Arama sonuçlarınız

1. Hırbonen

2024 Africa Twin Gs kiler olur mu ?

https://www.cycleworld.com/motorcycle-news/honda-africa-twin-updates-coming-soon-rumors/ Arkadaslar boyle bir haber gordum.İngizcem zayif oldugundan tam anlayamadim. İngilizcesi olan ozet gecerse sevinirim. Dayrekt injekşin,supersarj falan biseyler diyor. Tesekkurker.
  2. Hırbonen

Bozcada nin neden bu kadar güzel olmasi ?

Yani,o kadar guzel bir denizi var ki basligi nasil acacagimi sasirdim. Dun kadirga koyu(asos)denize girdim,cook buyuk hayal kirikligi oldu. Bahce sulama hortumunu guneste birakirsini,icindeki su nasil olursa denizin yuzey sicakligi oyleydi.abarti yok,boyle sicak bir denizi temmuz ortasinda...
  3. Hırbonen

Benzin zammi hakkinda

2022 temmuz asgari ucret 5500 tl 2022 temmuz benzin fiyati 25 tl(ortalama) 5500 / 25 = 220 litre 2023 temmuz asgari ucret 11.400 tl 2023 temmuz benzin fiyati 33 tl 11400 / 33 = 345 litre Noldu lan muhalifler ? Asgari ucretli kuba marka motoruyla gecen seneye gore yuzde 50 daha cok...
  4. Hırbonen

15 temmuz demokrasi bayraminiz kutlu olsun motorcular

En az 29 ekim kadar onemli bir bayram bu,neden kutlamayonuz olm ? Unuttmayalim,lutfen. Allahin muhalif kanallari ne anlatiyo diye once halk tv yi sonra tele1 i actim. Tele1 de Ozdemir İnce diye bir allahsiz cikmis,hazreti Gavs in olumu uzerinenden tarikatlari elestiriyor. Butun tarikatlar feto...
  5. Hırbonen

Eminet seridi kazasi

https://www.olay.com.tr/emniyet-seridinde-zincirleme-motosiklet-kazasi-o-anlar-kamerada-1134365 Bu muhtemelen son basligim amatorler. Emniyet seridinde boyle kaptirarak giderseniz bir gun bunun gibi birsey basiniza gelir. Yoksa biz de biliriz boyle gitmeyi. Skuterciye yuzde 20,digerlerine...
  6. Hırbonen

Bayiler yuksek fiyattan satiyor diye ağlaşanlar,gelin bakim..

Sahibinde yeni hornet ilanlarina bakiyorum 10 tane ilanin ikisi galeri, digerleri bireysel. Ve en ucuz ilan 300.000 den basliyor. Ben honda nin bayisi olarak(mesela) bu kadar kar etmiyorum lan ! Bu ippnetorlara guzelim horneti neden ucuza satayim ? Bayi olsam,zorunlu aksesuar + 20 bin tl hava...
  7. Hırbonen

Biraya zam gelmemesi

Arkadaslar kac zamandir dikkatimi cekiyor bu durum. Turkiyede bira cok ucuz kaldi. Dalga mi geciyon diyebilirsiniz.Acikliyim. 9 ocak 2016 da 2.5 lt kola a101 de 3 tl. 7 ocak 2016 da ise efes malt sise 6 tl. Bugun ekside baslik var,2.5 lt kola 40 tl olacakmis veya olmus. Bugun malt sise fiyati...
  8. Hırbonen

Bayram trafigi mi ? ahaha

Dun yollarda cok guzel bir kalabalik vardi..maybachlar,range ler, a8L ler hepsi surunuyodu. Bayram trafigi zengin fakir ayirmiyor, herkesin agzini yuzunu opuyordu. mmotorcu oldugum halde bana bile 30-40 dk ya mal oldu. allahin İvrindi sinde trafik olur mu ? Oluyormus. Eminiyet...
  9. Hırbonen

Motor ve yuzme sezonu açılmıştır

Goruldugu uzere sarimsak-badavut plajinda sezonu açmiş bulunuyorum. Benim denize girdigimi goren kizlar baya etkilendi sanirim Balik yakalayan ibibik de benim denize girdigimi gorunce o da girdi.rekabete girdi aklinca..neyse Gercekten harika bir su.. Bu da ustun africa..guneste nasilda...
  10. Hırbonen

Africa ile 400.000 km yapan Hans abinin bakim sırrı

İsvicrede professorluk yapan arkadasim(benim çevrem genelde böyle) tutturmus ben de senin gibi africa ya binecem..bugun bana bu videoyu atti,kesin karar verdim alicam diyo. Al tabi dedim.Benim de almanca fena degildir,konu da ilgimi cekti.400.000 km az degil cunku. Bir İtalyan veya Avusturyali...
  11. Hırbonen

İçten yanmali araçlarin durumu ne olacak ?

Ya arkadaslar,bu elektrikli arac satislari her ulkede katlanarak artiyor. Yakin zamanda cogunlugun tercihi elektrikli araclar olacak sanki. Bu araclarimiz asiri deger kaybeder mi ? Gecen sene ilk kez sifir araba aldik,denk geldigimiz doneme bak :/ Kusura bakmayin bunlari dusunmek...
  12. Hırbonen

Kredi karti motosiklet almanin tam zamani

Arkadaslar, Bazen geyik basliklar actigim oluyor ama bu konuda son derece ciddiyim bastan soyleyim. İki kredi kartimin toplam limiti 160.000 tl. Bu limitle acilen biseyler almam lazim.secimden sonra herseyin fiyati acayip artacak,doviz ucacak. Bulundugum ilcede butun kuyumculari gezdim ,cogu...
  13. Hırbonen

Kask markasinin imaj üzerindeki etkisi

Ben imaja çok onem veririm arkadaslar. Schubert,arai,shoei disinda markalari adamdan saymiyorum. Bu uc markadan birini bir motorcuda gorursemm, "oooo, bu elit bir motorcu" diyorum. Ls2 gorursem suratim burusuyor.Agv yi falan da adamdan saymam.koskoca italyan bayragi koymus bi de amatorler. En...
  14. Hırbonen

Motorda tasinabilecek en etkili caydirici alet

Cuma gunu babam bir olay yasamis. arabanin hemen onune gelip arac park ediyor.babam 20 dk boyunca cevredeki banka,kahvehane,esnafa bakiyor adam yok. Sonra bakiyor ki kapi acik,direksiyon kitli(araba dandik ama yine de ilginc bir durum) birini buluyor ve araci biraz ileri almaya calisirken...
  15. Hırbonen

Motosiklet.net te ne yapiyorum ben dediğiniz oluyor mu ?

Ya arkadaslar itiraff ediyorum bu forumda zaman harcamak istemiyorum ama sigara gibi bağladi kendini. Ya zaten aktif uye sayisi belli,yazilan cizilen konular hep ayni.ama iste aliskanlik cok kotu bisey sabah sabah burayi aciyorum. Ya benim reuters,cnn interneyşınıli acmam lazim,ama...
  16. Hırbonen

Vuslat Derneği / AYASOFYA-İ KEBİR CAMİ-İ ŞERİF SU KUYUSU ramazan yardimi

Selam arkadaslar, Öncelikle mubarek ramazan ayimiz hayirlara vesile olsun insallh. Bu sene Vuslat Derneginin yeni projesi çok hoş bir proje olmuş. 400.000 tl lik hedefe çok az kaldi.150.000 tl aciğimiz var an itibariyle. Yardimlari dijital para üzerinden yaparsaniz cok daha iyi olur...
  17. Hırbonen

CB750 Hornet varken diger nakedler satabilir mi ?

Bence satamaz,gecmis olsun herkese H.sonu Balikesir Honda da yeni horneti gördum ve bu karara vardim. Bayinin sahibi Pinar hn la yaptiginiz sohbette konuyu trident 660 a getirdim. "Pinar hn,rakibiniz de yok degil,100 yildir motosiklet ureten,ingilizlerin gurur kaynagi triumph in poluler modeli...
  18. Hırbonen

Sifir araçlar neden israrla ucuza satiliyor ?

Arkadaslar naber, https://eksisozluk.com/bayilerde-sifir-km-arac-bulunamamasi--6326385?a=popular&p=14 Sabah sabah eksi de bu basliga denk geldim.millet yine aglasiyor ve yine yanlis cozumler sunuluyor. Hepimiz biliyoruz ki sorun aslinda bu araclari bu fiyattan alabilecek insan sayisinin cok...
  19. Hırbonen

2023 CRF 250L Fiyat ne olur ?

Arkadaslar, Bugun siraya yazdirdim kendimi.Crf250 l sahibi oluyorum insallh hahaytt.coook kral motor bee Bana soylenen,hazirana kadar stoklarda olacak. İtalyada 5700 euro bu motor 300cc olarak. Forza 350 ise bu motordan 600 euro daha pahali satiliyor. Simdi honda nin fiyat listesine...
  20. Hırbonen

motorcularin kaza / kilometre orani

Arkadaslar, Bu konuda istatistiki calisma var mi bildiginiz ? Varsa paylasirsaniz iyi olur. - Motorunuzda veya sizde cidde hasar olduysa, - Kaza ciddi ama motor veya sizde bisey yok, - Ciddi sonuclari olabilecek bir kazayi tesaduf eseri(karsi tarafin becerisi,anlik bir karar ile vb..)...

Yeni mesajlar