Arama sonuçlarınız

1. ekremfesenturk

İlk vitesli motor tercihim. (NS 200 UG2 - NHT 200 - RTR V4 200)

Temiz ikinci el çok daha ucuza bulabiliyorsunuz diye biliyorum alırken kaliteli bir ekspere sokarsınız hatta aksesuarlı bulursanız çok daha iyi olur
  2. ekremfesenturk

İlk vitesli motor tercihim. (NS 200 UG2 - NHT 200 - RTR V4 200)

:unsure: Dominar 400 veya 250'nin forum tarafından pek önerilmediğini görüyorum sebebi nedir?
  3. ekremfesenturk

18 Ekim Dikili x koyu gezim & 20.000 km lik Honda CB125F inceleme

Allah Allah, nasıl olabiliyor ya 1.4L/100km çok fazla düşük değil mi 1760908377 Aşırı garip geldi böyle görünce
  4. ekremfesenturk

Motosiklet Kullanmayı Öğrenmek İstiyorum

Ulan Abdülrezzak abiyi küstürdünüz bee utanın
  5. ekremfesenturk

Motosiklet Kullanmayı Öğrenmek İstiyorum

@Hey Aslı (Abdülrezzak) Abi şimdi gidiyorsun a2 ehliyete yazıl kursta verilen motorlar büyük değil zaten basit, hocaların olacak onlar sana öğretecekler size anlatabileceğimiz başka bir şey yok. Hakimiyet vs de boş alanda çalışırsın ehliyet parkuru da genel olarak hakimiyetle alakalı. İyi günler...
  6. ekremfesenturk

Selam aleyküm arkadaşlar

Rica ederim kolay gelsin
  7. ekremfesenturk

Selam aleyküm arkadaşlar

Motorunuz zengin karışımda çalışıyor galiba. İnternetten baktığım kadarıyla da karbüratörlüymüş, karbüratör ayarını kontrol etmenizi öneririm.
  8. ekremfesenturk

Bir trafik polisi, “dur” ihtarına uymayan motosiklet sürücüsünü seyir halindeyken anahtarını alarak durdurdu.

Polisi tebrik etmek gerek adam gerçekten güzelce halletmiş, en güvenli şekilde yapmış. Nerede cana kast var burada. Ülkemin insanı da her olayda bir b*k buluyor. Bir daha balkona çıkmayın ayağınız kayar düşer ölürsünüz, bayram şekeri yemeyin nefes borunuza kaçar ölürsünüz, mutfakta bıçak...
  9. ekremfesenturk

Dur ihtarına uymadı! Polis Çarparak Durdurdu!

Yani evet dediğiniz de doğru aslında daha ne olduğu belli olmadan anons belli olmadan motorcunun ne yapacağı belli olmadan vurması pek doğru değil. Benim genel olarak düşüncem polisin gücünün biraz arttırılması evet ama aynısını maganda bir tofaşçının burnunu duvara çarptırarak yapabilecek mi ...
  10. ekremfesenturk

Ki benim de şahsi görüşüm bu dediğin kadar keskin olmasa da memur kesinlikle haksız demiyorum. Bu adam maganda bir pislik 16 adet ceza yemiş belki de o kadar da polisten kaçmış. Büyük ihtimalle o motosiklet mimli belirlenmiş. Polis büyük ihtimalle ilk olarak o sebeple önüne kırıyor, motorcu sağa...
  11. ekremfesenturk

Yav kardeşim olamaz mı, adam ters düşünüyor olamaz mı. Bu tartışmada haklı haksız diye bir şey yok, matematik sorusu tartışmıyoruz alacak verecek davası yok, nicel bir konu değil insanların düşüncelerini tartışıyoruz. İsteyen de istediğini der kardeşim sana soracak değil. İster orada polis onu...
  12. ekremfesenturk

Djfhdhhdhd şaka gibi. Haydi gel de okut 1760649224 Ulan sıradan bir konu efelenmeler böbürlenmeler maaşallah ülkemin insanına bayılıyorum
  13. ekremfesenturk

Hadi bakimmm fjfjdhdhdhshsh 1760647611 Ne komik ne garip insanlar var ya 1760647864 Valla insanlar düzgünce konuşamaz düzgünce tartışamaz olmuş. Ne milletin birbirine saygısı var ne başka bir şeyi. Biri sizin düşüncenize zıt düşünüyor ise çok normal sidik yarışına hiç mi hiç gerek yok. Neymiş...
  14. ekremfesenturk

İyice boş, konudan uzak, şahsi tartışmaya evrilmekte bu konu.
  15. ekremfesenturk

Yani şimdi de beddua ediyorsun ama sıkıntı yok magandayız sonuçta beddua eden çok, sokağa çıkıyorum maaşallah beddua şiirleri yazılır arkamdan. Tabi gece de sahura kaldırıyorum insanları Ramazan olmasa da oruç ibadet sayılıyor sonuçta

Yeni mesajlar