Arama sonuçlarınız

1. Yamaha Cb650r

Honda CL250

Bu deneyiminiz çoğu şeyi netleştirmemi sağladı ,bahsettiğiniz deneyimlerle alakalı nokta atışı olan bir cevap gelmiş , bence bu aşamadan sonra da fiyatı uyguna verilse dahi elden çıkarılmaya yönelik politika olacağı net duruyor , herkese teşekkür ediyorum cevapları için birkaç gündür belirli...
  2. Yamaha Cb650r

Honda CL250

İyi forumlar Alınmaya değer bir motor mu tecrübesi olanlar varsa aktarabilir mi? Egzozun yakın olması veya başka sorunlar yaşayan var mı ,ikinci elde sorun yaşatabilecek özellikleri var mı? Sele konforu nasıl, gidon genişliği trafikte engeller mi, aynaların açısı nasıl? Genel olarak objektif...
  3. Yamaha Cb650r

Başlangıç ve son olur mu?

155 lik bile gelseydi yine iyiydi de işte trafikte de yavaş kalmamak da önemli o nokta da önemli evet, olsa da Cb650r alsak, satma noktasında da sorun yaşayacağımı düşündüğümden artık heves de gitmeden hani bir başlasam mı düşüncesi var, gerçi yıllardır düşünüyorum bir türlü doğrultamadım beli.
  4. Yamaha Cb650r

Aynen öyle trafikte yalnız değiliz ne de olsa yeni başlayacak bile olsam o konularda titiz biriyim başkasının hayatını riske atmaya kimsenin hakkı yok. 1746647511 Teşekkür ederim belki de dediginiz gibi fazla düşünmemek lazım , sağolun 1746647596 Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim...
  5. Yamaha Cb650r

Sağolun ancak bir de 2. El alınacak motorun garanti dışı bırakılmış ve tamir konusunda sorun yaşatacak durumu varsa nasıl anlaşılacak hep soru işareti iste .
  6. Yamaha Cb650r

Goy goyunu da yaparız da burada öneri ya da tavsiye istiyordum konudan sapmada üzerinize yok cidden 1746643679 Evet öyle bir şey de var bismillah 40 50k ekipman ve başlangıç olarak da bir 125 lik motora da fazla vermek içimden gelmiyor açıkçası ilk belirttiğim meblalar bile uygun değil aslında...
  7. Yamaha Cb650r

Merhaba herkese iyi forumlar. Konu kısaca şöyle : Tecrübe konusunda deneyimim yok ancak elden kolay çıkmayacağını tahmin ettiğim ve ömrünü bitirine kadar kullanılacağını öngördüğüm Xsr125 için şu önümüzdeki zamanlarda 160-170k bandında alınması ne kadar riskli ya da mantıklı? Titreşim ve...
  8. Yamaha Cb650r

Başlangıç Önerisi

Egzozu yüzünden bile almam😅
  9. Yamaha Cb650r

Uçan motosiklet gerçeğe dönüşüyor!

Hala 125 lik hayali kuranlar

Yeni mesajlar