Arama sonuçlarınız

1. Kerem34_

Yurtdışı alışveriş hakkında birkaç söz

Buradan alışverişim tamamlandığı zaman bilgilendirmemi rica eden birkaç arkadaş vardı, hem onlara hem de ilgilenen diğer kişilere fikir vermesi açısından genel alışverişi ve kendi masraflarımı anlatacağım. Öncelikle eskiden bir gümrük minimum değeri vardı. Aldığınız ürün eskiden 25 Euro'nun...
  2. Kerem34_

Onguard Beast 8016 LX

Merhaba arkadaşlar, zincirimi aldım. Alırken Armor military 714MV ile arasında kalmıştım. Özellikleri neredeyse birebir aynı olan zincirler -metalurjik olarak Bilemiyorum, malzeme mühendisi varsa bir göz atabilir :) - kalınlık ağırlık ve dayanım süreleri açısından söylüyorum. Bu zinciri...
  3. Kerem34_

Bir küçük zincir meselesi

Merhaba arkadaşlar bir zincir kilit kombinasyonu alacağım. Yurt dışından biri gelip de abus getirinceye kadar aklım kalmasın istiyorum. Zaten kapalı otoparka koyacağım ama başka bir yerde kalmam gerekir, kampa gidesim gelir gibi durumlar için bir zincire ihtiyacım var. Kafamda tersane...
  4. Kerem34_

Yatan motosikleti yola çıkartmadan önce

Merhabalar, bundan 3 ay önce kendime ait olan ilk motosikletimi aldım. Birden bire, ortada henüz alma fikri yokken almış bulunduğum için ekipman eksiklikleri, ehliyetimin yetmemesi gibi durumlar vardı bu yüzden kısa bir süre kullanıp motosikleti eksikleri tamamlayana kadar yatırma kararı aldım...
  5. Kerem34_

Shoei Gt-Air 2 ile değiştirilebilir mi?

Merhaba, Geçen ay Agv'nin K6 kaskını satın almıştım yurt dışından. Boyasında sıkıntı olduğu için geri göndermiştim size de fikir danışıp. Ellerindeki gelen bütün o seri kasklarda bir boya problemi olmuş. 20 gün beklersem yeni serinin geleceğini söyledi. Ben de acelem var dediğimde önceden...
  6. Kerem34_

Onguard zincirler orijinal mi, sahte mi?

Malum ülkemizde her türlü ürünün sahtesi üretilebildiği için insan bir şey alırken şüpheye düşüyor. Kafama takılan iki konu var Birincisi, adamlar bütün modellerini tek tek dizerken 8016LX diye bir ürün koymamışlar ürünlerin arasına. 8016L'nin bile 180 dolar yurt dışı fiyatı varken 8016lx'in...
  7. Kerem34_

Disk kilidi uyum sağlar mı?

Merhaba arkadaşlar, bir abus 8008 veya 8078 disk kilidi almayı düşünüyorum ay başı. Deneme şansım yok, yurt dışından alacağım. Motosikletim 2020 Mt-25. Yorumlara baktığım zaman bazı kişiler diske girmediğini, kastırdığını yazmışlar. Forumda da bir bilgi bulamadım. Bazı kişiler de sorunsuz...
  8. Kerem34_

Zincir kilit uzunluğu hakkında

Merhaba, bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Sizce 1.5 metre zincir şasiden geçirip elektrik direği vs. yerlere bağlamak için yeterli bir uzunlukta mı yoksa daha uzun bir zincir mi gerekir? Sipariş vereceğim fakat motosikletim şu dönem yanımda değil, gözümde de canlandıramadım.
  9. Kerem34_

Fren alışkanlıklarınız hakkında

Merhaba, kendimde fark ettiğim bir alışkanlık olarak ön fren kullanmaktan mümkün olduğunca kaçınıyorum freni refleks olarak yaptığım zaman. Arka fren ile yavaş denilebilecek bir hıza düşüp de kullanıyorum ön freni. Bana uzun vadede ne gibi sıkıntılar yaratır. Bunu önceki yıllarda bisikletle...
  10. Kerem34_

Alpinestars Drystar teknolojisi

Merhaba, aramızda bu özelliğe sahip mont kullanan arkadaşlar illa ki vardır. Montlarınız su alıyor mu? Dayanıyorsa yağmur altında sürüş yaptıktan ne kadar süre sonra almaya başlıyor? Eğer hiç almıyorsa zaten küçücük olan sele altıma yağmurluk sıkıştırmaya uğraşmayacağım.
  11. Kerem34_

Artık ABUS'ları da patlatıyorlar

Az önce yine bir çalıntı ilanı gördüm, arkadaş mt-25'ine geçen sene 1500 liraya aldığı abus disk kilidini(o fiyatlara bir 8077 bir 8008 var, en üst segment yani) takıp adliye bahçesinde güvenliğin önüne koymuş. Adamlar gelip öğle vakti patlatmışlar kilidi, çok zorlamamış demek ki öğle vakti...
  12. Kerem34_

Çin malı takip cihazları

Aramızda bu cihazlardan kullanıp da memnun olan veya memnuniyetsizliği olan arkadaşlar illa vardır. Sinotrack olur Itrack olur benzer cihazlar olur kullanan varsa deneyimlerini anlatabilirler mi? Bir sıkıntı yaşıyor musunuz? Ben aldım henüz bağlamadım, haritası arada sapıtıyor alakasız yerleri...
  13. Kerem34_

Bu kask deforme olur mu? acil fikriniz gerekiyor

https://i.hizliresim.com/nMo7n2.jpg Merhaba, sipariş ettiğim kask geldi fakat arka havalandırmasının bir kaç parmak üstünde bir mercimek kadar çıkıntı gibi bir şey var fakat tırnağa takılmıyor. Hafif tırnakladım kalkmadı. Boya fazlası olabilir. Aldığım siteyle iletişime geçtiğimde geri...
  14. Kerem34_

Pinlock tak çıkar bir ek mi?

Merhabalar, bir kask ve iridyum vizör satın aldım. Aslında siyah aldım ama ellerinde olmadığı için iridyum gönderdiler. İkinci bir pinlock almayı unuttum ve bu kaska uygun pinlock Türkiye'de satılmıyor gördüğüm kadarıyla. Pinlock hakkında forumda kimi takıp çıkardığını yazmış, kimi çıkardıktan...
  15. Kerem34_

Furygan Eldiven-AliExpress

Merhaba, Aliexpress'den Furygan'ın Afs-10 veya Afs-18 modelini almayı düşünüyorum, ikisinden birini ya da ikisini de kullanıp yorum yapabilecek olan var mı? Lütfen sertifika vs. yazacak arkadaşlar, abiler, ablalar, kardeşler yazmasın, gerek yok. Olayın bilincindeyim, tüm ekipmanlarımı üst...
  16. Kerem34_

Ekipman terzisi, fikrinize ihtiyacım var

Merhaba, iki mont beğendim, fiyatları aynı fakat birisi daha iyi bir mont ve görselliği bana daha çok hitap ediyor. Şansıma daha iyi olan montun bedeni bana bir beden büyük. İkisinin de omuzları neredeyse tam oturuyor, göğüslerde de sıkıntı yok ama belimin ince olması sebebiyle belde çok fazla...
  17. Kerem34_

Tekstil Montta Tadilat

Arkadaşlar merhaba, Nispeten uygun bir fiyata istediğim montu buldum fakat ben Xl giyiyorum, mont 2Xl. Aslında omuzlarım 2XL'a tam oturuyor,xl'da çok hafif sıkıyor ama açar problem değil. Omuzlarım ve göğüslerim çok geniş. 3Xl'da giysem doldurur fakat sıkıntı bel ve karında. Spor'dan ötürü...
  18. Kerem34_

Garantiyi bozar mı?

Merhabalar, çakarlı fren modülü ve alarm takmayı düşünüyorum motosikletime. Hiçbir şekilde kesip biçmeyeceğim hepsi soketli. Çakarlı devreyi arka ledin soketine, alarmı da akünün kutbuyla şasiye bağlamayı düşünüyorum. Bakıma götürürken söksem vs. bayi herhangi bir şekilde anlayıp garanti dışı...
  19. Kerem34_

Yurt dışı sipariş verdim, gümrük soru işaretleri

Merhabalar, dün yurt dışı siparişimi verdim siparişim bugün kargoya verilmiş. Benim bildiğim ve önceki alışverişlerinde karşılaştığım gümrükte ürünün %18i kadar bir vergi alındığı. Bazı kişiler bunun üstüne %20 KDV ve belli bir tutarda ötv de ödeyeceğimi söylüyor. Bu yıl yurt dışından alışveriş...
  20. Kerem34_

AGV vs SHOEI

Merhabalar, alacağım kask hakkında fikirlerimi iyice şekillendirdim. Aklımda kalan son modeller AGV K6 ve Shoei GT air2 modelleri. Bir de Arai profile V düşünüyordum fakat yurt dışı incelemelerinde çoğu kişi beğenmemiş. Gt air2'yi kafama takınca herhangi bir rahatsızlık hissetmedim. AGV k6'da...

Yeni mesajlar