Arama sonuçlarınız

1. Voltaren

Börü 1200cc. (Türk malı chopper motosiklet)

Bunamış ya da bir şekilde aklımı yitirmiş olmam lâzım.
  2. Voltaren

Amk yapay zekâsı da "yerli üretim" yazmıştı açıklamasına, ben de inadına başlığı "Türk Malı" olarak yazdım. Ellerinden gelse Türk yurdunda Türk demeyi suç haline getirecekler malum o. çocukları.
  3. Voltaren

Tesadüf eseri facebook'ta dolanırken denk geldim, yapay zekânın açıklaması: BÖRÜ 1200cc, Tarhan Telli (TT Custom) tarafından tasarlanan, 2026 yılı Nisan ayında satışa sunulan, özgün tasarıma sahip, 1200cc motor gücünde, yerli üretim bir chopper motosiklet modelidir. Sınırlı sayıda üretilen ve...
  4. Voltaren

Kırmzı Işıkta 3 Saniye Kuralı Gerçek mi Hurafe mi?

Eskiden yeşilden kırmızıya geçecekken (Bursa'nın bazı yerlerinde); önce yeşil bir süre yanıp sönmeye başlıyordu, sonra sarı ve sonra kırmızı. Bu çok iyiydi bana göre. Şimdi o sistemi olan lambaları hiç göremiyorum artık. Işıklara geldiğimde hızımı ne kadar azaltsam da, bir yere kadar...
  5. Voltaren

Ters Yönde Kaçtı, Polis Düşürerek Durdurdu! O Anlar Kamerada

Polis motosikletinin devrildiğine üzüldüm.
  6. Voltaren

Genç doktor alevler arasında can verdi

Dükkanda beraber çalıştığım arkadaşım Mesut'a da gösterdim şimdi bu haberi de, niçin çıkamamış sorusunu sordum, o da "Belki kazanın şiddetiyle o an şuurunu kaybetti, belki de bacağı sıkıştı, çıkamadı" şeklinde yorum yaptı Mesut. İhtimal dahilinde bence de.
  7. Voltaren

Konu paylaşımında yüklediğim ilk fotoğrafta, şoför mahalli kapısı aracın aldığı darbeden dolayı bayağı bir hasar almış gözüküyor, bir ihtimal bu yüzden kapı sıkışmış-açılmamış olabilir. Ama aynı fotoğrafta ön yolcu kapısı açılmış gözüküyor, rahmetli genç kız niçin oradan çıkamadı, orasını ben...
  8. Voltaren

Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2026 10:31 İzmir’in Menderes ilçesinde beton bariyerlere çarptıktan sonra alev alan otomobilde mahsur kalan 25 yaşındaki Beyza Nur Pürmüs hayatını kaybetti. Kaza, dün, saat 19.00 sıralarında İzmir-Aydın Otoyolu Havalimanı gişelerinde meydana geldi. Beyza Nur...
  9. Voltaren

Ters yönde ilerleyen motorcunun feci sonu (hassas içerik)

Bu video gerçek mi? Kopan bacağı ben maket gibi bir şeye benzettim, kan da göremedim. Haberin twitter (x) sayfasındaki yorumculardan birisi de benim gibi ikilemde kalmış, o da pantolon nerede diye soruyordu. Buna istinaden başka bir kişi "Santrifüj etkisiyle böyle olur" demiş. (Santrifüj etkisi...
  10. Voltaren

Motosikletle akrobatik hareketler yaptı, 79 bin lira ceza yedi

İstanbul'da Beykoz'da, motosikletle akrobatik hareketler yaparak trafik güvenliğini tehlikeye atan sürücüye 79 bin 258 lira ceza kesildi. Beykoz Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, ihbar üzerine trafikte motosikletiyle...
  11. Voltaren

İstanbul’da tartışmalı kaza: Motorcu mu haklı, taksici mi?

Benim vakitle işim yok, ulaşım amaçlı da değil, keyif almak içindi sadece. Anlayacağın herkesin bakışı farklı bu makinaya.
  12. Voltaren

İstanbul’da tartışmalı kaza: Motorcu mu haklı, taksici mi?

Videoda "Ben de her motorcu gibi aralardan geçiyorum ama yavaş ve temkinli geçiyorum" yazarak kendini haklı görmüş motorcu arkadaş. Ama öyle değil, yardıra yardıra gidiyorsun, makaslar atıyorsun - çok belli. Bunları yapman yasak trafikte sen de biliyorsun. Taksici dayının da kör noktasına...
  13. Voltaren

Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.

Hayırlı olsun ağbi, güle güle kullan.
  14. Voltaren

Neden oldu?

Gıdım gıdım ilerleyen trafikte böyle süratle aradan geçmeye çalışmak - doğru mudur değil midir kararsızım. Şu yorumlar ilgimi çekti x'deki; Ali🇹🇷 @atopcu97 Şu olaya bir türlü alışamadık Trafikteki tüm sürücülerin bilmesi gerekir ki motosiklet duran veya yavaş akan trafikte aradan gider Sinyal...
  15. Voltaren

Motosikletinin plakasını gizleyen sürücüye 770 bin TL ceza

Eski bir haberde okumuştum, Adana'da hiç beyzbol sahası olmamasına rağmen, Türkiye'deki en çok beyzbol sopası Adana'da satılıyormuş.
  16. Voltaren

Motosikletinin plakasını gizleyen sürücüye 770 bin TL ceza

Plakayı Bantladı, Rekor Cezayı Yedi: 770 Bin TL! 2 Ay Gizledi, Bedeli Ağır Oldu: Ehliyet Gitti, Motor Bağlandı Manisa’nın Yunusemre ilçesinde motosikletinin plakasını gizleyerek trafiğe çıkan bir sürücüye ağır yaptırımlar uygulandı. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen...
  17. Voltaren

Motorcular için Takograf ve Zorunlu Mola Dönemi Başlıyor

"Oha ulan artık" diye düşünürken, 1.Nisan'ı gördüm.
  18. Voltaren

Bu ülkenin suyuna insanının yediğine içtiğine dıj güçler ne katıyor?

ATATÜRK'e ihanetin bir bedeli olacak bu topraklarda, bunu bilir bunu söylerim. Gören gözler için hemen her alanda bedeller çoktan başladı bile. Kokuşmuş bir imparatorluktan modern bir cumhuriyet çıkartmayı başardı, Batı dünyasının yaklaşık 400 senede gerçekleştirebildiği aydınlanmayı, mucizevi...
  19. Voltaren

Su kaplumbağalarından anlayan?

Hem de pek çokmuş... Sağolsun arkadaşlar değerli bilgiler verdiler konu hakkında. Hepsine ayrı ayrı buradan teşekkür ediyorum.
  20. Voltaren

Dominarı sattım artık dünyanın en huzurlu insanıyım

Memleketteki yozlaşma, araç kullanımına da yansımıştır bana göre, yani ikinci el araç almak bayağı riskli. Sırf motorda da değil, arabalarda da aynı. Ha, satarken her satıcıda tek lâf var: "Kuruş masrafı yok, binecen gidecen (ya da yakıtı koyacan gidecen)" :) Şu an mevcut Peugeot 206cc...

Yeni mesajlar