Arama sonuçlarınız

1. Mallaca

Az önce Facebook'ta gördüğüm kaza videosu

Madde etkisi altında olmayan birisinin yapacağı iş değil gibi. Ara zaten dar o boyutta bir aracın geçemeyeceği net. Madde etkisinde veya kalp krizi vb bir neden yok ise "trafik kazası" değil "cinayete teşebbüs" ile yargılanması gerekiyor başka izahı olamaz. Işıkta viteste beklemek ile ilgili...
  2. Mallaca

Kör nokta aynası

Çerçevesiz tamamı ayna olan ve dikiz aynasına takılan kör nokta aynalarından tavsiye ederim. Tur camına takılanı kullanmıştım önceki motosikletlerimde.Ben de ondan verim alamadım. Dikkat dağıtıcı etkisi de var.
  3. Mallaca

Hafta sonu aldığımız eğitimden geriye kalanlar

Var kardeşim.
  4. Mallaca

Moto guzzi siz Motogezzi olmaz :) Şaka bir yana her cinsten motosiklet mevcut.
  5. Mallaca

Yeni motorsikletim Trident 660 alış hikayem

Burakçım. efendiliğinle kalpleri feth ediyorsun. Seni sevmemek imkan dahilinde değil. Bu kadar efendi kardeşiminde hayali olan motosiklete kavuşması beni ziyadesi ile memnun etti. Eğitimde aldığın bilgileri oturtturmak, bilinçsiz yeterlilik düzeyine ulaşmak için 3 bin km lik yol yapacaksın...
  6. Mallaca

21-22 Mart tarihlerinde yönetiminde olduğum, Bursa daki motosiklet klübümüz ile yaklaşık 15 motosiklet, eşli olarak Çanakkale şehitlikleri turumuz var. Çanakkaleli veya oralara aynı tarihte süren var ise belki bir yerlerde karşılaşırız. Üzerimizde motogezzi klübümüze ait jersey' ler olacak...
  7. Mallaca

Teşekkürleriniz ve güzel sözleriniz için eğitmen olarak, asıl biz teşekkür ederiz. Forum üyelerinden 10 şanslı motosiklet severe, ücretsiz olarak sunduğumuz, güvenli ve ileri sürüş teknikleri eğitiminden bu kadar memnun kalmanıza, kendi adıma inanılmaz mutlu oldum. Eğitmen kimliğimle...
  8. Mallaca

7-8 Mart Güvenli ve İlerı Sürüş Eğitimi Detayları

Yorgunluğun dibine vurdular arkadaşlar inan. Kapalı alanda en son 70 km gösteriyordu ki fazlası vardı. Darlık'tan sonra ayrılış vakti geldiğinde ATP mizdeki son enerji de kullanılmıştı.
  9. Mallaca

Okan hocamla birlikte dizdik. Okan hocamın kuka düzeni. Gerçekten çok iyiydi. Yoruculuğu işin en tatlı kısmı. Parkur hazırlamada o hizalamayı, metrajı oturtturmak iş. Okan hocam otomatikleşmiş, kukalar kendi buldu yerini :)
  10. Mallaca

Dostum ben neden seni göremedim? Çok isterdim tanışmayı. Kimse de tanıştırmadı ki..... 1773035573 Geçmiş olsun Kaancım. Ben de dönerken o kadar rüzgar çıktı ki soğukla birleşince ciddi üşüttü. Allahtan yolum yakındı da tek molayla gelebildim.
  11. Mallaca

Motosikletle Viraj Dönememek

Değerli arkadaşlarım dün gördüler, eğitimin parçası olarak viraja 20-25 km gibi düşük hızlarda girip, ivmeyi kullanıp, ağırlık transferi yaparak, motosikleti mıh gibi yere çakmayı keşfettiler. Bu nedenle viraja yavaş gir hızlı çık ne demek çok iyi anladılar. Tabi işin ayrıntıları var tek bu...
  12. Mallaca

İlerleyen zaman ne gösteriri bilemem. Allah sağlık sıhhat versin inşallah. Fakat şunu söylemeliyim ki Almanya dan sırf bu eğitimi verebilmek için geliyor @Okan Sinan Ocan hocam. Ne eğitim, ne kalacak yer vb tüm masraflarını da kendisi karışılıyor. (Hadi ben Bursa dan geliyorum yakın yer)...
  13. Mallaca

Virajların Başkenti Artvin’den Selamlar

Aramıza hoş geldiniz. Valla o virajları bende çok merak ettim. İlk fırsata bir rut yapacağım nasipse.
  14. Mallaca

Motosikletle dünya turu yapan çift İran’da 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Onların motosikleti neydi hatırlamıyorum fakat 8 bin dolar V strom için alıyorlar ise benim motosikletim de GS 1250 ADV. Muhtemelen daha yüksek çıkacaktı. Sarı karne de az değil. Bir çok ülkeyi gezdim aracıma pasaort bedeli altında para isteyen görmedim. 400-500 bin TL geri alınacak olsa da...
  15. Mallaca

Doğrudur, arkadaşlar 2.500 dolar yatırmış. Motosiklete göre değişse de yüksek bir meblağ geldiği için gidememiştim.
  16. Mallaca

Anadolu Türk Kahve Kültürü Paylaşım Grubu

Efsane geri döndü..... Kim olduğunu anlamışsınızdır artık :)
  17. Mallaca

İki yıl önce bir motosiklet kampında bir ekiple tanışmıştım. Adamlar İran' gitmişler. O kadar beğenmişler ki seneye bir daha gideceklerini söylemişlerdi. Yanlız İran' a girmek için otomobil ve şoförler odasına 2.500 dolar yatırılması gerekiyor. Dönünce hemen iade ediyorlarmış. O para çok yüksek...
  18. Mallaca

Hergün başıma birşey geliyor dün ceza yedim bugünde kaldırıma sürttüm

Rahat ol manavgatlı, önemli olan kuru yer kalmaması. Denizde de havuz da da kuru yer kalmaz. :)
  19. Mallaca

Hergün başıma birşey geliyor dün ceza yedim bugünde kaldırıma sürttüm

Kaldırımlar yayalara ayrılmıştır. İnsanın polisi kendi vicdanıdır. Yayalara ayrılan yollarda sürmemek daha doğru olacaktır. Cezası da arttırılıyor, yanlış bilmiyorsam 5.000TL civarı olacak.
  20. Mallaca

Bursa’da yaşanan feci motosiklet kazası

Otomobil sürücüsünün sadece kolu kırıldı.

Yeni mesajlar