Arama sonuçlarınız

1. KTM250

SADECE ENDURO-FETHIYE TURU 1.BÖLÜM

Selamlar arkadaşlar,Enduro Bölümlerime yeni bir gezi daha ekledim.5 bölümden oluşacak fethiye turunun ilk bölümünü sizlerle paylaşıyorum.Görüntüler Montajlanmamıştır.Dolayısıyla video içersinde sıkıcı ve akıcı olan kısımlarda vardır. Genel anlamda kalabalık bir enduro gezisinde ne yaşanıyor,ne...
  2. KTM250

MOTORCU DEDİĞİN TAMİRİ KENDİ YAPMALI :) -SADECE ENDURO-

Selam iki teker sevdalıları,bugünkü videomuzda makinamızı söküp takıyor ve gerekli bazı bilgiler veriyoruz.Paylaşıp abone olarak destek verirseniz sevinirim.Motosikletim KTM 300 EXC 2009
  3. KTM250

KTM ile patikada soft sürüş -SADECE ENDURO- BÖLÜM 2

Arazi dik,Zemin ıslak ve kaygan 1 günde gidilen mesafe 1km falandır. Önceki bölümün devamı part2
  4. KTM250

ARAZİDE RADYATOR PATLARSA NE OLUR-SADECE ENDURO-

-Kalırsınız. Yardım çağırmanız lazım:) dik rampadan indiniz,ileriside dik rampa ittirseniz çıkaramazsınız zemin kaygan motor ağır,ekipmanlar ağır.
  5. KTM250

KTM ile patikada soft sürüş -SADECE ENDURO-

selam arkadaşlar 300 exc ile patikada sof bir sürüş gerçekleştirdik.Zemin ıslak ve kaygan ayrıca dik bir yamaça tırmanıyoruz.Videoda çok belli değil ancak baya dik bi yer.bugun 2. bölümüde yükleyeceğim.iyi seyirler beğendiyseniz kanalıma abone olup paylaşırsanız sevinirim.
  6. KTM250

SADECE ENDURO YOUTUBE KANALI

Selamlar arkadaşlar kendi videolarımdan oluşan bir derleme intro yaptım.Kanalıma abone olup videlarımı paylaşarak bana destek olursanız sevinirim.Saygılar
  7. KTM250

HAFTA SONU HARD SOFT ENDURO TURUMUZ

Merhaba arkadaşlar,antalya çakırlar bölgesinde yapmış olduğumuz turdan kısa videolar hazırladım.ekipman ve donanımlarımvideo açıklama kısmına ekledim.Güzel bir tur oldu.Antalyalı endurocuları bekleriz:)
  8. KTM250

KARDA ENDURO MOTOSNOW DAVRAZ

Merhaba arkadaşlar enduro serime 1 video daha ekledim.Bu hafta ıspartada düzenlenen motosnow yarışına katıldım.Zevkli ve eğlenceliydi.Meraklı enduroculara derleme hazırladım iyi seyirler dilerim.
  9. KTM250

CF 150 TOPCASE YERİ YAPIMI

Merhaba arkadaşlar,cf 150 miz için top case yeri imal ettik.Aşağıda gerekli malzeme ve araçları belirteceğim.Üretimi yaklaşık 3-4 saat kadar sürdü,bizden sonra birine yardımcı olması açısından video kaydı yaptım.Umarım birilerinin işine yarar.Son derece kullanışlı ve şık oldu.Sanki motorun...
  10. KTM250

MAKİNA VE İNSANIN DOĞA İLE MÜCADELESİ TABİKİ HARD ENDURO!!!!

Selamlar arkadaşlar,enduro vlog arşivime yeni bir video daha ekledim.Hafta sonu yine motorları römorka yükleyip bu sefer kemere doğru yola çıktık.Zemin ıslak ve gevşekti,sonuç olarak 10 kişi çıktığımız turda 5 kişi kaldık. 3 motor arızaladı.2 kişi yapamadı geridöndü. Benimde kickstart kolu...
  11. KTM250

MOTORMU BİZE BİZDİ BİZMİ ONA BİNDİK?HARD ENDURO

Selamlar arkadaşlar bugün çok sert bi yere girdik,epey maceralı ve zordu.Hayatımda hiç bu kadar yorulmamıştım.kısa bir derleme hazırladım.Asıl videoyu 1 kaç gün sonra yapacağım.Zordu ama zevkliydi. Not:VİDEO YÜKSEK DOZ HARD ENDURO İÇERİR.
  12. KTM250

HARD ENDUROVLOG(FourStrokeForce)

Selamlar arkadaşlar,geçtiğimiz pazar güzel bir enduro turu yaptık.Sabah 06da motorları römorka yükleyip fethiyeye hareket ettik.2 saatlik yoldan sonra fethiyeye ulaştık,motorları indirip hazırlığımızı yaptık.Fethiyedeki hard endurocu arkadaşlar bizi çok iyi karşıladılar.Gezinin sonlarına doğru...
  13. KTM250

AEMK ENDURO

Aptal youtube yine kanalımı kapattı bende yeni kanal açtım.Tekrar yükledim videoları:)
  14. KTM250

AEMK Haftasonu Enduro Etkinliğimiz Thermessos gezisi

Selamlar arkadaşlar Hafta sonu yapmış olduğumuz soft enduro gezisinden bir video hazırladım:)Enduroya gönül vermiş arkadaşlar aramıza katılabilir:)) iyi seyirler dilerim Antalya enduro motosiklet kulubü https://www.youtube.com/watch?v=g7PViOHYLrM
  15. KTM250

Graham Jarvis- Enduro king

Selamlar arkadaşlar..Kanalımda usta endurocuların video derlemelerini hazırlıyorum..iyi seyirler dilerim..Adam sürüyor
  16. KTM250

KTM'mim ve BEN

Evet arkadaşlar alanya enduro yarışından bir video hazırladım iyi seyirler.Abone olmayı ihmal etmeyin,takipte kalın..Teşekkürler
  17. KTM250

Hard sürüş...Enduro içerir

Merhaba arkadaşlar geçen hafta katıldığım enduro yarışından kask kameramdan çektiklerimle bir video hazırladım.. Hoby olarak sürüyorum,zevkine katıldım.Epey ara vermiştim,gerçekten çok zorlandım..Bunun dışında motorumun krank keçeleri patlak tork iyi değil ve gaz yemiyor... Part2 yi önümüzdeki...
  18. KTM250

---Enduro Youtube kanalım---

Selamlar arkadaşlar,haftalık gezilerimi ve enduro ile alakalı tüm faliyetlerimi bu kanalda paylaşacağım..Enduro sporuna yeni başlayacak arkadaşlara destek olmak isterim... Abone olmayı ihmal etmeyin.. 28 ekim pazar gezimiz. 21-22 kasım alanya yarışı çekimlerim part1
  19. KTM250

Hard Enduro-Alanya yarışı

Evet arkadaşlar bu haftaki enduro maceramı sizlerle bu başlık altında paylaşacağım....
  20. KTM250

Enduro Gazlamamız:)

Evet arkadaşlar yeni aldığım ktm 250 exc'yi test etmek için gazladık...Mevki antalya içi dere yatakları ve orman yolları.

Yeni mesajlar