Arama sonuçlarınız

1. M

2025 Motosiklet fiyat zamları

bugün sorun çözüldü sanırım. sıfır motorumun tescil bilgisini e-devlette gördüm
  2. M

Başlangıç için motosiklet önerileri

düşünce güzel. 125 ten çok çabuk sıkılırsın, pişman olabilirsin dominar ağır duke de parça sorunu sıkıntısı çekebilirsin. aynı klasman da bajaj RS200 abs li tavsiye ederim. parça bol ve ucuz. zaten istanbul dasın. iyi bir servis araştırması yapabilirsin.
  3. M

Bajaj Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

2024 model sıfır senetle d400 aldım. tescil kaydı ile ilgili sorun var diyorlardı, sanırım hallolmuş. e-devlet te araçlarım kısmında görüntüleniyor artık. hafta içi teslim ederler sanırım. hayırlı olsun inş. bana :)
  4. M

zamlar sıfırları ( 1 - 2 yaş olan ) motorları etkiliyor. sezon başı ( haziran ) a kadar ikinci ellere ( 4 yaş ve altına ) yavaş yavaş yansır sanırım. böyle dönemlerde, düşünülen motor şekli ve gücüne göre mantıklı bir karar verip, en az 2 sezon binmek lazım. motosiklet al sat yaparak kazanç...
  5. M

Horwin SK3 için 12 bin SK3 plus modellerine 25 bin zam gelmiş. plus modellerini takip ediyorum, bakalım kaça düşürecekler
  6. M

Bajaj ı takip ediyordum, dün zamn geldi. 153 bin olan NS200 165 bin, Dominar 400 ün fiyatı 232 bin den 248 bin e çıktı. KTM de fiyatlar güncellenmektedir yazısı var ; https://www.spormoto.com/ktm/ktm-fiyat-listesi/ takip ettiğiniz motorlarda nasıl bir oran var ?
  7. M

Pulsar 400 NS Geliyormuş.

NS200 den sonra Dominar ile farklı bir yaklaşım görmüştü kullanıcılar. NS400 ün de kendi klasmanı olacak gibi. D250 ile NS200 ün benzerliği gibi birley ortaya çıkacak bence. Çin in kalitesiz motor ve ilgisiz servislerinden ağzı yanan, bol ve ucuz parça arayan, japan kadar olmasa da kaliteli...
  8. M

teknolojik olarak özellikleri artırılacak tcs, bluetooth felan eklenecek diye duyumladım
  9. M

yenilenmesi ile ilgili bilgi nereden acaba ? mümkünse link vs verir misiniz ? 1736177817 yenilenmesi ile ilgili bilgi nereden acaba ? mümkünse link vs verir misiniz ?
  10. M

Mayıs 2024 te TR youtuber ları götürüp tanıtım yaptırmışlardı. bugün kuralkan a sordum ama bilgi veremiyoruz dediler. gelse iyi olur bende, d400 den teknolojik olarak baya iyi, gücü de ktm 390 a yakın olursa tadından yenmez. ktm 390 399 cc ye çıkardı aleti, rekabet iyidir bajaj globaldeki...
  11. M

Horwin SK3 & 3 bin KM Kullanıcı Deneyimi

2025 için MTV görünmüyor ( e-devletten baktım ) video çekim denemesi yaptım, daha çok acemiyim idare edin :)
  12. M

"Sattım Kurtuldum" dediğiniz motorlar

Mondial 250 MR diye model vardı :( hala içimi acıtıyor. İzmir den Ankara ya sürerek gece 1 ya da 2 de dönebilmiştim. sonraki gün, gün boyu ne yaptım dercesine boş boş etrafa bakıp, ilana koymuştum. cahillik işte :D
  13. M

"Sattım Kurtuldum" dediğiniz motorlar

ne zaman sattınız, kaç model, km ve sattığınız fiyat neydi acaba ?
  14. M

Horwin SK3 & 3 bin KM Kullanıcı Deneyimi

Merhaba İnternet :) 2024 Şubat ayında 125 bin TL ye taksitli olarak aldığım SK3 için Kullanıcı deneyimi yazmak istedim. Marka model için özel sayfa bulamadım. Kısa ve net olarak; Tüm eksileri bir artı götürüyor :) yakmıyor ve verimli. 3 bin KM civarında kullandım. Bir motoru...
  15. M

Test sürüş günlerini nasıl takip ediyorsunuz ?

uzun zamandır markalar girişmiyor sanırım. Markaların test sürüş günlerini nasıl takip ediyorsunuz ? Ankara da test sürüşü yaptıran bayi vs için kontrol ettiğiniz nereler var? Suzukinin kendi sayfası şurada ve aktif gibi görünüyor https://www.suzuki.com.tr/tr/motosiklet/test-surusu.html...
  16. M

parçasını bulabileceğim 400-900 cc arası eski (japon) motorlar hangileri olabilir ?

merhaba internet :) kış geldi yani motor alma zamanı yakalştı iyice. elektrikli scooter im var ama malum uzun sürmeler yapamıyorum. çıkınca en az 250 git gel den toplam 500 km yapabileceğim şekilde, az da olsa yakışıklı bir motor bakıyorum. tek veya çift silindir farketmeksizin. avrupalı...
  17. M

NC 750X ama Kaç Model 2014 - 2015 - 2016 ?

s.a. 210 - 240 bin bandında bütçem var. 2016 almak istesemde fiyatlar 260 bin e doğru gidiyor. 2014 eski kasa, 2015 te ufak tefek iyileştirme ve vites göstergesi var sanırım ama 2016 da bagaj hacmi ve güç artmış durumda. Zorlanmamak için 2014 - 2015 almak istiyorum ama 2016 daki bagaj...
  18. M

Yabancı Takip ettiğiniz youtuber lar kimlerdir ?

Uzun bir aradan sonra tekrar Merhaba :) Aklımda yeni bir proje var ve Ülkemizdeki motosiklet kullanıcılarının takip ettiği ( ünlü veya değil ) yabancı youtuber ları merak ediyorum. Rica etsem isim & kanal paylaşabilir misiniz? Önce ben :) https://www.youtube.com/@ADVPulseVideos ( genel...
  19. M

8.000 TL ye kadar cross tavsiyesi

s.a. 8000 TL ye kadar 25 begir üstü, iki veya dört zamanlı farketmez ama ıslak ( yani yağ ve full benzin dolu iken ) ağırlığı 110 kg yi geçmeyecek cross arıyorum. Daha önce çinli 2 cross kullandım. STR 250 hafif ti ve arazide çok rahattım. Şimdi Motoran XF 250 ile 150 KG de baş edemiyorum...

Yeni mesajlar