Arama sonuçlarınız

1. H

Aksiyon Kamerası Önerisi Olanlar?

Dji osmo action 4 var bende şuan gayet iyi. fiyatlarını bilmiyorum ama 5 cıktıgı icin ucuzlamıştır sanırım bakabilirsiniz.
  2. H

motor hızlı değil

O motorla o hızlar bence çokta sağlıklı değil hocam. Nazik kullansan daha iyi olur. '3 aydır 5 aydır parça bekliyorum rksye lanet olsun' olabilir yoksa bir sonraki açacağın konunun başlığı.
  3. H

Hiç ATV kullanmamış Biri Direkt Alıp Sürebilir Mi ?

Fethiyeye tatile gittiğimde 3 gün için kiralamıştım. Keskin bir virajda motora alıştığımdan takla atıyorduk kız arkadaşımla yüregimiz ağzımıza geldi. 3 gün boyunca bütün virajlara götüm götüm girdim. Sürmesi eğlenceli fakat motorun 10 da 1 i pratik değil kesinlikle.
  4. H

0km çin mi 2.el 50-75 bin km arası japon mu

O kmlerde basından ne geçtiği belli olmayan düşük cc motor ben olsam asla almazdım japonu geçin isterseniz asgardlı olsun. Kim bilir kaç kurye tarafından kırbaçlanıp yan sanayi parçalarla tamir görmüştür.
  5. H

2025 nmax 125 tech max alınır mı ?

270000 tlye 125 cc scooter alınır diyorsanız alınır. Bence asla alınmaz saçmaladılar iyice
  6. H

Scorpion exo 1400 alınır mı ?

Exo 1400 carbon modelini kullanıyorum bende. Oldukça memnunum tavsiye edebilirim. Tabii daha tecrübeli kişiler daha fazla kaskla kıyaslayarak daha olumlu referabs verebilirler. Ama benim tüm beklentimi karşılayan bir kask oldu.
  7. H

RKS motor satış sitesi ? fiyatları çok uygun geldi ? resmi sitemi ?

Dolandırıcı hocam bu tarz siteler %99. Hergün o kadar çok kişi oluyorki bu tuzağa düsen. Işimden dolayı surekli şahit oluyorum. Birde Havale / eft ile asla ürün almayın karşı taraf tanıdığınız biri değilse. O para gider.
  8. H

Bu ilan dolandırıcı mı?

Motoru almadan cok buyuk firmalar haric asla para ödemeyin. 2 sene once gibi enflasyonun tavan yaptığı donem her yer yok çekerken esenyurtta eski bir arora bayisi ön siparisle motor satıyordu liste fiyatından. Yaklaşık 130 140 kişi dolandırıldık odemeleri yaptık bugun yarin surekli oyaladilar...
  9. H

Sıfır Arora ARS 200 mü ikinci el Hint mi?

Belirttiğin motor çinlerinde arasında en kotulerinden ben kesinlikle onermem. Sonra çin malına düşman oluyor herkes. Çininde iyisi kotusu var.
  10. H

125cc ile gece uzun yol yapmak

Hocam imkanınız varsa sıcaga rağmen biraz pismeyi göze alıp kesinlikle gündüz gidin. Yüzünüze güneş kremi sürün. Gece sürüşünün uzun yolda gerçekten çok tehlikeli olduğunu düsünüyorum. Hele 125cc bir makineyle.
  11. H

Scooter önerisine ihtiyacım var

hocam kymco düsünüyorsanız test motorlari mevcut deneyebilirsiniz. Dtx güzel motor ama downtown bir farklı. Bence 250cc sınıfının en rahat en konforlu motoru downtown
  12. H

Başınıza gelen en tuhaf hırsızlık nedir

Ufakken şu nokia 6600 zamanları ilk telefonumu almıştım 7610 gibi birşeydi tuş takımı değişik olan. Minibüste uyuya kalmışım bir gün. Uyandım ineceğim yere yakındı kalktım indim direk telefon yoktu. Ya çalınmış yada düşürmüşümdür ama geri gelmedi.
  13. H

Scooter önerisine ihtiyacım var

Kymco downtown 250i kullanıyorum ben çok memnunum. İkinci elde sıfıra yakın bulursunuz 200 bandına düşünürseniz. 5 sene 50000 km garanti mevcut kafa rahat binersiniz.
  14. H

250-350CC Maxi scooter önerisi

Kymco downtown 250i öneririm kendimde kullanıyorum çok memnunum. Ikinci elde baya uyguna dusuk kmli bulunabiliyor. 5 yıl 50000 km garantisi var. Bir deneyin isterseniz deneme motorları mevcuttu. Buyuk ihtimal beğenirsiniz zaten denerseniz. Çok konforlu.
  15. H

arora beatrix 150 cc mi iyidir yoksa sym adx 125 mi ?

125 cc scooter ile düzenli gidip gelmek sıkabilir o yolu. Birde tapagaz gideceksiniz 125 cc ile illa motoruda yorar. 250 cc ye cıkabiliyorsanız gerçekten memnun kalırsınız ama demek değilkj 125 cc ile gidilmesin. İkisi arasından kesinlikle sym
  16. H

uzun yol motoru

Dediğin mesafeler çokta uzun değil. Benzer ve daha uzunlarını kymco downtown 250 ile yapiyorum gayette konforlu. 250cc maxi scooter segmentinede göz atabilirsin bence
  17. H

Barossa Jedi 750 aldım! - İlk izlenim

Hayirli olsun hocam. Güzel gunlerde binmeniz dileğiyle. Umarım bu markalar servis ağlarına ve yedek parçaya daha fazla önem verir ilerleyen zamanlarda. Zira bu paralara sırf güvenemediği için insanlar 250cc motor alıyor.
  18. H

Kask ne kadar sıkmalı?

Aynı kaskı kullanıyorum hocam. Kafanıza uygunsa şakaklardan sıkmamasi gerekir. Keşke deneyerek alsaydınız bende sadece yanaklara ufak bi baskı var
  19. H

Scooter motor önerileriniz

Nakit yoksa bütçeyi biraz zorlayıp sym jet x bakabilirsiniz cok yakısıklı motor çine görede kaliteli. Bütçeden kaynaklı çin almak zorunda kalırsanızda arasından ince eleyip sık dokuyun her çin motor bir değil. Piyasada yaygın olsun alacağınız model. Öncesinde whatsapp gruplarına girin...
  20. H

Her Marka Kaskın Bedeni Aynı Olur mu?

Aynı markada bile modele göre beden farklılık gösterebiliyor. Kesinlikle denenmeden alınmaması gerektiğini düşünüyorum.

Yeni mesajlar