Arama sonuçlarınız

1. Voltaren

İlave para kazandıracak bir şeyler söyleyin...

Nasıl mesela, örnek vererek açıklayabilir misiniz @Lombardo?
  2. Voltaren

Voltaren'in not defteri

https://www.sozcu.com.tr/amerikali-ekonomist-uyardi-2008-krizi-devede-kulak-kalacak-p288406
  3. Voltaren

Kağıthane’de Kavşak Kazası: Hız mı Dikkatsizlik mi?

Arabayı sürenin en az bir on sene ehliyetine el konulması lâzım, nasıl bir kafa yapısı anlamak mümkün değil (yanlış değilsem sol tarafını hiç mi hiç kontrol etmeden yürümekte). Motorcu arkadaşımız ise maalesef bana göre çok süratli. "Çıkar mı çıkar, döner mi döner, durur mu durur, önüne kırar...
  4. Voltaren

310km/h otoban son limitler s1000rr & hayabusa

Kullanıyor musunuz değil, kullanmıyor musunuz diye sormuştum admin arkadaşa.
  5. Voltaren

Artık motosiklet kullanmıyor musunuz?
  6. Voltaren

Motosikletimi yıkadım ve ertesi gün yağmur yağdı :)

Stanford Üniversitesi bilim kurulunca 2025'de yapılan bir araştırmada, motosiklet.net forumunda açılan her dört konudan birinde "gergin ortam" tespit edilmiş... Yani ne gerek var ki, gülmek, eğlenmek, arkadaşlık, sıcak ortam, sohbet gibi şeyler varken birbirimizi kırmaya...
  7. Voltaren

Felce karşı ekipmanlarda durum nedir?

Sen düzgün, bilinçli, kurallara uygun, kaşınmadan kullandıktan sonra motosikletin kendi başına fazla bir tehlikesi yok bana göre. Ama trafikteki diğer vasıtalar tehlikeli motorlar için, başına kötü bir şey gelmemesi için kendini kontrol edebiliyorsun da, onlara bir şey yapamıyorsun - o kötü...
  8. Voltaren

Resmin sayfasında "Bağlantıları Paylaş" kısmında, "BBcode" düğmesine tıklayınca, altta beliren adresi kopyalayıp, hiçbir şey yapmadan buraya (motosiklet.net forumundaki mesaj yazdığımız yere) yapıştırıyoruz, işlem tamamdır. Senin resmin için ağbi, beliren adres şu...
  9. Voltaren

Felce karşı ekipmanlarda durum nedir?

Bir esnaf arkadaşım, montundan içine giren bir arının sokması sonucu motosikletinin hakimiyetini kaybetmiş ve karşıdan gelen araçla kafa kafaya çarpışmıştı İnegöl-Bursa yolunda. Belden aşağısı felç kaldı, 25 sene kadardır tekerlekli sandalyede. Yine 6-7 ay önce bir haberde okumuştum, genç bir...
  10. Voltaren

Hayâl meyâl hatırlıyorum, Fatih Sultan Mehmet köprüsünün ilk açıldığı yıllardı. Gençler orada yarış yapıyorlar (o zamanda ağbilerimizdi demek daha doğru esasında); bir tanesi motosikletin hakimiyetini kaybediyor ve devriliyordu. Zavallı ailesi, ellerinde kalın poşetlerle oğullarının kolunu bir...
  11. Voltaren

Uzun Yol Tavsiyesi

Bu hoca arkadaşı bilgili, iyi niyetli ve samimi bulmuştum. Sıralı Kontrol Sistemi - İleri Sürüş Teknikleri | 4.Bölüm (Sürüş öncesi yapılacak motosiklet kontrolleri)
  12. Voltaren

Motoru satıp kıymetli madene çevirmek mantıklı mı?

@F54, ben de bunu ara ara düşünürüm ama ucuz krediyi nasıl bulacağız, bir önerin var mı? Bankaların ihtiyaç kredilerine bakıyorum, oldukça yüksek geri ödemesi olduğunu görüyorum.
  13. Voltaren

hiç arkadaşım kalmadı

Bu durum, bu forumun kendine has özelliklerinden biri bence. :) Ben de mesela en son, artık otomobilden vazgeçip modifiyeli pick-up kullanmaya başladığımdan bahsedince, tıpkı senin gibi psikolog/psikiyatrist tavsiyesi aldım bir arkadaştan. Sanki Türkiye'de bu tür araçları kullanan tek kişi...
  14. Voltaren

hiç arkadaşım kalmadı

Her zaman beklerim. Numaram tommygun hocamızda var, burada yazmak pek iyi bir fikir değilmiş, ondan yazmıyorum.
  15. Voltaren

hiç arkadaşım kalmadı

Benim de hiç arkadaşım kalmadı, sadece ailem. İki-üç gün "merhaba" dediğin birisi, dördüncü gün senden borç para istiyor, "Maalesef, prensip olarak borç vermiyorum ve almıyorum" diyince de bozuluyor, sonra seni düşman belliyor. Biri kırk küsur yıllık çocukluk arkadaşım, diğeri 20 küsur yıllık...
  16. Voltaren

Motoru satıp kıymetli madene çevirmek mantıklı mı?

Kıymetli madenler sevindirdi sahiplerini bu sene hakikaten. Altın %100'ün üzeri, gümüş %200'ün üzeri, platin %300'ün üzeri gibiydi yanlış hatırlamadıysam. Ama tabii bu, bu sene de aynısı/benzeri olacaktır anlamına gelmez. "Bu bir balon, bu balon sönecek" diyenleri de okuyorum internette, "ralli...
  17. Voltaren

ATV ile Uçuruma Yuvarlandı, ‘Öldüm mü?’ Diye Sordu”

Yok, uçmadım o bahsettiğim olayda Allah'tan.. :) Ama biraz daha hızlı, biraz daha sert dönmeye kalksaydım muhakkak ki ya uçacaktım, ya da ATV devrilecekti. "Asfalt sürüşleri" derken, işte zevkler ve renkler tartışılmaz hesabı gibi, aksine ben de sadece asfaltta kullandım bu makinayı, araziye...

Yeni mesajlar