Arama sonuçlarınız

1. Serdaryus

A2 ehliyet için en uygun motor

Kimse bahsetmemiş ama Yamaha‘nın Tracer 7 modelleri A2 ehliyete uygun satılıyordu istersen onlara bir bak. Hem istediğin hızlarda gidersin hem japon
  2. Serdaryus

Motoru satıp kıymetli madene çevirmek mantıklı mı?

Şahsen bu düşünce ile yola cikip biraz daha erken davrandım 30 ekimde motoru sattım. Daha noterden çıkmadan kuyumcuyu arayıp fiyatı bagladim. 5.695 liradan aldım gramı. Daha motosiklet fuarına çok var. Sezona kadar tutmayi planliyorum. Tahminim de gram 7-8 arasında bir yerde olacak. Ekim sonu...
  3. Serdaryus

Hornet 750'yi sıfır mı almak yoksa ikinci el mi?

En az iki sene binerim derseniz bence sıfır almak daha mantıklı. Ama çabuk sıkılıp satarım diyorsanız ikinci el candır 👍🏻
  4. Serdaryus

hi

Gayet rahat kullanırsınız ancak Bir eğitim de planlayın. Eğitimle daha güvenli hale gelir 👍🏻
  5. Serdaryus

Tenere 700 vs F900GS vs Tiger 900 Rally Pro

Hatta 2027’de yeni world raid cp3 ile gelse şahane olur… Elektronik amartisör ve tubeless lastiklerle
  6. Serdaryus

Büyük kapışma! Tiger 1200 Rally Pro vs Africa Twin ADV ES vs BMW F900GS ADV vs KTM 1390 ADV

Bilmiyorum , bakalım zaman ne gösterecek… Yamaha Tenere World Raid 2026 fiyatı bir açıklansın da , belki çok saçma gelir ve ben yine Ducati Multistrada V2S’e (kırmızı) yönelirim. Zaten kış , en erken ocak sonu alırım motoru. Ne diyordu şair “Bilemiyorum Altan” :) kafam çok karışık
  7. Serdaryus

Büyük kapışma! Tiger 1200 Rally Pro vs Africa Twin ADV ES vs BMW F900GS ADV vs KTM 1390 ADV

Konu çay kahve değil ki , önceki yazıda link verdim. Adam Toprak’ın yarışına gidip ducati yetkilisine korlas’ı şikayet etmiş :) o derece memnuniyetsiz. Buna benzer sayfalarca yorum var. Ekşi sözlükte yanlış hatırlamıyorsam 4 sayfa şikayet var. Haliyle korkuyor insan. Bir de pek hoş olmayan bir...
  8. Serdaryus

Honda da bayi alternatifiniz var. Sadece İstanbul’da doğu batı , ayışığı , anes , esengül , konşuk , Nish gibi bir sürü bayi var. Birisi kötü ise diğerini deneyebilme lüksü var. Edit: İmla
  9. Serdaryus

Desmosuz v2s olduğunu bilmeden önce tiger sport 800 sormaya gittim. İlgi alaka sıfırın altında. Hani alırsan ekime almazsan kasıma gibi bir tavırları var. Sonra rotayı diğer markalara yönelttim. Radarıma v2s girince yine baktım ama bu sefer şikayet yorumlarını da göz önüne alarak. Yorumları...
  10. Serdaryus

A ehliyetini aldım şimdi sıra tridentte

Hayırlı olsun. Madem trident geliyor bari 800luk gelsin :) parayı ona göre biriktir
  11. Serdaryus

İstanbul'da şehir içi kullanılacak scooter tavsiyesine ihtiyacım var.

Honda Adv 350 öneririm. Yoğun trafikte dahi ayağını yere koymadan yavaş sürüşle ilerlersin. Çok dengeli çok kabiliyetli bir scooter. Bagaj ve çanta çok işine yarar. Hyundai i10 kadar bagaj hacmi var :) Cam dar ve kısa onu da deflektor ile uzatırsın ama genişlemez :) Yakıtı ani kalkış ve...
  12. Serdaryus

Evet , İzmir’de yaşasam dert etmezdim ancak İstanbul’da bu gerçek bir problem. KORLAS https://share.google/qpmwZlELIPnvktKcV Bu yorumu okuduktan sonra daha da çok çekiniyorum :) Paramla rezil olmak istemiyorum…
  13. Serdaryus

Selamlar. Konuya biraz bodoslama giriyorum kusura bakmayın. Bir kaç sayfa önce arkas’ın Ducati ile alakalı planları olduğu yazılmış. V2s (desmosuz olan) uzun zamandır benim de almak istediğim fakat korlas şikayetlerini okudukça vazgeçtiğim bir motor oldu. Aynı klasman olmasalar da tracer 9gt+...

Yeni mesajlar