Arama sonuçlarınız

1. dequ

Dur ihtarına uymadı! Polis Çarparak Durdurdu!

Abi arkadaş mimli değil aslında motor mimli. Polis abiler de motoru görünce direkt harekete geçmiş yukarıda da dediğim gibi cezaları yiyen ve uygunsuz davranan kişi o an motoru süren kişi değil de arkadaşı olsa veya motorunu satmış olsa?
  2. dequ

İlk kazam ve aklıma takılanlar.

Teşekkür ederim. Dolmuş benim solumdaki şeride geçti aslında ben sağ şeritten ilerliyordum o sollama yapmak için soluma geçti dediğiniz gibi umarım son olur daha dikkatli olacağım. Fiyatlar gerçekten çok yüksekmiş vakit ayırabilirsem hondanın eğitimine katılmak istiyorum.
  3. dequ

Teşekkür ederim 1760352702 Teşekkür ederim abi. Söylediğin konuşar hakkında bilgim vardı fakat yeterli değilmiş daha dikkatli inceleyeceğim. Tekrar teşekkür ederim 1760352721 İnşallah teşekkür ediyorum 1760352743 İletiyorum hocam 1760352767 Teşekkürler abi.
  4. dequ

Dur ihtarına uymadı! Polis Çarparak Durdurdu!

Durdurulma şekli çok yanlış. İnterkomdan müzik dinlediğini varsayarsak dur ihtarını duyduğunu düşünmüyorum keza polisin tepe lambalarının yandığını da görmüyorum. Kaçacak olsa o motorla polis stoplarını izlerdi (onu da görebilirse). Arkadaşın yaptıkları (plaka kapatmak, abartı egzoz, makas...
  5. dequ

Demek istediğinizi şimdi daha iyi anladım. Haklısın normalde araçların sol teker izinden ilerlemeye dikkat ediyorum. 1760344954 Çok teşekkürler, Anlık dalgınlık bundan sonra daha dikkatli olacağım. 1760345280 Teşekkürler. Bahsettiğiniz videoyu ben de görmüştüm fakat öyle bir cam veya...
  6. dequ

Teşekkür ederim.
  7. dequ

Öncelikle teşekkür ederim. Tam anlamıyla benimki de düştüğü yer hafif eğimli olduğu için kavun gibi yuvarlandı. Arabanın solunda olamazdım çift şeritli yol ben sağ şeritteyim dolmuş sol şeritte dolmuşum solu karşı şerit. Fakat bu görmediğim yere girmemem gerçekliğini değiştirmiyor. Çok...
  8. dequ

Merhaba arkadaşlar, Bugün sabah tam Zafer Akçay videolarında rastlayacağınız bir kaza yaptım, özetle anlatmam gerekirse; Çift şeritli bölünmüş yolda sağ şeritten ilerlerken karşı yoldan gelen araba ara sokağa girmek bizim şerite atlıyor ben solumdaki dolmuştan dolayı arabanın yola atladığını...
  9. dequ

Yanıp sönen yeşil ışık

Yav abi ahahahaha Hurafe bunlar ben geçen gece 12 den sonra yanıp sönen kırmızıda bile 15 dk bekledim yeşile dönsün kırmızıda geçmeyeyim diye :)
  10. dequ

Yanıp sönen yeşil ışık

Ankara'da ben daha önce de hiç görmemiştim ya var mıydı?
  11. dequ

Arkaya Bakınca Dengesini Kaybetti, Uçurumdan Düştü!

Hocam motorun eğilmeyen yamulmayan yeri kalmamış beli bükülmüş iki büklüm olmuş. Ben de ilk önce lan tutsana dedim de sonra motorun halini görünce tutsaydı yaşayamazdı diye düşündüm.
  12. dequ

6. sınıf HGS rezilliği

Sınıfların farklarını bile bilmiyorum ahahaha :D
  13. dequ

Motorcuyu linç ettirmeye çalışan kadın sürücü

Yav abi trafikte hastaneye giderken sola dönmem gerekiyordu sola dönüş lambası kırmızı yanıyor ben de orta şeritte kaldım dalgınlığıma geldi kız arkadaşımı yetiştirmeye çalışıyordum. Şansıma sol şeritten bir araba orta şeride geçti arkasındaki araba da çıkan arabanın yerine ilerlemedi benim de...
  14. dequ

Motorcuyu linç ettirmeye çalışan kadın sürücü

Az önce izledim izlediğimden beri ne diyeceğimi bilemiyorum yani... Ciddi derecede akli dengesinde problemler olduğunu düşünüyorum. Motorcu arkadaşımız 3-5 dk muhatap olmuş, bir de bu kadını ömür boyu çeken yakınları belki de kocası falan var yani. Allah sabır versin ne diyelim.
  15. dequ

Motoru hareket halinde boşa atmak

Ben genelde o şekilde yapıyorum @myagdi yazdığı - debrijaya hiç dokunmadan arka frene basıp + basıncı gittikçe arttırarak ön freni sıkıyorsun - motor durma aşamasına gelene kadar debriyaja hiç dokunmuyorsun. - tam durmak ve ayaklarını yere koymak aşamasına geldiğinde debriyajı çek, vitesini...
  16. dequ

Abi bu durumdayken örnek veriyorum tam durmak ve ayaklarını yere koymak aşamasına geldiğinde (tahmini hız 0-10 km arası) vites 4 de ise motor stop etmez mi?
  17. dequ

Motorumda rödajı nasıl yapmalıyım

Yav abi 2 gündür önüme düşüyor iş yoğunluğundan cevap veremedim okudukça gereksiz kuruldum elemana. Haklısın celallenmeye gerek yok da yazmasam içimde kalacaktı.
  18. dequ

Ben sanırım stop edecek diye çekindiğim için debriyaj sıkıyorum.
  19. dequ

Motorumda rödajı nasıl yapmalıyım

Kaç yaşındasın la sen? Valla abilerimiz iyi dayanmış da ben dayanamadım. Saygısız, bomboş bir adamsın. İnsan gibi soru sormuşsun bilen insanlarda sana düzgünce cevap vermiş. Verilen cevapları beğenmeyip kendi kafana göre davrandığını görünce de insanlar sana ne yapıyorsan yap demiş ona da...
  20. dequ

Valla bir süredir aklıma takılıyordu bu motor için bir sorun yaratır mı diye teşekkür ederim abi. Ben de senin dediğin gibi düşünüyorum abi ne gerek var? Söylediğin gibi kompresyondan yararlanamıyorum. Artık durmaya yakınlaşacağım zaman kompresyondan yararlanarak hızıma bağlı olarak art arda...

Yeni mesajlar