Arama sonuçlarınız

1. G

Yeni motor

Izlesen daha iyi olmaz mi!
  2. G

Yaz sıcakları Hk.

E gecen gun bana yolladiklarin satilmis mi? 1783454564 Aaa bu niye ucuz🤔 https://shbd.io/s/1ktSHfs4
  3. G

Yeni motor

O butce ile 0 km cb 125f alabilirsin. Bakimlarino duzgun yapip parcalamaya da calismazsan omur boyu goturur ve sehir icinde manevrasi kolaydir diger alternatiflerine gore. Sadece uzun yolda biraz gucsuz kalabilir 1783454230 Cbs fren sistemini kolaçanin asagidaki videosunda test edisino...
  4. G

Yaz sıcakları Hk.

Ben 2 tane wave 1 tane crypton var saniyordum🤔
  5. G

Lastikleri değiştirmeli miyim?

EGitimi alip icsellestiren biri tramvay yolunu kullanmaz, kullansa bile senin yaptigin iki lazayo yapmaz cunku aniden bir aracin donebilecegini ongorup ona gore surerdi. Kac sayfa yazilmis hep ayni sey anlatilmis ama sen anlamamak icin diretmissin. Boyle devam et, tercih senin.
  6. G

Yaz sıcakları Hk.

Linclenmezsin belki de ama o giymedigin ekipmanlar sana sadece 1 sefer gerekecek ve o zaman anlayacaksin. Şöyle izah edeyim: kafanda kask ve elinde eldivenle kosuyorsun ve ben sana gelip "kosarken celme taksam olur mu" diye sorsam ne dersin?
  7. G

O tecrubeler ile mi 2 kere tramvay yolunda giderken aniden donen aracla carpistin? Gayet duzgun bir sekilde ukalalik yapmadan egitimin faydasini anlatmis @Mallaca hocamiz.
  8. G

Yaz sıcakları Hk.

Urfada misin? 😂 Okan Hoca dogru soylemis, uzun botlar motordan gelen sicakligi baya azaltiyor. Motosiklet suruyorsan 40 derece sicaga dayanacaksin diye bi kural yok. Cok soguk ya da cok sicakta vucut fonksiyonlarinda azalma olabilir ve bunun hem ucuz hem de guvenli bir cozumu yok. Serinletici...
  9. G

Sivas'ta 1. Motosiklet festivali..

5 6 sene yasadim ama hic gormedim😂 1783405773 Sanki burasi farkli😂
  10. G

sport touring tavsiyesi

Tiger sport ile tiger arasinda biraz fark var, tiger sportlar daha agresif motosikletler ve evet asfalt makinalari ama ben 1-2 km kadar da olsa su, micir, toz karisimindan olusan camurda gittim, totosu pek kaymadi ama yine de girmemek lazim😂 ben zaten 100k ustu para verdigim bir aleti oyle...
  11. G

Yamaha BWS 100 Restorasyonu

E sen sadece sasi almissin😂 ne degismedi yazsan daha kisa surer😂
  12. G

Muğla İçi Motor Önerisi

Bence su an senin bira yapma isine dahil olsun. Buyuyp para kazanmaya baslayinca sana biranin kapagini verir anca😂
  13. G

Muğla İçi Motor Önerisi

E yine sakar gecidinden gececeksin.
  14. G

Motorum Çok Oturaklı Gelmiyor

Kucuk tekerle cok da fazla bisey bekleme. Bi de konya dumduz yer, ruzgardan kacamazsin🤷🏻‍♂️ @tommygun nin dedigi gibi, ufak da olsa bir on cam onden gelecek ruzgara karsi fark yaratabilir.
  15. G

Muğla İçi Motor Önerisi

Artcili icin soyluyorum: Mugladan gidiste belki bir ihtimal, ama marmaris fethiyeden geliste hic zannetmiyorum. Artci olmadan da marmaris fethiyeden gelis baya zorlar. Arkandakilerden en iyi ihtimalle saglam kufur yersin.
  16. G

Yamaha BWS 100 Restorasyonu

Demir profil ve dubel yerinin detayli fotosu var mi? Yapilan her seyi kafamda canlandirdim ama dubeli kismina hayal gucum yetmedi. Bu arada forumda ne kadar cok toplayan varmis. Insan gorunce ozeniyor ama hic benlik bisey degil. Hiiic o kadar zora gelemem😂 Bitirdiginde direge kadar denemeye...
  17. G

sport touring tavsiyesi

Agir hasar kayitli!!!
  18. G

Zafer akcaydan birebir egitim alirsaniz gecen sene 25bin tl idi. Yanindaki egitmenlerin verdigi 1 gunluk gozlemli grup surusu gecen sene 7500tl idi. Murat bayram akademi 2 gun paket (ilk gun kapali alan hakimiyet, ikinci gun gozlemli yol surusu) baharda 18bin tl idi. Ekip akademi ile ugur...
  19. G

@arndiol Bak, ben demistim bajaj egea gibi diye.
  20. G

İstanbul içi rotalar

Besiktas eminonu hatti da fena degil yalniz

Yeni mesajlar