Arama sonuçlarınız

1. dequ

Debriyaj ayarı nasıl yapılır?

Ahahahahaha ofiste kahkaha attım inanılmaz bi adamsın sen ya
  2. dequ

Rks TNT 202 Koruma Demiri

Yazının üstüne tıklarsan bulabilirsin gibi
  3. dequ

Rodaj hakkında

Rodajda 450 km deyim ben de makinayı düşük devirde boğmadan ve 5000 deviri geçmeden kullanıyorum. Hep şehir içinde kullanıyorum sürekli vites ve devir değiştirerek. Bir ara 51 km lik bir yol giderken çevre yoluna girdim uzun süre son vites 5000 devirde seyahat ettim. Çevre yolundayken devire...
  4. dequ

Zincir kilit ve disk kilit

Merhaba, Zintaş HEX13 zincir ve kilidini kullanıyorum beraber satılıyorlardı. 3.390 TL ye almıştım motoru zincirden söktüğümde kilidi yanıma alıyorum disk kilidi olarak da kullanıyorum. Zinciri de binada sağlam olan bir kolona Master Lock - 1489EUDRAT ile sabitledim bunu da sanırım 987 TL ye...
  5. dequ

Sağlam Kask Önerisi

HJC RPHA71 önerebilirim 2 aydır kullanıyorum gayet memnunum koruma açısından da güvenilir, espressonun dediği gibi ECE 22.06 sertifikasına sahip.
  6. dequ

Sıfırdan Bir Motor Almanın Masrafları - Rehber

Teşekkür ederim. Olabildiğince bilinçli bir sürücü olmaya çalışıyorum. fiyatlarda dediğiniz gibi g*tü başı ayrı oynuyor ben montu alırken 2 gün sonra %10 zam geleceğini söylemişlerdi.
  7. dequ

Söylediğiniz markaya şimdi baktım gerçekten çok iyi istediğim korumaya sahip bir eldiven ama halihazırda çok fazla harcama yaptığım için o kadar bütçem yok maalesef :( 1754305233 Tavsiye için teşekkür ederim. O şekilde deneyerek alacağım.
  8. dequ

Teşekkürler. Hocam motoru Temmuz'un 3 ünde satın aldım fakat ehliyet için yaşı vs. beklediğim için sınavım daha dün yapıldı onu da geçtim hayırlısıyla. Ehliyeti almadan da motorun üstüne pek binmedim evin etrafında 3-5 km sadece foruma da üyeliğimi 26 temmuzda yapmıştım fakat daha dün...
  9. dequ

Teşekkürler hocam. Evet dediğiniz gibi bot ve pantolona da önem vermek gerekiyor önceliğimi eldiven bot ve pantolon olarak değiştirmeliyim. Beden konusunda da söylediğiniz gibi gerçekten denemeden almamak gerekiyor. Ekipman kısmı mutlaka bir mağazaya gidip denenip öyle satın alınmalı...
  10. dequ

Hocam satın almadan yarım saate yakın elimde tutup sürüş yapabileceğimi pek düşünmüyorum ya, dediğiniz gibi montumu ve kaskımı da önce bir mağazaya gidip deneyip daha sonrasında sipariş vermiştim markaya göre bedenler değişiyor bazı markalarda M oluyor bazılarında L
  11. dequ

Merhaba Arkadaşlar, Ocak ayında motor almak için fiyat araştırması yapmaya başladım fakat derdim sadece bir motor edinmek değil aynı zamanda ehliyet vs. de almak olduğu için sıfırdan motora başlayacak bir kişinin aşağı yukarı her masrafının ne kadar olacağını gösteren bir rehber bulamadım. Ben...

Yeni mesajlar