Arama sonuçlarınız

1. uurrdmrr

İstanbul-marakeş motosiklet turumun videosu hazırdır iyi seyirler

Çok güzel video olmuş eline sağlık . Yaşadığınız kazayı çok ucuz atlatmışsınız geçmiş olsun
  2. uurrdmrr

Motor Seçimi

RTR200 NS200 DOMİNAR250 NS200 ve RTR200'ün piyasası hızlı parçaları ucuz sıkıntı yaratıcak bir kronikleri de yok Dominar250'de kasa çok ağır torku önerdiğim 2 motora göre az ama arkaya çanta takip kız arkadaşınızla istediğiniz turlarda sizi pişman etmez
  3. uurrdmrr

MT07 Çalışmama sorunu

Benzini daha alalı 5 10DK olmuştu aslında olabilir ama her zaman aldığım Shell istasyonundan aldım 😂 . 1781566609 Abi saat 03.00 ve gittiğim yol 2 3KM hafif eğimli bir yolda dümdüz aşşağı iniliyor o yolda gezen köpekler bile uyuyo genelde o saatlerde 😂 ve hızım 30 35KMS gibi birşeydi . Evet...
  4. uurrdmrr

MT07 Çalışmama sorunu

2 3 Kere daha çalıştırmaya çalıştım yine çalışmadı ondan olucağını düşünmüyorum
  5. uurrdmrr

MT07 Çalışmama sorunu

Dün gece saatlerinde arkadaşımla yokuştan aşşağı iniyoduk arkadaşıma bir şey sorucam diye debriyajı sıkıp arkamı döndüm sorumu sordum sonra bir baktım motorda devir yok dedim herhalde elim kill switche dokundu geri açmaya çalıştım motoru ama motor çalışmadı kenara çektim motorda kompresyon yok...
  6. uurrdmrr

TK03 100'ü geçmiyor

125CClik motosiklet ha 100 görmüş ya 110 115 kafana takmana gerek yok ama motosiklet kesiciye yaklaşıyor mu? hava filtren nasıl? aranızda kaç kilo var? aynı yolda mı denediniz?
  7. uurrdmrr

rodaj bakımı kaç km aralığında yapılır?

Her markanın politikası farklı Bajaj'da sınır 50 mi neydi 50KMyi geçince garanti dışı kalıyordu veya servisin politikası da olabilir bilmiyorum Yamaha'da bu KMler daha uzundu diye hatırlıyorum
  8. uurrdmrr

rodaj bakımı kaç km aralığında yapılır?

Onların bir sınırı oluyor mesela sen 1100KMde götürünce sınırlar dahilindeyse garantisi devam eder amaaa sen 1100KMde götürdüğün servis kayıtlarında olur ve motorla alakalı bir sorun oluştuğunda sen şurda şu bakımını atlatmışsın o yüzden böyle olmuştur kullanıcı hatası vs. diye uğraştırdıklarını...
  9. uurrdmrr

1000lik makine şehir içi cadde sürüşü

Conta vs. gibi bir sürü sıcağa dayanamayan parçaların zamanla içinden geçtiği için ve Aprilia servisinde iyice geçirdikleri için 80bin TL bu motosiklet için ucuz bir sorun bile sayılabilir . RSV4'e Türkiye'de Gabro dediğimiz adam kadar güzel yazan birisini bulmak zor olur diye düşünüyorum çünkü...
  10. uurrdmrr

1000lik makine şehir içi cadde sürüşü

Gabro denen arkadaş Aprilia'ya özel yazılım yazan veya EcuFlash dedikleri beyne ayar yapılmasını sağlıyan 2. beyinleri satan bir arkadaş . Gabro
  11. uurrdmrr

Zincir dişli hakkında

Arkadaşımın Kırıkkale'de ki ustası İnstagram'dan görüp gazyağı veya benzin tam hatırlamıyorum asperoxla karıştırmış ve Z750'nin jantlarının boyasını direkt söküp atmıştı 😂 . Genel olarak çok kirliyse Asperox veya gazyağıyla jantlarımı temizliyorum şuana kadar boya atma gibi bir durumla...
  12. uurrdmrr

Zincir dişli hakkında

Asperox'u bende jant için 2 3 kez kullandıktan sonra RK marka zincirim cortladı 😂 bende zincire hiç gelmediğinden eminim ama minik parçalar gelse bile sıkıntı oluyor veya ben jantla zinciri aynı zamanda temizliyorum Asperox hafif zincirin oringlerine giriyor ve yağladıktan sonra oringlerde...
  13. uurrdmrr

450Nk mı 450Sr mı alınır?

Bu arkadaşın videosu neredeyse benim diyeceğim şeylerin aynısını anlatıcak
  14. uurrdmrr

F250den CBR500e - tavsiyeniz?

Az bir pratikle CBR500R'I rahatlıkla kullanırsınız büyük ihtimalle ama CBR500 racing bir motosiklet değil sizin motosikletle R25 arası bir oturuş pozisyonu vardır 1 2 kere kullanma fırsatım oldu ama gidon turuna o kadar hakim değilim
  15. uurrdmrr

Trafikte Racing motosikletin kaster açısı ve gidon açısı olsun seni biraz sıkıntıya sokabilir sen daha yeni yeni aralardan geçmeye veya motora alışmaya başlamışsın motosikletle trafiğie yeni yeni alışmışsın bence biraz daha trafik deneyimini arttırıp alman gerekli CBR500'de seni sıkıntıya sokmaz...
  16. uurrdmrr

acelen ne scooter cı?

Bişeyler oluyor ama sayıları azalmıyor çünkü elemanlar İnstagram'da ne görse ona yöneliyor Manisa'da 7 8 yıl yaşamış birisiyim motosiklete başladığımda Manisa'da sayılı 1 2 tane MT07 veya MT09 vardı S1000RR yoktu 1 tane R1 vardı o da 2 yıl önce almıştı adamı 1 veya 2 kez görmüşümdür R6 2 tane...
  17. uurrdmrr

acelen ne scooter cı?

Aynısını İzmir'de yaşadım Choppercı ve Scootercı arkadaşlar emniyet şeridinde 50 60 KMS gibi hızlarla gitsem bile kornayla yol istiyor veya yanımdan direkt sıfır şekilde geçmeye çalışıyor ulan bu aceleniz ne zaten emniyet şeridinde hiç bir trafik yok orada bassanız önünüze bir çakarlı daly*r*k...
  18. uurrdmrr

Eski kasa mı yeni kasa mı? Yanlış hatırlamıyorsam yeni kasalarda Showa amörtisörler vs. gibi bir sürü yenileme geliyor ama F250'den CBR500R'a geçersen sıkıntı çekmezsin tabi 1 yıl diyorsun ama bu yıl içinde ne kadar KM yaptığında önemli örn. ben sanırım 7 aydır yeni bir motosiklete gezdim 7 ay...
  19. uurrdmrr

R25 almak

Nerede oturuyosun
  20. uurrdmrr

R25 almak

R25'in kitlesi de MT25'in kitlesi de neredeyse aynı bir taraf teker ve caddede geziyor R25 tayfasıda cadde , top speed veya piyasa dedikleri şekilde sürekli aragaz veya kesicide geziyor benim gözümde bu iki motosiklette gereksiz şekilde abartılıyor iyi bakanlar vardır bir genç için biçilmiş bir...

Yeni mesajlar