Arama sonuçlarınız

1. emenyasin

YouTube Kanalıma Beklerim (:

Selam, kazasız belasız sürüşler
  2. emenyasin

Lifan KPT400 Gelmiş

Lifan Kp150-Kpr200 döneminde de bunu diyorduk ama yeni motor getirmeyip parçaları da ara ara getirerek kullanıcıları mahrum ettiler. Belki 2 yıl parça olur, o da her parça olmayabilir ama sonrası tahminen çok değişmez. Fabrika işi de muhtemelen basit bir montaj hattıdır yoksa lifan Türkiye'yi...
  3. emenyasin

Trafik kazası yaptım, kaza yaptığım kişiler kaçtılar

Sağdakiler emniyet şeridinde demiş. Soldaki de en solda bir anda en sağa kadar kırmış(muhtemelen sağdan çıkış falan yapacaktı). Bu arkadaşta anladığım kadarıyla çarpmamak için hem yavaşlayıp hem de emniyet şeridine kırmış.
  4. emenyasin

Trafik kazası yaptım, kaza yaptığım kişiler kaçtılar

Merhaba, geçmiş olsun. Aracınızda kamera var mı?
  5. emenyasin

Lifan KPT400 Gelmiş

Abi 2. ele girersek bitmez zaten seçenekler. Ama sıfırda da şansı yok bence bu fiyatla. Adam gider CF motonun sıfırda ne araçlarını alır bu paralara. 2026 model olmaz belki ama olsun.
  6. emenyasin

Lifan KPT400 Gelmiş

Fiyatı videoda söylendiği gibi kesin mi bilmiyorum ama 3 çanta ve diğer bütün aksesuarlar(koruma demiri,karter koruma, radyatör koruma, elcik koruma vs.) dahil 399.000 TL diyor videoda. Motosiklet ağır ama en azından sele yüksekliği iyi. En büyük eksiği fiyat bence. Çanta vermeseler ve fiyatı...
  7. emenyasin

Sıfır CBR 500 R alınır mı?

Merhaba. Eğer ruhsatında 35 kw üstü ise(ki sitesinde yazana bakılırsa öyle olacak) A2 uyumlu olmaz bilginize. @tommygun abi ilginç şekilde aynı bloğa sahip diğer motorlarını 47 beygirde sınırlamışlar sanırım a2 olsun diye ama bu modelde beygir yüksek gözüküyor. Belki enjeksiyon haritalaması...
  8. emenyasin

İlk kazam h.o

Merhaba. Geçmiş olsun. Umarım elleriniz iyi durumdadır. Sadaka bol veriyormuşsunuz sanırım :)
  9. emenyasin

Herkese İyi Bayramlar 🏍️

Hayırlı bayramlar
  10. emenyasin

Dümdüz Kaldırıma çıktım bir zararı olurmu

Karteri vurmadıysan bir şey olduğunu sanmam ama kesin bir şey de demek zor.
  11. emenyasin

Bana çapır bulun

Kart limiti 500 demişsiniz ama sanki kartlar 400 Bin Tl de sınırlanacaktı
  12. emenyasin

Kör nokta aynası

Merhaba, bir tane vardı böyle araba dikiz gibi. Tur camının arkasına takmıştı adam😂 ama bayağı iyi diye övüyordu sanki
  13. emenyasin

Kaliteli Manet önerisi

Size de selamlar. Geçmiş olsun
  14. emenyasin

kask tavsiye 10-15k

Geçmiş olsun.
  15. emenyasin

Motomax Alışveriş Deneyimi - Tüketici Hakem Heyeti Şikayeti

Madde 12'nin 5. fıkrası açıkça iade için kullanılan teslim işlemine tüketicinin para ödemeyeceğini söylüyor: "Cayma hakkının kullanımında, 5 inci maddenin birinci fıkrasının (g)bendi kapsamında, satıcının iade için belirttiği taşıyıcı aracılığıyla malıngeri gönderilmesi halinde, tüketici iadeye...
  16. emenyasin

Motosikletler Çukurlara ne kadar dayanıklıdır?

Düşer mi? Düşer.
  17. emenyasin

Abi muhtemelen böyle kişiler yüzünden kanunlar konuyor belki de. Kötüye kullanıyorlar sistemi sonra ayrıca kanun getiriliyor onları engellemek için. "Ruining the fun for everyone"
  18. emenyasin

Böylelerini kara listeye almalı bu sanal pazarlar.
  19. emenyasin

RKN 530 ADV Alınır mı

Sahibinden'de birisi ilana koymuştu ama satmak için DEĞİL. Zaten olmadığını da yazmıştı. Tamamen kötüleme idi açıklama kısmı. Sırf başkaları aynı derdi çekmesin diye.
  20. emenyasin

Motosikletler Çukurlara ne kadar dayanıklıdır?

Hayırlı akşamlar. Çukur gerçekten insanın sinirini bozuyor ama ne bileyim bu aletlerin de bunlara dayanıklı olması gerekir heralde.

Yeni mesajlar