Arama sonuçlarınız

1. F

SCS, debriyaj ilkelliği ve MV Agusta Turismo Veloce 800 Lusso muhteşemliği

başlık biraz abartılı oldu ama vitesli motorlarda asla kabul edemediğim bir ilkellik var. 4. viteste giderken durmam gerekti diyelim. frene bastım durdum. neden 4 vitesten tek tek 1. vitese kadar inmek zorunda olayım. hatta bu arada neden debriyaja da basmak zorun olayım. frene basıp durdun diye...
  2. F

NC750X avadanlık seti için deri kılıf yaptım

motorla birlikte gelen set basit bir plastik kılıfın içinde. sürüş esnasında aletler birbirine çarptığı için ses de yapıyordu. deri bir kılıf yaparak hem şık olsun hem de sessiz olsun istedim. ayrıca ek aletler de koyabiliyorum bu kılıfa, alyan seti gibi. renk seçimi bu iş için pek uygun değil...
  3. F

Sürüş eğitimi için tavsiye

5000kmlik scooter tecrübem var. Sürücü kursunun verdiği temel eğitim dışında eğitim almadım. 600km'dir NC750X DCT kullanıyorum. Kendi motorumla eğitim almak istiyorum. Hangi eğitimi seçmeliyim emin olamadım. Çünkü vitesli bir eğitim almak istemiyorum, kendi motorumda debriyaj yok. Kendi motorumu...
  4. F

Havalar ısındıkça motosiklet sürücülerinin profilinin bozulması

aktif olarak motor kullanmaya başlayalı daha bir sene olmadı. o yüzden havaların ısınmaya başladığı dönemi ilk kez görüyorum bir motorcu olarak. kış boyu da bir iki gün haricinde her gün motora bindim. son bir haftadır garip tipler görmeye başladım yolda. sezon açılmasına yoruyorum bu durumu...
  5. F

NC750X rodaj

arkadaşlar merhaba, iki hafta kadar önce nc750x dct aldım. rodajla alakalı çok tecrübem olmadığı için size danışmak istedim. motoru sakaryadan aldığım için istanbula gelene kadar 120-140 km/h bantlarında sürdüm. ilk 150km falan öyle oldu. fakat sonraki süreçte istanbul içinde genelde trafik...
  6. F

Uzun uğraşlar sonucu yeni motorum: 2023 NC750X DCT

ilk motorum rks freccia 150cc oldu. kendisinden razıyım, çok işimi gördü 6000 kmdir. ikinci motorumu alıp uzun süre binme planları yapıyordum. malum fiyat artış baskıları var üzerimizde. o yüzden yazı beklemeden alayım dedim. bir ara voge sr4 ilgimi çekti, bir ara kymco dt360. bir ara deli işi...
  7. F

Sıfır motoru başka renk folyo ile kaplama

aradığım motorun (nc 750x) kırmızısını buldum ama kırmızı rengini hiç sevmiyorum. folyo kaplama yaptırsam mantıklı olur mu? folyo kaplama yapılırken alttaki orijinal sticker'lar gidiyor mu? yeni sticker'ların orijinal gibi olması için neye dikkat etmem lazım? çünkü sonradan yapıştırıldığı belli...
  8. F

X ADV'yi özel yapan şey nedir

nc 750x ve x adv'de aynı motor var bildiğim kadarıyla. birisi motosiklet aleminin en sıkıcı üyesi ilan edilmişken diğeri herkesin (bildiğim kadarıyla) çok keyifli bulduğu bir model. aynı motordan hem çok sıkıcı hem de çok keyifli bir makine çıkaran faktörler nelerdir? şahsen ben de x adv'yi...
  9. F

Böyle ilanları görünce küfretmeden geçen var mı?

8 senedir yatan motoru 2022 model sıfır fiyatından ilana koymuş adam. ben sakin bir insanım ama örgüt kurup akşama kadar bu adamları küfür mesajına boğasım geliyor. hattı kapatsın, ilanı da kapatsın gitsin.
  10. F

İlk vitesli motor için CF Moto 650 MT ve kafa karışıklığı

Herkese merhaba, Biraz kafam karışık, fikir almak istiyorum sizden. Yaklaşık 4000 kilometredir 150cc scooter kullanıyorum (RKS Freccia). Nihai hedefim NC750X DCT almak ama onu da minimum 2021 model almak istiyorum ve tak diye çıkarıp 300 bin TL vermek istemiyorum şu anda. Bu yüzden ara bir...
  11. F

MV Agusta Lucky Explorer 5.5

Uzun zamandır A2 sınıfında beni bu kadar heyecanlandıran bir motora denk gelmemiştim. Hatta normalde vitesli motora karşı olsam da bunu görünce acaba olabilir mi dedim. Ama sele yüksekliği de 86cm'miş ve 1.70 boyunda olduğum düşünülürse benim için yüksek bir motor olur. Acaba sele alçaltma falan...
  12. F

Honda CBX 1050'nin sesini daha önce duyan var mı? Eski F1 araçları gibi

bugün youtube'ta karşıma çıktı. inanılmaz bir sesi varmış. tüyler diken diken oluyor izleyince.
  13. F

Motor kullandığınızı öğrenen eş dostun hemen kazalardan, ölümlerden bahsetmesi

Muhtemelen hepiniz bunu defalarca yaşadınız ama ben yeni motorcu olduğum için daha fazla rahatsız oluyorum bu konudan. Eğitimli olsun eğitimsiz olsun, yakın olsun uzak olsun, yeni tanışmış olun ya da yılladır tanışıyor olun farketmiyor. Birisi motor kullandığınızı öğrenince hemen risklerden...

Yeni mesajlar