Arama sonuçlarınız

1. M

Ankara da mont tamirat için öneri yer ?

teşekkürler. Deri mont satan mağazaların çalıştığı terzileri soracağım, öğrenince yazarım tekrar.
  2. M

[Ankara - MT]

abiler merhaba. 7 yıllık 4riders deri montumun fermuarı sizlere ömür. bi kaç yere sordum ama tam nokta atışı yer bulamadım. çanta tamircileri yapmıyorlar, ayakkabı tamircilerine veya terzilere felan yönlendiriyorlar ama fermuar kalın ve uzun diye bakmıyorlar. Ankara da mont vs tamirat için...
  3. M

Ankara da mont tamirat için öneri yer ?

merhaba internet. 7 yıllık 4riders deri montumun fermuarı sizlere ömür. bi kaç yere sordum ama tam nokta atışı yer bulamadım. çanta tamircileri yapmıyorlar, ayakkabı tamircilerine veya terzilere felan yönlendiriyorlar ama fermuar kalın ve uzun diye bakmıyorlar. Ankara da mont vs tamirat için...
  4. M

Dominar400 ilk marşta gaz vermeden çalışmama sorunu.

kaç model, kaç km de. geçmişte elektrik veya başka birşeyden dolayı bu konuda bir tamirat oldu mu ?
  5. M

80.000 TL Civarı 2. El vitesli 125 cc Tavsiyesi

fiyat aralığına göre KM lere bakıp, aynı fiyata daha düşük km ye yönelebilirsiniz. youtube deki büyük kanallardan 2-3 tanesinin ikinci el rehberi isimli videolarını izleyince genel bir kanı oluşabilir. özellikle pulsar 200 ikinci el rehberi gibi aratabilirsin.
  6. M

80.000 TL Civarı 2. El vitesli 125 cc Tavsiyesi

Aleyküm selam. 2022 civarı Pulsar 200. gücü de yerinde, malzeme de uygun fiyatlı ;)
  7. M

Dominar 400 için lastik seçimi

yağmur da sıkıntı yaşadınız mı
  8. M

Yabancı Takip ettiğiniz youtuber lar kimlerdir ?

bunu da ekliyorum efenim https://www.youtube.com/@Jerome-Moto/videos
  9. M

Kulaklıkla dinlemelik ofroad sürüş :)

merhaba internet :D hep kötü haber, hep bi zam vs bıhtıh efenim diyenlere gündemden ara vermelik video işte. gezerken önüme düştü. buyursunlar off road değil ama bu da benim moturun şehir içi şeysi :D 1740332299 Bu da 450 NK 1740332525 quick shifter sesi ile bu video da muzaaör abacı KTM...
  10. M

Bajaj Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

abiler lastik önerisinde bulunacak olan var mı ? %50 toprak %50 asfalt kullanım için. hatta %60 asfalt %40 toprak desem de olur
  11. M

Dominar 400 için lastik seçimi

naptın hocam, memnun kaldın mı MT60 RS den ? bende bakıyorum, tecrübeni merak ettim
  12. M

Honda Türkiye'de Motosiklet Üretimine Başlayacak.

maliyet dediğimiz şey herşeyden üstündür. hepsinin bir matematiği var. Bunu böyle demeyip pazarlama gösterisi olarak verecekler tabi. Devlet tarafından bu desteklenecek şekilde düşülmüş. çünkü ülke olarak acayip şekilde döviz açığımız var. hükümetin TL derdi yok, çünkü sınırsız basar istediği...
  13. M

250CC Üzeri Motosiklet Tavsiyesi

D400 cüler üşüşmüş :P şaka şaka bende D400 kullanıcısıyım. 160 & 170 bin e 2023 / 2024 ler var D400 de. temiz bulabilirsen ikinci el Duke 390 da olur. Ama bir daha güçlü olsun diyorsan, üzerine 15 - 30 bin koyup yine ustasını bulup, güzelce baktırıp 2013 üzeri NC 700 / 750 X ve ya S kasalara...
  14. M

2025 Motosiklet fiyat zamları

evt. fiyatı halen normal bana görede. hem abs li hem abs siz olanı kullanmıştım 10 ar bin km. eğer daha düşük beygir olsaydı bu denli tutulmazdı. bence en süper başlangıç ve şehir içi motoru kesinlikle. KTM den miras olarak alıp en akıllı kullanabildiği blok olmuş.
  15. M

Bajaj da yeni modellerde yine bir zam gelmiş Pulsar 200 171 bin. Led far, dijital ekran ve kaydırmalı debriyaj gelmiş Dominar 400 254 bin oldu. donanım değişikliği yok
  16. M

scotter lerdeki büyük vergi artışı ile Şubat zammı hakkında değişiklikler oldu mu ? takip eden var mı
  17. M

Başlangıç Motoru (125CC)

merhaba. 125 ten çok çabuk sıkılırsın, al sat yaparken zarar edebilirsin, RS200 veya başka bir 250 lik bakmanı öneririm
  18. M

Neomarin Anpa'da 10 Tl ye Etli Tat Hazır Yemek Satılıyor..

13 lira şuan burada https://www.migros.com.tr/tat-sebzeli-bulgur-pilavi-200-g-p-8a4768
  19. M

bu konularda aslında servislerin bilgisi olması lazım. ya da bajaj türkiye yani kuralkan a sorabiliyor olmamızda gerekiyor. telefona cevap vermeleri sıkıntılı, "müşteri iletişim formun" dan bi deneyebilirsiniz https://www.ekuralkan.com/musteri-iletisim-formu hatta cevap veriyorlarmı, ne kadar...
  20. M

abiler uzun zam + ek rüzgar saptırıcı deneyen oldu mu ? öneren olur mu ? deneyen memnun mudur ? "ben aldım ama yok bi espirisi, orjinal + ek kullan" diye öneri verebilecek arkadaş var mıdır ?

Yeni mesajlar