Arama sonuçlarınız

1. uurrdmrr

Zincir dişli hakkında

Zincirini neyle temizliyorsun?
  2. uurrdmrr

Sport Touring motor tavsiyesi

NK250'den sonra araya bir geçiş motosikleti koymak güzel olabilir ama kendinizi geliştirerek sürdüyseniz kendinizi tanıyorsanız ve ben eğitim alırım diyorsanız Tiger660 veya Tracer7 alabilirsiniz . Triumph'un servisi sanırım Sakarya'da yok ve böyle yerlerde servis olmadığından sıkıntıya...
  3. uurrdmrr

Sonunda mt'ye kavuştum

Beğenmiştim ama hayırlı olsun yazmayı unuttum sanırım . Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
  4. uurrdmrr

Marmara Turu Ve Tavsiye Önerisi

Alyan ve bir iki minik alet edevatta yanınıza almayı unutmayın .
  5. uurrdmrr

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

1781004759 Uzun süre şu güzellikte CBR500 aramıştım Allah kaza bela vermesin
  6. uurrdmrr

RKS 150-S ile uzun yol yapılır mı?

Bayramlar ve Çevreyolundan çıkıp şehiriçi şehir yoluna bağlanan bazı yerler (Bursa'nın girişi gibi) dışında ücretli otobanlar daha güzel tabi bu sizin motosikletiniz 200CC ve üzeriyse çünkü otobanda minimum hız sınırı 60KMS gibi bir şeydi sanırım ve siz zaten stabil 70 80 gibi hızlarla...
  7. uurrdmrr

Ehliyet ve ilk motor

Açılır kasktan ağzı yanmış birisi olarak kesinlikle önermem bunun yerine arkadaşın attığı Scorpion Exo391 , HJC C10 veya C70 gibi full face denilen kaskları öneririm çünkü bunlar insan yapımı ve aşırı kolay kırılabilen mekanizmaları var bundan 2 yıl önce kaza yaptığımda açılır kaskımın...
  8. uurrdmrr

Scorpion EXO 391 Kapalı Motosiklet Kaskı Alınır mı?

Youtube'da videoları vardır büyük ihtimalle yazarak anlatmak tam açıklayıcı olmaz
  9. uurrdmrr

Scorpion EXO 391 Kapalı Motosiklet Kaskı Alınır mı?

HJC C10 ve C70'lere de bakabilirsiniz en son baktığımda aynı fiyattalardı Scorpion'da güzeldir hangisi kafa yapınıza uygunsa onu alın
  10. uurrdmrr

Kask arıyorum

Şikayetvar Şikayetvarda yorumları bu şekilde ama birebir alışveriş yapmadım bir yorum yapamam
  11. uurrdmrr

Kask arıyorum

Motomax'in iş hattı üzerinden ararsanız belki depoda olan ama sitede gözükmeyen kafanıza uygun bedeni olan kasklar çıkabilir
  12. uurrdmrr

Ehliyet ve ilk motor

Adam 2 3 kere aynı şeyi söylemiş zamanla upgrade edebilirim ama şuanlık bütçem dahilinde olanları söyleyin demiş hala neden Dominar Vstrom yok 250cc motosikletler öneriyosunuz neyse . Abi Hero için veya başka aklına yatan modeller için 'Motosiklet modeli forum' yazarsan direkt bu forum en üstte...
  13. uurrdmrr

eldiven önerisi

Hiç atmadım ama dikişlerinden sıkıntı olur bence
  14. uurrdmrr

eldiven önerisi

Alpine sp8 v3ü bende kullanıyorum sıcak havalarda veya şehiriçi sürüşlerde Revit . Uzun sürüşlerde Alpine'i kullanıyorum Alpinein de hava sirkülasyonu iyi ama illaki deri ve bir tık daha kapalı olduğundan terletme illaki yapıyor
  15. uurrdmrr

eldiven önerisi

Revit Mosca'yı bende kullanıyorum kışın bir işe yaramaz ama yazın veya geçiş dönemlerinde 15derece üstünde ne eli terletiyor ne de telefon kullanımını engelliyor tam turluk eldiven ceza yememek için gerekli sertifikası var ama büyük bir kazada çok koruyacağını düşünmüyorum ama sürtünmeli...
  16. uurrdmrr

Lastik önerisi

Mitas Sport Force'larda indirim vardı en son onlara bakmanı öneririm
  17. uurrdmrr

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

Önceden fotoğraf atarken sıkıntı çekmiyordum şimdi nedense atamıyorum çok içimde kaldı 😂
  18. uurrdmrr

Motosiklet için far önerisi

CBR125R'da da ben aynı sorunu çekiyordum en son aldığım CBR125 ilk üstünde gelen halojen ampülü kullanıyordu ve ne yol gösteriyor ne sellektör yaptığım belli oluyordu . 2 Tane H4 deneme fırsatım oldu 1.si xenon menon en parlağı hangisiyse ondan aldım uzunları açtığım an şehiriçinde şehirlerarası...

Yeni mesajlar