Arama sonuçlarınız

1. Belentepe

Motorsikletlere özel plaka yaptırılabiliyor mu

Yapılabiliyor trafik şubede ama aktif kullanılan motor için yapmıyorlar. Plakam düştüğünde yenisini çıkartırken konuştuğumda sadece satın alma işlemi varsa özel plaka sorgulayabiliyorsun demişti polis. Satış işlemi olmadığı sürece noter sisteminde ilk hangi plaka uygunsa onu veriyorlar
  2. Belentepe

Plakam düştü

Bence bu riskli bi durum. Plaka bulunamaz yol kenarında çalı çırpı arasında kalır sen app plaka takarsın sorun olmaz (Polis ceza yazmadığı senaryo) Ama birisi bulur iyi niyetliyse gider emniyete teslim eder. Kötü niyetliyse gider motorla mekan kurşunlar. sonra al başına belayı anlat...
  3. Belentepe

Plakam düştü

Son 15 günde 2 defa motor plakamı düşürdüm awk. :) Plakalık kırılmış fark etmediğim için ilk seferinde aldığım yeni plaka da uzun yolda düştü. Trafik şubede kayıp çalıntı beyanı yapıyorsun bir kağıt var hazır şablonlu onu tarih motor marka model alanlarını doldurup veriyorsun. Hemen sisteme...
  4. Belentepe

10 bin tl motosiklet yazlık mont önerisi

Bende yazlık mont olarak şu var https://www.drdmotorbikes.com/tucano-urbano-flowmotion-yazlik-ceket-mavi-29946 baya hava alıyor rahat ve şık. Farklı bir kaç renk seçeneği de mevcut. Akşam serin havada giyeceğin zaman içerisinde rüzgar önleyici bir ek kumaşı daha var. eldiven olarak senin...
  5. Belentepe

Cafe Racer Projem

meraktan 3tür girip bakıyorum dımdızlak hala konu
  6. Belentepe

Turda kullanabileceğim kask önerisi 🚨

Geçen hafta sonu İstanbul-Assos yaptım geldim. Kullandığım kask hjc rhpa 12 modeli XL için ağırlığı 1600gr. Şehir içerisinde rüzgar pek hissettirmiyor. Uzun yola çıkacağım için kulak tıkacı da satın aldım 130-140km üzerine çıkmadığım zaman epey rahat yolculuk yapmamı sağladı. @El Dorado 'nun...
  7. Belentepe

Motorla uzun yol için dikkat edilmesi gerekenler, hazırlık nasıl olmalı

Yan çanta demirsiz olanları var deve hörgücü belki onlar mantıklı olabilir belki benim motora ama dediğin gibi yan çanta demiri hem masraflı hem uyumlu değil bendeki motora pek. ama zaten bu yolculukta arka seleye bağlamak yeterli oldu daha fazla eşya ihtiyacım olan bir yola duke 390 ile gitmek...
  8. Belentepe

Spanzet çok sordum girmediğim nalbur, yapı malzemesi satan dükkan, koçtaş kalmadı ortaköy beşiktaş çevresinde. Hatta kulak tıkacı almak için kadıköy motomax'a gittiğimde de sordum onlarda bende olan lastiklerden var dediler ama sitelerinde bağlama starpı satılıyordu. Senin Kawasaki eleminator...
  9. Belentepe

arkadaşlar herkese çok selamlar ve teşekkürler yorumlar bilgiler için. Kazasız belasız 900km'ye yakın yol gittim geldim. @tommygun tavsiyesi üzerine giderken topçular feribotu sonrası bursa, izmir otobanı ve edremit üzerinden assos'a vardım. İzmir otobanından çıkana kadar rüzgar olarak çok...
  10. Belentepe

Tamamdır daha fazla alayım yanıma, mikro fiber bezi hanımdan aldım, islak mendil zaten çadır kamp olduğu için gideceğim yer mecbur yanıma bol aldım. Yola çıkınca Kadıköy hasanpaşa’da motosiklet mağazalarında kulak tıkacı alacaktım kask temizleme spreyi de alırım oradan
  11. Belentepe

Gözlük camı temizleme mendillerinden aldım yanıma 7-8 tane 🙏 bi gidem gelem de salacam sizi aguhauha
  12. Belentepe

uykusuz arabayla uzun yola çıkmıyorum motorla sittin sene gtüm yemez onu yapmaya :)
  13. Belentepe

Gavur memlekette götte deniz şortu motorun arka çantasında havlu ile adanın bir ucundan diğer ucuna 50km mesafe varken yapılan yol ile. İstanbuldan çıkıp 450km yol yapmak aynı şey mi sence? inanmazssan google maps Burada beşiktaştan çıkıp çekmeköy'e gidicem nelere dikkat etmem lazım nası...
  14. Belentepe

Benim hanım motora binmek istiyor ama ben biraz bencillik yaptım alırken :) full çantalı 390 adventure alabiliyordum gittim duke 390 aldım kendim binip keyif yapayım şundan olmasın diye dauhfajfadjha. Ama bu kışı geçirip kısmet olursa bir de tur motoru alabilme hayalim var hanımla yol yapabilmek...
  15. Belentepe

Cehavir koçtaş'ta pratik şarjlı pompalardan yoktu. Zorlu mediamarkt'tan satın aldım. ürün bu sitede 200lira daha uyguna satıyorlar 1600 ödedim ben mağazada Şu an sahibi olduğum motorla imkansız ama ilerleyen yıllarda hanımla birlikte böyle bir uzun yol hayalim var. Çok keyifli olmuştur...
  16. Belentepe

Ben bu tarz kullanım kolaylığı olan şarjlı ürünlerde 2 sene beni idare ediyorsa okeydir kafasıyla bakıyorum çok uzun süre performans beklemiyorum :D 4 sene f/p için çok ciddi zaman Dışarı çıkıp 2-3 kadeh rakı içip biraz meze yesen zaten aynı paraya geliyor ne yazıkki.
  17. Belentepe

Dün zorlu mediamarkt'ta bir tane şarjlı pompa gördüm 1600-1700liraydı. Bugun cevahir koçtaş ve teknosa'ya bakıp ona göre satın alıcam bir tane buradan tabi paylaşırım. Daha önce kendi kendime fitil atmadım ama arabamın lastiğine 2 defa lastikçide fitil uyguladılar atla deve değil gibi duruyor...
  18. Belentepe

Büyük yarıklı lastik hasarına dediğin gibi yapacak bişi yok. Allah korusun kaza bela vermesin o hasarlar. Ama ben yanıma kullanımı kolay olduğu için sprey veya fitil kiti alacağım. Yola çıkmıyor olsam bile evde bulunması gerekiyor hem araba hem motor için
  19. Belentepe

Yanlış anlaşılacak veya alınacak gücenilecek bir durum yok. Benim foruma dahil olma ana nedenim benden çok daha deneyimli abilerle kardeşlerle tanışmak, fikirlerini almak ve yol gösterici olması. 40 yaşında motorla ilk tecrübelerimi yaşıyorum burada 17 yaşında belli deneyimi olan birinin...
  20. Belentepe

Kulak tıkacım yok yani şehir içerisinde kullanırken çok öyle ihtiyacım da olmadı hani yeri geldi şehir içinde 60 70 kilometrelik mesafeyi tek oturuşta da gittim ama uzun yol için eğer yetiştirebilirsem bulabilirsem almaya çalışırım. Akan trafikte intercom’dan müzik dinliyorum niye şimdi hımbıl...

Yeni mesajlar