Arama sonuçlarınız

1. dequ

Motosiklet Kullanmayı Öğrenmek İstiyorum

Niye cık cık cık abla komik işte kabul et
  2. dequ

Motosiklet Kullanmayı Öğrenmek İstiyorum

Onu ben de bilmiyorum abla. Bu yorumu da abilerimizin isteği olsun diye destek amaçlı yapıyorum. #20 ulan
  3. dequ

Top speed normal mi bir sorun mu var?

Abi valla ne demek istediğini anlamadım. Sadece espri yapmak istemiştim ahahaha
  4. dequ

200CC ye kadar SIFIR motor tavsiyesi

Evet ben de beyaz olanı beğendim, arka stop eskisine göre bence daha karizmatik olmuş diğeri dondan çıkan ç*k gibi sırıtıyordu.
  5. dequ

Shell yakıt kullanma

Benim gittiğim servisteki elemanda Bajaj'a Shell'den almayın diyor. Ben zaten petrol ofisinden alıyordum hep ama öyle uçurum bir fark yaratacağını düşünmüyorum ya. Bknz: @arndiol %70 shellden alıyormuş.
  6. dequ

200CC ye kadar SIFIR motor tavsiyesi

RS200 ün UG si çıkmış bugün kuralkandan mesaj geldi. Arazi, Yağmur ve yol olarak 3 sürüş modu eklenmiş, gösterge paneli dijitalleştirilmiş bluetooth bağlantısı vs. gelmiş. Renkleri de değişmiş 3 farklı renk seçeneği var, başka önemli bir değişiklik de göremedim.
  7. dequ

Apartman da Motosiklet park sorunu yasal haklar.

Katılıyorum ben de sendenim :D Akşam ezanına kadar sokaktaydık, ramazanda teravihe kadar.
  8. dequ

Sabah 7.45'te makas atarak beni sıfır geçen motosiklet kullanıcısına sesleniyorum!

Bana da oluyor bu olay hatta yeni sürmeye başladığım dönemlerde yanımdan biri böyle sıfıra sıfır gaz açıp geçince sarsılıyordum lan g*t neyi kanıtlamaya çalışıyorsun insan gibi git işte. Dün tam tersi olarak sıkışık trafikte aralardan 20-30 arası tın tın giderken arkama bir motorcu geldi...
  9. dequ

Top speed normal mi bir sorun mu var?

Yan sekmedeki ne salak salak sorular bunlar bir gönderme mi abi ahahahahha :D
  10. dequ

İlk kazam ve aklıma takılanlar.

Abi valla ne desem boş değiştirmem gerektiğini motoru aldığım ilk günden beri biliyorum. Hatta almadan önce de biliyordum ama hala bir bütçe ayıramadım lastik için.
  11. dequ

Bi hayırlı olsun alırız

Hayırlı olsun, kazasız belasız sürmeniz dileğiyle.
  12. dequ

Sonbaharda terletmeyen ve üşütmeyen doğru mont seçimini nasıl yapıyorsunuz ?

Revit Control H2O içi astarlı montum var. Yazın iç astarını çıkartıp kullandım hiç terletmedi. 2 haftadır da malum Ankara havaları hafiften döt kesmeye başladı, iç astarıyla beraber kullanıyorum yağmurda da sürsem gece 1-2 de de sürsem rüzgarı güzel kesiyor hiç aman aman üşüdüğüm olmadı. Tabii...
  13. dequ

Egzoz takmalı mıyım?

Bence takma stok sesi gayet iyi Hem tek silindir motora egzoz taksan ne anlayacaksın yediğin küfüre, cezaya değmez.
  14. dequ

Dur ihtarına uymadı! Polis Çarparak Durdurdu!

Ofiste patlattım kahkahayı ahahahahahha
  15. dequ

Amin abi. Teşekkür ederim.
  16. dequ

Güncelleme: Servise gittim tekerin gönyesi hafif sağa doğru kaymış 500 TL'ye hallettirdim. Tekrardan geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür ederim.
  17. dequ

Teşekkür ederim. Gidonum üstünde gelen az da olsa koruyan koruma demirlerinin de etkisiyle darbe almadı fakat çarpışmanın etkisiyle lastikte veya ön maşalarda bir problem var mı onu merak ediyorum. Daha iyi bir koruma demiri taktırmak istiyorum fakat bütçem şu an buna izin vermiyor.
  18. dequ

Çok teşekkür ederim abi. 1760363541 Gittim baktım gözlük yok arkadaşlar. Mecbur bi kaç gün kör kör çalışıp yenisini alcaz.
  19. dequ

Dur ihtarına uymadı! Polis Çarparak Durdurdu!

Yani ben polisin peşinde olduğunun bile farkında olmadığını düşünüyorum. Kaçtığından çok biraz apaçilik yaparak sürdüğünü görüyorum bence kaçma yok. 1760354492 Ben seni anlıyorum abi haklısın aynı şeyi konuşuyoruz. Dediğin gibi haber merkezine anons gitse aracı almak zorundalarsa gören ekip...

Yeni mesajlar