Arama sonuçlarınız

1. GazlayanAdem

Kışlık Bot

abi yazın şöyle bir botla dolaşmak ayakları terletmiyor mu acaba? bota bir göz attım da komple kapalı, hava geçirgen değil sanki. tabi kullanıcılar olarak siz daha iyi bilirsiniz. bota bakarken ayağım terledi bile benim de ondan şey ettim :d edittin: abi bu forumda eklediğimiz fotolar niye...
  2. GazlayanAdem

150 Cc den 450 Cc ye geçmek

150 cc scooterden (8.000 km) 800 cc tiger'e geçtim. sanki ezelden beri 800 cc kullanıyormuşum gibi kullanıyorum. adam gibi kendini bilerek sürersen, efendi efendi hiçbir şey olmaz. tabi ben eğitim aldığım için ezelden beri kullanıyormuşum gibi kullanıyorum.
  3. GazlayanAdem

Bizim insanımızın herbokolog olması durumu

Belki de gerçekten bok gibi yapmışsındır, ne bilelim?
  4. GazlayanAdem

Parmak acısı

Abi şey gibi mi "biz silgi kullanmayız çünkü bizde yanlış olmaz"
  5. GazlayanAdem

Parmak acısı

Fren manetini şöyle tutarsan düzelecektir kardeşim.
  6. GazlayanAdem

İlk yağmur, ilk kaza

Aklımda sen de vardın da abi, ama bugün öğleden sonra denizli, Manisa ve İzmir dolaylarının yağmurlu olduğunu görünce hava raporunda, riske de girmek istemeyip yollarda rezil rüsva olmamak için üzülerek de olsa geri dönmek zorunda kaldım. İnşallah artık önümüzdeki yaza daha güzel havalarda ve...
  7. GazlayanAdem

Motosiklet Buff Önerisi

Mümkünse kafayı böyle iyice (şu hırboların dar paça kot pantolon giyip düdük makarnası gibi ortalıklarda dolaştıkları slim fit pantolonlar gibi) sımsıkı saran bi buff olmasın. Çok önemli. Geçen sene bmw servisinde çalışan bir arkadaşım motorculara verdikleri bmw logolu buff hediye etmişti. İlk...
  8. GazlayanAdem

İlk yağmur, ilk kaza

Ben de bugün ha şimdi yağacak ha şurada yağacak herhalde diye diye Denizli'den Antalya'ya geldim çok şükür. 1-2 yerde sadece yarım yamalak atıştırdı o kadar. Yola çıkarken de motorcu bi abi, uzun süre yağmur yağmadı eğer yağarsa dikkat et demişti. Demek ki bu yüzdenmiş. Oysa ben ıslanmamak için...
  9. GazlayanAdem

57 Litre çanta mı 75 Litre çanta mı ?

Motorun topcase'inden ziyade, topcase'in motoru var.....
  10. GazlayanAdem

2025 Ağustos CRF 250'lerle Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz turu.

Cağ yemek için tercih edilebilecek olan en kötü yer (bana göre) Kosor :)))) Merkezde nispeten daha yenilebilirdir ama bilhassa Kosor, Şenkaya, uzundere vs taraflarında çokça yağlı yerler. Dışarıdan gelip de erzurum'da cağ yemek isteyenler muammer usta ya da gel gör'de yer (daha sosyetik...
  11. GazlayanAdem

Tüvtürk arka sepet varken geçirir mi?

Geçiriyorlar zaten kardeşim, sen rahat ol. Sistem bunun üzerine kurulu zaten. Tüvtürk=geçirmek
  12. GazlayanAdem

Vites nasıl atmalıyım yeni başladım

Aynen kardeşim öyle
  13. GazlayanAdem

Kulak Tıkacı Hakkında

Abi, büyük ihtimalle zaten saydığın bu 2 sebepten ötürü sıkıntı oluyor bende bazen. Çünkü ben genelde çok derine yerleştirmiyorum daha çok baskı yapmasın diye ama bu sefer de sanırım dışarıda kaldığı için kask baskı yapıyor. Dediğin gibi yapacağım bi dahakine. Köpük olanlar evet, sesi aşırı iyi...
  14. GazlayanAdem

Kulak Tıkacı Hakkında

Hem köpük kulak tıkacı hem de motosafe kulak tıkacı kullanan birisi olarak deneyimlerimi paylaşmak isterim. Geçen sene erzurum'dan antalya'ya gelirken köpük kulak tıkacı kullanmıştım. Kulağı komple kapattığı için basınç masınç mahvetti kulağımı. Kaskın baskısıyla tıkacın baskısı da birleşince...
  15. GazlayanAdem

Motosiklet pantolon onerisi

İşte o konuda maalesef bilgim yok. Bikerjeans ve riderdenim kullanan birisi bilebilir bunu.
  16. GazlayanAdem

Motosiklet pantolon onerisi

Dayanıklılık konusunda yazdığım ileti abi :D

Yeni mesajlar