Arama sonuçlarınız

1. Birkannn

Hafta sonu aldığımız eğitimden geriye kalanlar

Çok güzel bir eğitim olmuş emeklerinize sağlık. Bir ara korktum Burakr25 var bir cenabetlik olmasın diye. Okunmuş adamlarmışsınız maşallah sıkıntısız atlatmışsınız. Şaka bir yana herkese faydası olması bu kadar önemli şekil de 2 günde eğitimi hissetmek kolay değil hocaların da yüreklerine sağlık...
  2. Birkannn

Polisten Kaçan Ehliyetsiz Motorcunun Darpedilmesi..

Abi kime ne anlatıyorsun savunan da kaçan ya da kaçmak isteyen tipler. Şu motosikletlileri mimleyen serseriler. Her boku bu aletle yaptıkları için video eski zaten de. Silah satan uyuşturucusu satan pezevenklik yapan bile motosikletle artık.. Torbacıları tetikçileri bitmiyor. Kurye kutusun da...
  3. Birkannn

Ehliyet Yetmeme Durumu - Trafik Polisi Arkadaş Var Mı?

😂abi kendimden şüphe ettim yakın zaman gibi söylenince
  4. Birkannn

7-8 Mart Güvenli ve İlerı Sürüş Eğitimi Detayları

En mantıklısı. O kadar emek var çok ciddi bir iş. Goy goy yapmaya selam vermeye gelinecek bir organizasyon değil. Sizler için 10 dakikanın büyük önemi var maddi manevi eğitim açısından. Yoksa selam vermeye gelmek basit ama şahsen ben ne selam vermeye (zaman çalma ve emeğe saygısızlık olur) Nede...
  5. Birkannn

Abi bu ne zaman oldu hangi yıl.
  6. Birkannn

motosiklet fazla yakıyor

Çabayla da olmaz. Bokuyla kavga eden birinden bir yol olmaz. Kendilerini bir şey sanıyorlar.
  7. Birkannn

Abi isteyen uğraşır büyük şehirler de tutanak bile tutulmuyor. Adli para cezası kitliyorlar zaten binlerce bakaya var. Gün üzerinden cezası var. İsteyen uğraşır ama tutanağı tutup bırakır. Hiç bir şey olmaz. Bakaya da aynı . 1772558279 Abi uğraşmıyorlar mecburiyet yok yani. Yoksa uygulama...
  8. Birkannn

Asker kaçağına hiç bir şey olmuyor. Öyle bırakmama falan durumu yok şehir efsanesi. En fazla tutanak tutup veriyorsun 1 hafta 10 güne askerlik şubesine git diye.
  9. Birkannn

saat 8:30 rodaja çıkıyorum

Sen yorum yapma abdest almadan..
  10. Birkannn

Batın Barlas Çeki'nin annesi, Zehra Kınık hakkındaki şikayetinden vazgeçti

Ölmüş birinin ardından ölmek için bütün tuşlara basmış demek nasıl bir insanlık? Taraf ol daha iyi . Ki taraflı yorum can alanı savunmak.
  11. Birkannn

Plaka Usulsüzlüklerine Rekor Ceza: 140 Bin TL

Millette para yok herkes film çekecek adamla yazık oldu vatandaşa. Hani bir laf var ya bir s... kaldı dolaylı dolaysız her türlü yapıştırma var..
  12. Birkannn

Filtre Islandı Şehir Merkezine Kadar Filtresiz Gitsem Sorun Olurmu?

Nasıl kaçtın ya ? Biraz ipucu ver de bizde kaçalım 20 30 km iyiymiş.
  13. Birkannn

Batın Barlas Çeki'nin annesi, Zehra Kınık hakkındaki şikayetinden vazgeçti

Bu ülkede zengin biriysen ayrıca siyasi konum koltuk tanıdık varsa hayatı gta 5 gibi yaşayabilirsin. Adam öldür. Lüx içinde yaşa. Uyuşturucu kullan. Milletin malını çal. Bir durum olunca da para ile çöz. Hapis yok ceza yok. Meksika'dan fark yok.
  14. Birkannn

Motosikletle dünya turu yapan çift İran’da 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Amerika , İsrail , İngiltere gibi ülkelerin 2 motorcu gezginden bilgi alacak halleri yok :D (önceden olsa eyvallah) Adamlar geçen yıl Hizbullah'ın en üst seviye askerlerinin telsiz ve telefonlarına siber bombalı saldırı düzenledi. İstihbarat bilgileri uçlarda. Bir generalin telefonunu general...
  15. Birkannn

Aracından inip motosikletliye silah çekti

Kaskı vuracak gibi çıkardı bende kendi mi korumak için çektim diyecek. Şuan hükümlüler herhangi bir avukattan daha iyi savunma yapabilirler o kadar alışmışlar. Onu çekiyorsa sıyrılmayı da kesin biliyordur abi memleket o halde . :) Gaziosmanpaşa 'da motosikletlinin durup araca 9 el ateş ettiğini...
  16. Birkannn

15 temmuz köprüsü(boğaz) üzerinde telefonum düştü

Bak geçen abdestin alınışı anlatılıyordu. İyi okumamışsın. Yada evren mesaj veriyor . Nasıl bir cenabetlik bu.
  17. Birkannn

Bursa’da yaşanan feci motosiklet kazası

Sen ne iş yapıyordun ? Yaşıtlarına ve bizlere bu muhteşem bilgilerini aktar tavsiyeler de bulun . Çok merak ettim işini.
  18. Birkannn

Bunu sormama gerek yok bura da sana ilgi duyacak biri olduğunu düşünmüyorum. Sen her mesajın da sürekli yaşlı yaşlı diyorsun. Hepsi babacan adamlar her konu da aynı fikir de olmasakta kimse böyle davranmıyor . Tartıştığın insanların gençlerle bir problemi yok. Her konu da sen laf atıyorsun bu...
  19. Birkannn

Sürekli yaşlı ve belli bir yaşı hedef alıyorsun. Bunu ciddi söylüyorum dalga geçme değil yani. Küçükken belli bir yaş üstü sana bir şeymi yaptı Sampsonte? Bir skkıntıya mı uğradın? Bildiğin travmatik bir meselen var. Bu şekilde çözemezsin. Yaşı büyüklere karşı öfken var . Saygısızlık falan üstü...

Yeni mesajlar