Arama sonuçlarınız

1. ahrirep

Motosiklet Eldiveni Hakkında(Shima STR 2)

Eldiveni ilk giydiğimde ben de motosikleti kullanırken zorlanmıştım. 1-2 güne alışırsınız, bu sefer de eldivensiz kullanmak zor gelir.
  2. ahrirep

Sırt koruma hakkında

Mevcut ceketimin korumalarında da dikili cırtlar var. Sonradan dikilmiş, yırtılma-kopma da olmadı. Gayet iyi tutunuyor. Koruma ceplerinin içine sokup cırtları güzel bastırdığınızda işini görecektir. İstediğim zaman söküp çıkarabiliyorum. Cebi de cırtlayıp kapatıyorum.
  3. ahrirep

Motor alacağım fakat motorum satılmıyor.

İstediğin fiyattan ilana koy, beğendiğin ilanlara da takas teklif et. Vakit kaybetmeden, sana göre mantıklı illa bir takas gelir.
  4. ahrirep

5-6 bin lira civarında mont önerisi

O fiyat bandında Vecton'un ürünleri de var. 3-4 ay önce siyah kot ceketini satın almıştım. Henüz sadece yazın kullanabildim, sırt koruması, omuz ve dirsek korumaları içinde geliyor. Seviye 1 korumaları zayıf bulduğum için seviye 2 korumalar ile destekledim. Cordura kumaş ile desteklenmiş. Bana...
  5. ahrirep

Ns125 ile uzun yol yapılabilir mi

Gidersin. Otoyola gir Altınova'da çık, oradan Gölcük-Kocaeli git. En sağdan yardır.
  6. ahrirep

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Çok geçmiş olsun, bir hikayenin daha sonuna geldin. Yeni motosikletin şimdiden hayırlı olsun diyelim.
  7. ahrirep

250CC'den HD veya Shadow'a geçilir mi ?

Iron 883 bak direkt. Gerekirse biraz bütçeyi artır.
  8. ahrirep

Rüzgarlı Şehirler Arası Yollar İçin ideal CC Motor Seçimi

CBR500R da 130-150 otoban sürüşünde 3,8 litre yakıyor. Devri 6 bin civarına denk geliyor.
  9. ahrirep

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

İyi yolculuklar, afiyet olsun şimdiden.
  10. ahrirep

Motor park

CBR500R
  11. ahrirep

Motor park

Gidonu kilitliyorum sadece.
  12. ahrirep

10 bin tl motosiklet yazlık mont önerisi

Aynı modeli ben de kullanılıyorum. Birkaç sezon gidebilecek bir model fakat cırtlar tülerdi, tutmamaya başladı. Cırt kısımlarının üstüne daha güçlü ve uzun cırt diktirdim böylece bilek kısmını daha iyi sarıyor ve açılmıyor. Aynı şekilde bilek kısımları hafiften yırtılmaya başladı, kullanıma...
  13. ahrirep

Bütçeye göre alınacak motor ne olabilir?

Önceden motosikleti expere götüreceğini belirt. Hayır derse direkt ele zaten vakit kaybetme. Tamam derse de onun dediğinden harici bir şey çıkarsa experi ödemeyeceğini belirt gerekirse.
  14. ahrirep

Bulgaristan-Romanya-Yunanistan Turu

Elinize, emeğinize sağlık. Pasaport işlerini halledersem ben de böyle bir gezi düşünüyorum.
  15. ahrirep

125cc 0 tvs mi 2. el japon mu

Kısa süre içinde elden çıkaracaksanız sıfır almayın. Temiz, kelepir ikinci el bulun.
  16. ahrirep

A2 Ehliyette Kawasaki'nin z500 ve ninja500 modellerinden daha iyi alternatifler var mı?

CBR 500R'ın ağırlığını sadece motosikleti iterken hissediyorum. Islak ağırlığı sanırım 190 kg civarı, gayet oturaklı bir makine, kullanımı da zevkli. Şehir içi, şehir dışı hiçbir şekilde yormuyor. Servislerden de memnunum şu anlık, bir problem yaşamadım çok şükür. Yaştan dolayı A ehliyeti yok...
  17. ahrirep

A2 Ehliyette Kawasaki'nin z500 ve ninja500 modellerinden daha iyi alternatifler var mı?

A2 sınırında Ninja 500, RC 390, RS 457, CBR 500R, Hornet 500, Z500, Duke 390 harici yok sanırım. Top speed derdin yoksa geri kalan teknolojik özellikleri karşılaştırır kafana yatanı alırsın.
  18. ahrirep

Çevrende servis varsa servise götür. İnternette videolar var, ikinci elde dikkat edilmesi gerekenler diye. Fikir oluşması açısından seyredebilirsin.
  19. ahrirep

motor hızlı değil

Bakımlarını zamanında yapıyor musun? Hava filtren falan kirlenmiştir belki ya da erken vites atıyorsundur belki motosiklet geç devirleniyordur.
  20. ahrirep

Bajaj NS200, N250, F250 ilk aklıma gelenler.

Yeni mesajlar