Arama sonuçlarınız

1. H

Honda PCX DX vs Yamaha NMAX Tech Max (125cc)

Elbette sizin paranız ama japonların şu 125cc motorlara istedikleri paralar artık akıl karı gelmiyor bana. Ben olsaydım sym veya kymco bakardım. Bunun dışında bu ikisinden birini tercih edecek olsam nmax tercih ederdim sanırım. Nmax hiç kullanmadım ama pcx bir süre kullandım. Pcx çok hantal...
  2. H

RKS LTR 125 Rodaj Bakımı Hakkında

Daha once 2 tane rks motorum oldu. Servis olarak hep maltepe / küçükyalı motokit kullandım. Oldukça memnundum ben.
  3. H

Yeni PCX Deluxe satın alan var mı?

Alınmaz. Asla almazdım. Çevremde kimseyede aldırmam. Utanmıyorlar şu alete o parayı isterken. Arkaya abs bile koyamamıslar 250000 tl istedikleri 125cc scootera.
  4. H

Kıskanmak mı? Dalga Geçmek mi? Genç Yaşta Başarıya Tahammül Edemeyenlere Cevabım!

Muhabbetleri biraz okudumda gercekten hiç hoş değil. O yaşlarda benim hiçbirşeyim yoktu. Yazlık yerde büyüdük. 14 yaşımdan itibaren gündüzleri plajlarda aksamları kluplerde gunun nerdeyse 17 18 saati calışır hem aileme yardım eder hemde kendi harclıgımı cıkarırdım. Birşeyimde eksilmedi motoru vs...
  5. H

Sahibinden.com'da motor satışı

Gerçek ederinin 1 tık altına yazmadan maalesef motor araba vs satılmıyor suan hocam
  6. H

Bajaj kullanıcıları şikayet vardaki cf moto yorumlarını okurken

Istediğiniz motora binebilirsiniz hocam. Bu konuda daha once tartışmışlığım bile yoktur. Son karar her zaman kullanıcınındır. Hakkında binlerce olumsuz yorum bulunan motoruda alabilir. Tamamen son kullanıcının zevk meselesi. Ben sosyal medyada gördüğüm sürekli cfmoto zorbalamaya çalışan hint...
  7. H

Cahilliktir derken. Bence tercih meselesi. Hintli motorlar çok çirkin görünüyor. Belki 1 2 kronikle fazladan ugrasirim diyip o cirkin aletlere binmek istemiyorlardir. Şahsen bütçem kisitli olsa rs200 yerine sr250, ns200 yerine nk250 filan tercih ederdim kendimde. Kaliteleri arasındada fark...
  8. H

Garibanın garibana zulmü. Yüksek segment japon ve avrupalı kullanan kitlenin gelipte bu motorlarla ilgili yorum yaptığını gormedim. Sosyal medyada tvs veya bajaj alan herkes kendi aldığı mal çok kaliteli birseymis gibi bu cfmoto kullananlara sarıyor. Adam tvs raider almış nk250 konularına çin...
  9. H

140 bine kadar hem kuryelikte (+marti tag) hem de günlük kullanım için scooter önerisi

Valla dostum freccia sürmesi keyifli motor. Pcxle kiyaslarsam çok daha keyifli, konforlu ve iyi hissettiriyor diyebilirim. Hızlanmasıda daha iyi. Çok keyif alırsın sürerken. Ben dediğim gibi bir sorun yaşamadım fakat whatsapp grubunda uzun süre bulundum. 50000 km sorunsuz kullananda vardı, 3000...
  10. H

140 bine kadar hem kuryelikte (+marti tag) hem de günlük kullanım için scooter önerisi

O yoğun tempoya çin malı önermem dostum. Ben Freccia 1 sene kullandım 6000km. Hicbir sorun yaşamadım fakat sattığım arkadaş kuryeydi 2 hafta sonra krank yediğini söyledi. Pcx olabilir belki
  11. H

İkinci el motosiklet alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir

Bence ekspertiz şart. Analiz moto eksperde umut abi var orayı tavsiye edebilirim biz götürmüştük. Gitmeden satıcı ile anlaşın söylediklerinin dışında başka şeyler çıkarsa ekspertizi o ödesin. Bunu kabul etmeyen birinin motorunu almam ben zaten
  12. H

HJC I71 ceneden sıkıyor

Çeneden açılmaz hocam modelden modele kafa yapısına göre değişiyor, bedende tutmuyor. Denenmeden kask alınmaması gerektiğini düşünüyorum
  13. H

Maxi Scooter Önerisi Maks 150k

0 kredi kartıyla opsiyonlar arasında belki rks freccia 150de olabilir. 130 civarı olmasi lazım suan 12 taksitle. Ben 1 sene kullandım çok memnundum. Voge hakkında bir fikrim yok ama bence bayileri bir gezin ustune oturun malzeme kalitesine ve nasıl hissettirdigine bakın hepsinin.
  14. H

Önlem aldım yine de kaçamadım - Kulak Çınlaması

6 senedir bende de var. Asla durmuyor. Mr vs herseyi cektik gitmedigim doktor kalmadi sol kulak cınlamam durmuyor. Başladığı gunu hatırlıyorum genclik zamanları yuksek doz (alkolden) sonra olmustu. Doktorada anlattim o an tansiyonumu cok yukseltti ne yaptiysa kulakta travma olusturmus. Hayat...
  15. H

Bu motor alınır mı ?

Km yuksek birde kuryede kullandım diyor. Ben olsam almam dostum
  16. H

RKS Freccia 150 yoksa Eski Model Honda mı ?

Freccia 6000km kullandım 1 sene. Gercekten parasına göre çok güzel motor. Ben hiçbir sorun yaşamadım bu sebeple kendi deneyimime göre bakarsak tavsiye edebilirim fakat sattığım arkadas kuryede kullanacağını belirtmişti. 2 hafta sonra beni aradı krank yediğini söyledi. Garantiden yapılmış fakat o...
  17. H

İstanbuldan Eskişehire nasıl motor getirebilirim?

Ben anadolu otoyolu kullanarak bilecik bozüyük üzerinden gittim hocam. Aslında surerekte rahat gidebilirsiniz ama kendinize güvenmiyorsanız bosverin
  18. H

İstanbuldan Eskişehire nasıl motor getirebilirim?

Motor ne hocam. Ben 250cc scooterimle istanbul eskişehir git gel henüz bu ay yaptım. Çok sorun olmuyor.
  19. H

80k 2. El çinli

Benimki sadece bir fikir arkadaslar daha iyi bilir tabiki ama o fiyata 0 veya daha azına 2. el tvs raider veya mondial drift l filan almak daha makul değilmi. 40 45k kmde motorlar almaktansa
  20. H

Motorum için aksesuar tavsiyesi arıyorum (Model: Kymco Downtown250i 2024)

Çanta demiri aldım fakat henüz kullanmadım sürüşü değişir diye cesaret edemiyorum çanta takmaya çok güzel gidiyor böyle. Egzos koruma demiri geçen sene yanında veriliyordu kampanyalı olarak bu sene yok sanırım önerebilirim hayat kurtarıyor. Bunun dışında ön camı değistirmedim ben üstüne gp...

Yeni mesajlar