Arama sonuçlarınız

1. Se-ZeR

Winglet mevzusu

Tabii ki dekoratif :) Winglet dediğimiz, MotoGP'de neredeyse bir çağ başlattı aerodinamiye etkisiyle ama bu etki 300+ km'lerde etki sağlayabilecek kadar ufak bir dokunuş. Elbette birileri çıkıp "aynı etki 150 km'de de var" diyecektir, elbette var ama 1-2 kg kadar ancak etkili o hızlarda, bu da...
  2. Se-ZeR

Led sinyal

Merhabalar, kayar led modülü sinyallere gömülü şekilde bulunmakta. Doğru montaj yaptıysanız, sinyaller bozuk demektir.
  3. Se-ZeR

TVS Jupiter 125 frene basmadan çalışıyor

Yan ayak müşürün arızalanmış ama şanslısın ki devreyi sürekli tamamlayarak arızalandığı için sorun yaşamamışsın :) Genellikle tam tersi olur, müşür arızalanır ve motor marş almaz, ara ki bulasın sorunu... Belki @jonvolkan'ın dediği gibi sadece pislik kaçmıştır, wd-40 ile temizleyin, sorun...
  4. Se-ZeR

hakkımı nasıl arayabilirim, yada arayabilirmiyim?

Buraya Silivri tehlikesi olmadan yazmak hayli zor, o nedenle diğer ülkeler ile karşılaştırma bölümünü ahirete bırakıyorum :) ama resmi olarak sorumluluk belediyede veya işletmeci kurumda diye özetleyeyim. Bulunduğunuz yer eğer belediyeye bağlı ise kendilerine, Feribot işletici firmaya bağlı ise...
  5. Se-ZeR

Egzoza bulaşık teli sokmak

Sanayiye gidilir, göz kararı bir daraltma yapılır, kaynakçıya içeri kaynaklaması için ricada bulunulur, 3-5 kuruşa çözdürülür, mutlu mesut kullandırılır :)
  6. Se-ZeR

Krom jant kaplama

Selamlar, Yanlış bilmiyorsam direkt patlaşmak yasaktı en son. Sizi yönlendirebilmek adına anadolu yakasında Hasanpaşa'da işinin ehli kimseler mevcut. Bir tur atıp sağa sola sormanız kafii :)
  7. Se-ZeR

Görseldeki Ritmica 110'un tuşu ne işe yarar?

Kullanma kılavuzunda orada böyle bir tuş yok, belki eski kasalarından birinde bulunuyor olabilir. (bknz: kullanma kitapçığı) 2 adımlı olduğundan ve sağ kütükte olmasından yola çıkarak yüksek ihtimalle kill-switch tuşu olduğunu tahmin ediyorum ama belki de kullanıcı kendisi sis farı vs. için...
  8. Se-ZeR

Neden Böyleyiz ?

Bu madalyonun 2 yüzü var; İnsanlar artık kendi işini kuran insanlara "batacak" ya da "dolandırıcı" gözü ile bakıyorlar, "aman konusunu açmayalım şimdi borç ister." düşüncesine giriyorlar. Haliyle bilen de pek konuşmaya yeltenmiyor. İnsanlar bilmiyor/anlamıyor. Toplumun azımsanmayacak bir kısmı...
  9. Se-ZeR

360 Kamera

Bu kameralar ekstra aparatlara sahip, benzer bir sohbet burada konuşulmuş; https://www.motosiklet.net/forum/konu/insta-360-x3-icin-aparat.219267/ özetle, kask ya da motora monte etmek için ekstra aparat almanız gerekiyor. Örnek tüm sete şuradan bakabilirsiniz...
  10. Se-ZeR

Yazlık Motosiklet Montu Önerisi

LS2 Blade Air'ı şiddetle tavsiye ederim, bir önceki modeli il 5. yılımızı dolduruyoruz. Korumaları zamanla biraz deforme olunca, Level2 bir de koruma seti ile yenileyince, taş gibi oldu, kumaşında en ufak deformasyon yok, fileli yapısı yazın baya bir rahat ettiriyor, tam bir F/P ürünü. Revit...
  11. Se-ZeR

çok pardon ya, ben de diyorum 6000 yağmurluk mu var, bu ne bütçedir 🤣
  12. Se-ZeR

Periyodik bakım zamanı sürüşe etkisi - güç azalması olur mu?

Muhtemelen hava filtreniz tıkanmaya başlamıştır. Psikolojik etkisi yadsınamaz ama, hava filtresi motor bloğuna oksijen girişini azalttığı için çekişte bir düşme nispeten hissedilebilir. Kuruntu yapacağınıza, ekranda yazan uyarıyı dikkate alıp servise mi gitseniz? :)
  13. Se-ZeR

Eğer görsel takıntınız yoksa malum yerlerin birinden yemek siparişi veriyorsunuz, gelen kurye arkadaşlardan en kullanışlı olanları öğreniyor, ediniyor keyfinize bakıyorsunuz :) İşin esprisi bir yanında, bütçeniz gayet yeterli. Birçok kurye arkadaşın üzerinde şu ürünü gördüm...
  14. Se-ZeR

Lastik tavsiyeleri

hocam bütün hikaye hamurda, yumuşak hamur demek iyi bir yol tutuşu kısa ömür demek, sert hamurda tahmin edebileceğiniz gibi tam tersi. ben de metzeller diyorum, cruiser sürücüsü olarak 20.000 km sonra bile gayet yeterli performans ile kullanim sunuyor. viraj tutkusu olan arkadaşlar maalesef...
  15. Se-ZeR

Bursa Çakarlı Sis Farı Montajı Yaptıracaklara Müjde Mağazamız Açıldı !

"motorun üzerinde fabrika çıkışında bulunanların dışında bulunan her türlü aydınlatma kanunen yasaktır." Renk tercihine göre, kırmızı-mavi gibi polis renklerini tercih ederseniz cezası şöyle; "2025 yılı itibarıyla, çakar lamba veya siren sistemlerini izinsiz kullanan sürücülere ilk seferde 138...
  16. Se-ZeR

Harley Davidson Harley Davidson Road-King / Bilgi Paylaşım Başlığı

İmkan oldukça yakışıklının fotoğraflarını paylaşmaya gayret ediyorum :) yakın zamanda dedemi kaybettim, o nedenle sürüşe birkaç hafta ara vermek durumunda kaldım, HD'nin genel olarak sert süspansiyonlarından ve tutmaz vaadedilen frenlerine rağmen belki de CVO serisi olmasından mütevellit...
  17. Se-ZeR

Harley Davidson Harley Davidson Road-King / Bilgi Paylaşım Başlığı

Dışarıdan bakınca ekstrem görünüyor olabilir, işin iç yüzü ise şöyle, o yeleği sırta geçirince, hepimiz bir oluyoruz. Bu da beraberinde esktra hassasiyet ve sorumluluk gerektiriyor -bizlere göre-. Diğer gruplarda böyle hassasitler olmadığından insanların bunu yadırgaması normal. Kimseye zararı...
  18. Se-ZeR

Merhabalar bir sorum olacak

Merhabalar, fanlar müşürle çalışan yapılardır, eğer motor bloğu ısınmasına rağmen motorunuz fan açmıyorsa müşüründe problem var demektir. Sorunuzun cevabına gelirsek, sürekli fan açmanın, araca bir zararı olmamakla birlikte, açık unutmanız durumunda akünüz biter, bir de hep en yüksekte...
  19. Se-ZeR

Motora yeni başlayan için ekipman önerisi

merhaba, toplam ekipman için bütçeniz nedir? bütçenize göre önerilerde bulunalım.
  20. Se-ZeR

A2 Ehliyet ZX4R Sorunu

Karadüzenin vücut bulmuş hali, ne ABS ne traction kontrol ne de başka bir elektronik destek, "bileğin varsa sürersin" paket, maaşallah (=

Yeni mesajlar