Arama sonuçlarınız

1. Lombardo

Motosiklete Kasko Yaptırmak Mantıklı mı?

Bugün kaskom bitti. 21000 tl ye 9 taksit ve %30 indirimli olarak yaptırdım. bence kaskosuz binmek büyük risk.
  2. Lombardo

Çoruh'un İzinde: İspir – Yusufeli – Uzundere Arasında Bir Motosiklet Yolculuğu

Çok beğendim. Motor da çok güzel. Devamını bekliyoruz.
  3. Lombardo

Yamaha BWS 100 Restorasyonu

Bbaşarılar dilerim. Bu azminiz ile bana da örnek oluyorsunuz. Belki ben de bir motosiklet toplayabilirim.
  4. Lombardo

sport touring tavsiyesi

Bu durumda 800 yerine 650 bakmak daha mantıklı. Özellikle uzun yol için.
  5. Lombardo

RKS Spontini 110 alınır mı sizce?

Bir kaç kurye ile konuştuğumda tvs için çok iyi şeyler söylemişlerdi. Hero ilgili de iyi şeyler duymuştum ama siz daha iyi bilirsiniz çünkü zaten işin içindesiniz. Bizimki kulaktan dolma oluyor.
  6. Lombardo

RKS Spontini 110 alınır mı sizce?

spontini güzel motosiklet ama bence 125 cc başka güzel motosikletler de var. Tvs vs hero nun çok güzel motosikletleri var. Bir düşün istersen.
  7. Lombardo

Naked motoru sport touring gibi kullanmak

Her şey gönlünüzce olsun. Umarım istediğiniz motosikleti alırsınız. Tabi ben de alırım.
  8. Lombardo

Motosiklet ile BALTIK Turu

Selamlar, öncelikle istediğiniz gibi bir gezi olmasını ve bol keyif almanızı dilerim. Muhtemelen yapacaksınızdır ancak ben yine de sizden bir ricada bulunayım. Gittiğiniz yerlerdeki konaklama, yemek veya yol ücreti gibi harcama yaptığınız kalemlerin listesini tutabilir misiniz? Böylece bu tip...
  9. Lombardo

2 Gece 3 Gün / İskeçe & Filibe

Kendim gitmiş gibi oldum. Özellikle "şuursuzca eğlenmek" kısmını okuyunca çok güldüm. Devamını bekliyoruz.
  10. Lombardo

Sport Touring Arayışı ve Tavsiye Beklentisi

Hem DL650 hem de vstrom 800 kullanmış birisi olarak sizden bu iki motosikletin karşılaştırmasını rica ediyorum. Titreşim, ergonomi ve konfor olarak değerlendirmenizi bekliyorum. Özellikle 2 kişi kullanılacağı için artçılı sürüş için düşünceleriniz çok öenmli.
  11. Lombardo

büyük turun teaserı hazır iyi seyirler

Çölde deri pantolon giyen gaylar kısmını çok merak ettim. :D Şunu mu demek istediniz? Ne saçma bir edit adı gibi. "Kamyoncu" diye nick mi olur?
  12. Lombardo

Motorumu çalmaya çalışmış olabilirler mi?

Yaratıcı fikirler geliyor. :D
  13. Lombardo

Motosiklet servisi açmak

Yorum yapan arkadaşların hemen hemen tamamı makine mühendisliği okumanız yönünde fikir beyan etmiş. Bunu temel sebebi mühendislik formasyonu almanız ve diploma sahibi olmanız için. Fakat şunu belirteyim, dükkan açıp motosiklet veya araba tamir etmek için sadece motor bilgisi yetmez. İş...
  14. Lombardo

Kaza değil cinayet: Tıp fakültesi öğrencisi Yaren Mercan (22)

Gerçekten kaza ise evet, yırtabilirsin. En azından taksirli olur. Bu şekilde ise resmen cinayet.
  15. Lombardo

Kaza değil cinayet: Tıp fakültesi öğrencisi Yaren Mercan (22)

Bu kişi halkın gözü önünde parçalara ayrılmalı. Her pir parçasıda farklı köpeğe yedirilmeli. Alkol alıp bir kişiyi öldürmek resmen cinayet.
  16. Lombardo

Yağı değiştiren usta dayağı hak etmedimi ???

Şimdi dekanın mezun ettiği öğrencilerinde diploması sahte olmuyor mu? Sahte diplomalı birinden alınan diploma da otomatikman sahte oluyor. Sahte avukatların kaybettiği veya kazandığı davalar yeniden görülmeli. Adalet sağlanmamış oluyor. Düşünsenize olay aslında ne kadar büyük. Bu sahte...
  17. Lombardo

1000lik makine şehir içi cadde sürüşü

Peki bu ısınma işi 4 silindir olması ile mi ilgili yoksa 2 silindir litrelik motosikletlerde de aynı durum söz konusu mu? Mesela NT1100 alsak sıkışık trafikte yine bu sıcaklık derdi le uğraşır mıyız? Mesela benim nc de böyle bir dert yok. Sıkışık trafikte 1 vites 4000 devir ile gitmeye...
  18. Lombardo

rodaj bakımı kaç km aralığında yapılır?

Rodaj motosikletin en önemli bakımlarından biridir. Gerçi hepsi önemlidir ama rodaj başkadır. Kilometreyi geçirmeyin.
  19. Lombardo

Sport Touring motor tavsiyesi

Sizi en son gördüğümde sport touring olarak forza 250 kullanıyordunuz. :D Sport touring denince benim aklıma k1600 gt, fjr 1300 gibi modeller geliyor. Özellikle k1600 gtl çok güzel.

Yeni mesajlar