardo

Ölme karabaş (bir cup hikâyesi)

Periyodik olarak yağ, radyatör suyu ve fren hidrolikleri kontrol edilmelidir. Ben, yola çıkmadan önce mutlaka lastik basınçlarını kontrol ederim. Motosikletin etrafını gezer, inceler gevşeyen veya gözüme normal görünmeyen her şeyi detaylı kontrol ederim. Eğer tamir veya bakım gibi işlemler...
  15. Lombardo

Diyelimki Hiz Sinirlari Arabalar ile ayni oldu

"Kokocambo" ise çok iyi. Ben "pump up the jam" zannetmiştim.
  16. Lombardo

Gül gül Osman Aga. Sen de gül. Zaten ölmüşüz ağlayanımız yok bari gülenimiz olsun.
  17. Lombardo

Yetkililerden biri geçeceği zaman yolları kapatıp trafik polisleri yollara diziliyor. Bu bile kaldırılmalı. Kendisi trafik problemi yaşamayan bir kimse ülkenin trafik sorunlarını çözemez. Trafik problemi yaşayan üst düzey hükümet veya devlet görevlisi yok ki. Hepsi çakarlı ciplerle geziyor. Bu...
  18. Lombardo

Hız sınırlama düzenleme yapılacak ise otomobillerin hız sınırları kamyonlarla eşitlenmeli. Baksınlar bakalım yıllardır motosikletliler ne çekiyor. Ayrıca ambulans, itfaiye ve polis araçları dışındaki bütün araçların geçiş üstünlüğü ve önceliği kaldırılmalı. Çakarlı araba kullanan onun bunun...
  19. Lombardo

Akşam akşam tövbe estağfrullah :D

Yeni mesajlar