Arama sonuçlarınız

1. Boldpilot

sıralı 4 silindir vs V 4 silindir

Egzoz aynı bloklar farklı Not : egzozlar satılıktır twobros merkezden neredeyse orjinal teyitlidir 😃 KOZ4j_9ry1s
  2. Boldpilot

Mt07 - vfr800 - xmax400 - fz6n

Merhaba arkadaşlar 1 yıl içinde kullandığım motosikletler hakkında ufak bilgiler vermek için bi kaç kelime birşeyler karalayım dedim. Hepsinin ayrı ayrı kullanıcı gurupları var fakat xmax400 ve vfr800 hakkındaki görüşlerimi soran bi kaç kişi olmuştu, bende genel birşeylet karalıyayım dedim...
  3. Boldpilot

Dalgalandım da duruldum, koştum ardından yoruldum..

Merhaba arkadaşlar Sevenimizde sevmeyenimizde vardır nacizhane bir öz eleştiri yapmak istedim. Öncelikle Allah düşmanımın başına vermesin ufakta olsa ufkumu açıcak bi kaza geçirdim, full ekipman olmama rağmen en olmadık yeri omzumu kırdım 😊 Sabah saat 6 sularıydı kazayı yaptığımda, 20 metre...
  4. Boldpilot

Noter satış hakkında..

Arkadaşlar merhaba.. @levend84 hocam sağolsun soktu aklımıza 😃 Vfr800ümü mt25 + tl karşılığı satmıştım aklımda crf rally vardı ama ani bi kararla xmax tarzı birşeyler alayım iyice iyileşene kadar kullanırım diye düşündüm. Xmax400abs momo desing bi motosiklet alıcam sabah kısmetse , şimdi...
  5. Boldpilot

Cc düşürme..

Merhaba arkadaşlar Bilenleriniz vardır 10 gün kadar önce ufak bi kaza geçirdim. Kaza ciddi olmasada sonucu beni ciddi manada zorladı. Full ekipman olduğumdan mütevellit pek hasar almadım fakat köprücük kemiğini parçalı kırmışız. Platiniydi ameliyatıydı olduk ama motosiklet yasak dedi doktor...
  6. Boldpilot

Ankara'da işinin ehli karenaj boya&tamircisi

Dün sabah geçirdiğim kazadan sonra kırığı olmayan 2 parça karenajımın zımpara, macun ve boya ihtiyacı var sanırım. Karenajları söktüm boya koduda mevcut, defalarca kez boyatmama gerek kalmadan halletmek istiyorum tavsiyeniz var mı?
  7. Boldpilot

Herşeyin bir ilki varmış.. Sola yatma içerir.

Öncelikle herkese Kazasız belasız sürüşler dilerim. Allah hepimizi sevdiklerimize bağışlasın. Hafta içi bi arkadaşım tracer900 aldı ve Bu sabah saat 06.00 da çıkıp 10.00da dönmek için sözleştik.. Her yola çıkışımda Bismillah der çıkarım ama bu gün öyle olmadı. Hiç haberimiz yokken garaj...
  8. Boldpilot

Motorculuk hiç tanımadığın birine yardım etmekmidir?

Maalesef 1-2 saat önce bi 2 teker sevdalısı arkadaşımız kaza yapmış. Belediyenin kablo döşemek için açtığı uzun ince çukura ön teker girince olanlar olmuş. Motorda ufak tefek hasar var yürür durumdaydı. Arkadaşta bi kaç ezik incinmeyle kurtuldu şu an hastanede. Bu arkadaşı hiç tanımıyorum, xj6...
  9. Boldpilot

Vfr800 e giden kutsal yol 😃

Günaydın arkadaşlar İstanbul Kartal'dan alıcam motosikleti şu an yola çıktım yolumun üzerinde olup çay ısmarlamak isteyen olurasa kırmam İlk molamı 120km de üşüdüğüm için verdim
  10. Boldpilot

5 tl lik hgs uygulamasından km sorgulama imkanı olan var mı?

Arkadaşlar Merhaba, yarın motosikleti değiştiriyorum 400km yol gidicem gitmeden km sorgulayım dedim ama hgs uygulaması sürekli bankanız izin vermiyor diyor. Sanırım internet alışverişine kapalı, müşteri hizmetlerinede ulaşamıyorum acilen km sorgulamam lazım çünki sabah 5 de yola çıkıcam. İmkanı...
  11. Boldpilot

Motosiklete warex sistemi

Öncelikle uygulamanın bana ait olmadığını belirteyim mt07 gurubunda bi arkadaş paylaşmış 😃 Egzoza yığınla para vermek istemeyen arkadaşlara alternatif olabilir. ZpDP68RrNe4
  12. Boldpilot

Cbr600f çalışmama problemi

Merhaba arkadaşlar, bi arkadaşım geçenlerde motoru yatırdı ve karenajları hasar aldı. 2-3 haftadır yatıyor motoru,karenajlar tamir oldu bu gün turlamak için kontağı çevirdik ama benzin pompası devreye girmiyor. Ateşleme yok, denge sensörünüde söküp denedik ama olmuyor malesef sorun ne ile...
  13. Boldpilot

Vfr800 hanemize hayırlı olsun

Merhaba arkadaşlar, 1 haftadır banlıydım bu sürede boş durmadım 😃pazartesi satışı alıyorum inşaallah. Yüksek cc ye mt07 ile başlayıp kısa zamanda çeşit çeşit motosiklet kullandım, sürekli uzun yol yaptığım için çok sevsemde nakedla aramıza bir çizgi çizerek yeni ufuklara yelken açayım dedim...
  14. Boldpilot

Karabük/Safranbolu Bulak (mencilis) mağrası ve cam teras gezimiz

yqI5dzzdDTk https://youtu.be/yqI5dzzdDTk
  15. Boldpilot

1. Ankara Motosiklet Festivali gezimiz

z6R0gEP-Feo https://youtu.be/z6R0gEP-Feo
  16. Boldpilot

Anlık gelişen gezi planım, tavsiye lütfen 😊

Az önce Şefim aradı, 67 gün yıllık iznim var bu hafta işler sakin sen izin kullan eritelim izinleri diyor. Şans bu, elimde boğazdan tiger egzoz vardı 600tl ye sattım az önce. Kan bitlendi tabi, Ankara'dan yola çıkıp Akçakoca daha sonrasında Akçakoca - Samsun arası kıyı boyunca gezeyim diyorum...
  17. Boldpilot

Eylül.

Allah kahretsin ki bir yavruyu daha bu sapkınlardan koruyamadık. Ankara Polatlı'da kaybolan, Minik Eylül'ün cesedi bulundu. Eylül.... Bisiklet sürerken Arabasına bindirdi. 25 kg'luk yavrunun üstüne hayvan gibi çöktü!!! "darp" izi değil vücudundaki bir hayvanın diş izleri !!! İç kanama...
  18. Boldpilot

Ankara-Karabük/Safranbolu gezimiz

Arkadaşlar merhaba Diğer konumdaki mesajımı düzenleyemediğim için yeni konu açma gereği duydum. Sabah 08.00 da oy kuklandıktan sonra aşılama işleminin 500üncü seansını gerçekleştirdik 😊 Saat 09.00da gurubumuzla buluşms yeri olan Acity Avm 'de buluştuk. Oradan hareket ettikten sonra...
  19. Boldpilot

Ankara - - - - > Karabük /Safranbolu gezimiz

Allah izin verirse sabah oy kullanıp 09.00 da yola çıkacağız, gezilerden sonra konu açıp "Keşke gelmeden haber verseydin bi çayımızı içerdin" yorumunda bulunan arkadaşlar yüzünden geziden önce konu açmaya karar verdim 😀
  20. Boldpilot

Dünya kupası final favoriniz?

İlk maçlar tamamlandı, milli takımımız Bodrum'da tatilde olduğu için daha objektif bakabiliriz diye düşünüyorum.Yapmadan ölmek istemediğim icraatlarımdan biri takımımızında bulunduğu bi dünya kupasında seyirci olmak. Ben Fransa vs Belçika olur diyorum, Sizin favoriniz hangi takımlar?

Yeni mesajlar