Arama sonuçlarınız

1. Mallaca

Arkadaşlar merhabalar Konumuz Viraj

Kendi şeridinde önünde açık ve engelsiz mesafede durabileceğin hızda olmak... Çok güzel açıklamışsın ACT kardeşim. Aslında insanlar da bunu anlatmaya çalışıyor. @anilberkk.umut kötü değilsin, çokca çalışmış, belli seviyeye gelmişsin. Fakat hem pist tekniği hem de gerçek yol şartlarında eksiğin...
  2. Mallaca

Dolular dolusu - Full bakımlı

Marka: BMW Model: 1250 GS ADV KM: 48.000 Renk: KAHVERENGİ Fiyat: 1.190.000 Açıklama: Bakımlı ve full aksesuarlı İl/İlçe: BURSA /Nilüfer İletişim: 0 506 461 67 27 İlan No: 1309578340 (sarı site) Bakımları zamanından önce yapılan, hasar kayıtsız. Üzerine ekleyebileceğiniz başka aksesuar yok...
  3. Mallaca

Forza'dan Vitesliye Geçiş

Vitesli motosiklete alışmanız en fazla 3 gün sürer. Beyin iki-üç gün sonra adapte oluyor. Otomatik yerine manuel vites tercih edin. Ben de yıllarca scooter kullandım (155 cc den 750 cc ye kadar) İlk vitesli motorum V strom 650 (2017 model) idi. İlk iki gün acemi gibi oldum, hatta sarı siteye...
  4. Mallaca

Tarihi 6 yıl Geçmiş Çay içilirmi arkadaşlar?

Konu motosikletle alakasız. Bazen farklı konular oluyor fakat bu kadar absürt olmadığı için gidiyor.. Biz doktor değiliz ki... iç bir şey olmaz desek de bir anlamı olmaması lazım. Konu tamamen troll bir konu. Ciddi ciddi cevap vermemek (ben dahil) bu gibi konuları açmayı önler inşallah.
  5. Mallaca

Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.

İsmet abi hayırlı olsun. Rabbim tekerine taş değdirmesin inşallah
  6. Mallaca

Su kaplumbağalarından anlayan?

Aynen dedğin gibi. Tamamen su olmayacak. Dinlenecekleri ve kuruyacakları yer olması lazım. Çok yiyen hayvanlar bunlar. Ne kadar verirsen o kadar yerler. Ben cam temizlensin diye eski akvaryum alışkanlıklarımdan dolayı elma salyangozu atmıştım teraryuma. anasını ağlattılar çatur çutur yediler...
  7. Mallaca

Su kaplumbağalarından anlayan?

Su kaplumbağaları teraryum denilen ortamlarda bakılması gerekiyor. Fakat su kaplumbağaları çok çabuk büyüyen hayvanlar olduğu için akıbetleri eninde sonunda dere veya göletlere bırakılmak oluyor. Bir sene sonra bozuk para boyutundan kiloluk hale geliyorlar. Üstü açık kaplar onların ölmesini...
  8. Mallaca

Motosiklet için ileri sürüş eğitimi tavsiyesi

Motosiklet güvenli ve ileri sürüş teknikleri eğitmeni olarak, hangi ilde olduğunuzu belirtirseniz yönlendirme yapabilirim.
  9. Mallaca

Merhabalar

Hayırlı olsun. Tekeriniz düz bassın inşallah.
  10. Mallaca

42.000 Kilometre Boyunca Rks Spontini Tecrübem.

Emeğine sağlık kardeşim. Böyle elinden iş gelen, bilgili gençlere hayranım. allah gönlündekini nasip etsin inşallah.
  11. Mallaca

Merhaba...

Kazasız belasız keyifle kullanın inşallah.
  12. Mallaca

En İyi Quick Shifter Hangi Motosiklet Markası Üretiyor?

Ducati Multistrada 950S kullanmıştım. En düşük devirlerde bile yukarı - aşağı çok iyi çalışıyordu. En ufak bir sarsılma olmuyordu. Şimdi kullandığım GS 1250 yukarı viteste 4-5 bin devirleri görmen lazım ki sarsılmasın,
  13. Mallaca

21.Mart.Cumartesi günü Edirne'de köfte/ciğer yesek kimler gelir?

Çok isterim. Yönetim ekibi ile görüşeceğim önce. Bizim klübün hafta sonu yaptığı bir organizasyona denk getirirsek daha sakin olur. Süreci seninle paylaşıyor ve ilerletiyor olacağım.
  14. Mallaca

Dümdüz Kaldırıma çıktım bir zararı olurmu

Gözüm, eğer yollar karanlık ise ona göre harerket edeceksin. Başkalarında suç bulman senin motoruna gelen zararı engellemez. Örneğin; Viraj dönüyorum, belediyenin elektrik direği yola düşmüş. Suçlu belediye... demek gibi. Zarar gören sen olduktan sonra suçun kimde olduğunun önemi yok. Eğer...
  15. Mallaca

Dümdüz Kaldırıma çıktım bir zararı olurmu

Motosikletime bir şey olmuş mudur' un cevabını teknik servis verebilir. Şimdi biz "hiç bir şey olmamıştır devam et" dediğimizde için rahatlar sadece. Fakat görülemeyen bir sıkıntı var ise iki teker üstündesin. 70-80 Km hızlarda giderken ciddi risk oluşturur. Konu insan hayatı olduğu için iki...
  16. Mallaca

21.Mart.Cumartesi günü Edirne'de köfte/ciğer yesek kimler gelir?

21 Martta bende Çanakkale de olacağım. Nisan ayına katılmayı çok isterim.
  17. Mallaca

15 Mart Gelibolu yarımadası turu

21-22 Martta da ben Çanakkaledeyim nasipse. Güzel yerler. Keyifli bir gezi yapmışsın..
  18. Mallaca

Motosiklet Eğitimi Sürücü Kursları Yetersiz Olması

Hocam İsviçre' de yaşayan öğretim görevlisi arkadaşım, 4. denemesinde aldı çabuk aldım diyor. :) 2026 yılı Haziran ayında "Serbest Parkur" geliyor Türkiyeye. Belirli sınav güzergahında değil de o anda eğitim komisyonunun karar vereceği bir güzergahta sürüş yapılacak. Ne derece uygulanabilir...
  19. Mallaca

Evet hatırlıyorum, motosiklet ehliyeti verirken Polis "karşıdaki şu ağaca kadar git gel" diyordu. Ben araba ehliyetini alırken de sadece düz gittim o da 500mt falan. Şu andaki parkurlar ve istenen yetenek düzeyi biraz daha zorlayıcı. Bundan yana hiç bir şikayetim yok. Fakat eğitenlerin biraz...
  20. Mallaca

Sürücü kurslarındaki eğitim en azından temel seviye eğitim olması çok önemli. Halihazırda bir çok sürücü kursunda sekiz olsun U dönüşü olsun "karadüzen" gösteriliyor. Tekniklerinden bi haber bir çoğu. İyi olanları tenzih ederim fakat "Usta öğretici " eğitimi motosiklet için ayrı bir eğitim...

Yeni mesajlar