Arama sonuçlarınız

1. Yamaha Cb650r

Trafik kazası geçirdim.

Geçmiş olsun Allah şifa versin en kısa zamanda sosyal hayatına dönersin inşaallah. Allah bunlara düşürmesin , düşürürse de iyi niyetlilerle karşılaştırsın. Yani o durumda değil de hasta operasyondan çıktıktan sonra vs desen ölür müsün, bu nasıl insanlıktır hakket. Adam olamamış bir halt sanıyor...
  2. Yamaha Cb650r

Motor alacağım fakat motorum satılmıyor.

Nakit evet yok bir de şu var biraz 2024 modelini zaten almak zor sıfırı demiyorum bile alan kesim yüzde 2-3 belki , Honda Yamaha düşünülüyorsa da 4 5 yaşında bir model alınıyor o da hani üst cc ler için 3 4 yıl beklemek gerek.
  3. Yamaha Cb650r

İnterkom Önerisi

Sena 5r lite öneririm ama daha iyi bişe olsun dersen 5s önerenler de var olabilir.
  4. Yamaha Cb650r

cb 250 r ile arasında kalıyorum cb nin 2. el i ile yakın olduğundan japon aklımı çeliyor.
  5. Yamaha Cb650r

Aslında kötülemedim de övmedim de gerçekten sordum bi ima yoktu aslında ama gerçekten benim de Sym’nin adx 125 modelinin mat yeşil olanı güzel geliyor da scooter olayı bana oyuncak gibi geliyor vitesli kullanmayınca motor ruhunu yaşayamam diye düşünüyorum bu arada hiç motor sahibi olmadım , o...
  6. Yamaha Cb650r

Ne yapalım sym mi alalım boşverelim gittiği yere kadar gitsin. Milletin gücü yetmiyor kolay yolu da bize uymuyor , @harficer sana da katılıyorum. Ne kadar da istesek işimiz rast gitmez boşver .
  7. Yamaha Cb650r

2. El Husqvarna Svartpilen 125 alınır mı?

Hayır. O paraya git 250 lik bulursun.
  8. Yamaha Cb650r

Honda Honda Cb 250 R Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı

Wp grubu yok sanırım herkes buradan devam etmiş ne varsa😅
  9. Yamaha Cb650r

Motora hangi yağı koydurayım?

İyi denk geldi aklıma takılıyordu benim de castrol 10w 40 iyi değil mi sizce?
  10. Yamaha Cb650r

Motosiklet hakkında sorularım

1) Fikrim yok 2) Başka kask bak bence 3) Trafikte müzik dinlenmez trafiği duyman lazım (acemisin)ama illa alcam dersen Sena iyidir. 4) Güvenlik içinse belki alınabilir, şart değil 5) Tırt Marka 6) Görsel amaçlıysa alınabilir.
  11. Yamaha Cb650r

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Hocam ben denemedim adını duyduğumdan dedim , yanlış anlaşılmış sanırım .
  12. Yamaha Cb650r

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Tavacı Recep usta ama tuzlu olabilir
  13. Yamaha Cb650r

Bütçeye göre alınacak motor ne olabilir?

Svartpilen ve Honda ile dominar görsel olarak hiç benzemiyor servis konusunda da Honda mı bajaj mı şimdi yani cb250r alınır. Honda kalitesi varken bajaj demeniz düşündürüyor.
  14. Yamaha Cb650r

Güzel motor evet de servis ağı nasıl ona bakmak lazım , teşekkürler .
  15. Yamaha Cb650r

Poker run festivaline giden var mı

Bilmediğimiz festival de aklımiza gelmeyen gelebilir tanıdık olmasi iyi olabilir.
  16. Yamaha Cb650r

Bu yorum biraz daha beni yaklaştırdı Svartpilene bakalım ne olacak.Teşekkür ederim . 1756459289 Değil mi , aslında dediği bile çıksa bence experti ortak ödeyebiliriz ama çıkmazsa zaten hiç ödenmemesi gerek, sağolun . 1756459431 Evet eğitim almak gerekiyor . Arabada bile öyle ne kadar da km...
  17. Yamaha Cb650r

Ona bakıyorum evet de 22 öncesine gitmek istemiyorum ya çok uzak ya da kazalı genel olarak exper olayında da satıcı yanaşacak ki yapalım milletle 5 lira pazarlık yapılmıyor bile
  18. Yamaha Cb650r

Wp grubunda 1 hafta kalmanız yeterli olur
  19. Yamaha Cb650r

Herkese teşekkür ediyorum bu kadar zor mu yoksa zorlaştırıyor muyuz bilemedim . Dürüst insanlar o kadar azaldı ki 40 dereden su getiriyoruz ister istemez az çok ne yapılır biliyoruz da kafamdaki çelişki aldıktan sonraki zamanlar aslında sıfıra da güç yetmiyor. Hayırlı akşamlar.
  20. Yamaha Cb650r

Geçen Svartpilen 401 e baktım güzel motor da hakimiyetini sağlayabilir miyim bilemedim. Tecrübe de yok altımdan gider mi işte. Onda da servis sorunu yaşayan çok var. 1756398250 Cb tercih olabilir ikisi arasında kalırsak da kullanan kişi tepegaz kullandı da krankı hallettiyse başta anlaşılır mı...

Yeni mesajlar