Arama sonuçlarınız

1. C

Motosiklet taşıma kapasitesi hk.

Insanlar yas alinca bagisiklik sistemi zayifladigi icin bazi hastaliklara yakalanmasi gayet normal ama direkt olarak yasliligi hastalik olarak görmeniz gercekten ilgimi cekti.
  2. C

Trafik kazası geçirdim.

Burada bir bilgi yanlisligi var. TR sinirlari icinde haberli ya da habersiz islediginiz suclardan olusan cezalar ödenmeden yurt disina cikamiyorsunuz. Belki eskiden öyle olabilir ama artik degil. Yabanci plakali bir aracin neden bu tarz bir islem yaptigini anlamiyorum. Evet sagdan bir...
  3. C

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Dediginize katiliyorum. EV ler öyle bir lanse ediliyor ki sanki hepsi birden tutusuyor ve yaniyorlar. Ayni LPG lerin ilk zamanlari gibi. Her ne kadar Tesla lar uzay araci olmasa ve kalitesel olarak cok iyi olmasada o kadar da yerilecek bir arac degil. Ama anladigim kadariyla TR ye gönderilen...
  4. C

İzmir'de ekipman satın alacağım

Daha da tehlikeli. Bu durumda esiniz hafif ama pahali ürünlere yönelebilir.
  5. C

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Elektrikli araçlarda bir abonelikten bahsedilmiş. EV alınca ne aboneliği almak gerekiyor merak ettim.
  6. C

250CC'den HD veya Shadow'a geçilir mi ?

2007 Model Shadow'da da benzin göstergesi yoktu.
  7. C

250CC'den HD veya Shadow'a geçilir mi ?

Iron deposu minicik olan degil mi?
  8. C

hakkımı nasıl arayabilirim, yada arayabilirmiyim?

Motosikletim var ken bende orada yaptiriyordum. 2007 den 2015 e kadar orada yaptirdim. Mert Bey in kendiside motorcudur. Ama en son galiba denizlere de acilmaya basladi. Yanlis hatirlamiyorsam. Kendisi ile telefon haricinde hic görüsmemiz, tanismamiz olmadi.
  9. C

ZT-350 T1 (Zontes) hakkında

Cin li firmalarda yapa yapa ögrenecekler bu isi. Ayni konular Japonlar araba yapmaya basladiginda da konusuldugundan eminim. Kore mali araclar icinde ilk baslarda ön yargilar varken suan geldikleri duruma bakilirsa Cin li üreticilerde gün gectikce kalitelerini arttiracaklarindan eminim.
  10. C

AYIPTIR YA HU!!! Motosikletle otobanda 9.200 TL emniyet şeridi cezası yemek...

Yanlis okudugunuzu ya da okumadiginizi düsündügüm icin o sekilde yazmistim. Sizi okumamakla sucladigim icin özür dilerim. Almanya daki bütün emniyet seridi olan yollarinda bu kural uygulanir. Günlük olarak otobani yaklasik 100 km kullaniyorum ve bir cok defa, kendim dahil, bir kaza ya da...
  11. C

Eger yazdigimi dikkatli okumus olsaydin bu soruyu sormazdin. Sadece üst kisimda olan paylasimlara desteklemek adina yazdim.
  12. C

Emniyet seridi acil durumlar icin ambulans, itfaiye ya da polis gecmesi icin olsaydi, bulundugum ülkede otoyol tikandigi zaman araclar saga ya da sola cekilip yolun ortasini bos birakmazlardi. Bir de o raporda Istanbul nüfusu icin 14 milyon yazilmis. Cok daha fazla degil mi? Simdi baktim...
  13. C

Arabanmı var..derdin var

simdi kullandigim arac 3. elektrikli aracim. ilk ikisini kullanirken apartmanda oturuyordum ve kendime ait bir sarj cihazim yoktu. Ama sansima eve 100 mtere mesafede bir tane vardi. Aksamlari isten geliste sarji az ise oradan sarj edebiliyordum. Izmir gibi bir yerde daha uzun menzil gitmesi...
  14. C

Neden Böyleyiz ?

Benim kendi isim yok ama yakin zamanda ben de bu dediginizi tecrübe ettim. Yeni isiniz hayirli olsun. Umarim her sey istediginiz gibi olur. Kolay gelsin.
  15. C

Arabanmı var..derdin var

Hergün 160 km min mesafem var araba ile. Evde şarj edebiliyorum. Bu mesafe için yaklaşık 4 Euro şık bir enerji tüketimim oluyor. Benim için ideal bir çözüm.
  16. C

Arabanmı var..derdin var

Elektrikli arba candır. Hele her gün uzun mesafe kullanıyor ve evde şarj imkanı varsa.
  17. C

Yenilenmiş Motosiklet Ticaret Projesi.

Yaklasik 7 senedir Almanya'dayim. Liseyi Bornova Anadolu Lisesi Almanca bölümünde okudum. 1992 yilinda mezun oldum. yani buraya Almanca bildigimi zannederek geldim. Vatandaslik icin B1 sertifikasyonu istedikleri icin, gerci sonradan ona ihtiyacim kalmamisti, sinavina girip belgeyi almaya...
  18. C

Arabanmı var..derdin var

2007 Model VW EOS aracim var. 2,0 TFSI motorlu. Bu motorlar belli km icerisinde yag yakmalari ile meshur. O yüzden sik sik yagini ve suyunu kontrol etmek gerekiyor. Ben tabiki bir tatil zamani bunu ihmal ettim ve araba yag bitti uyarisi vermesi ile motorun kitlenmesi bir oldu. Hararet uyarisi...
  19. C

Motosiklet Pantolonu - Imaalati Hk.

Her sey kolayiniza olsun.
  20. C

Yenilenmiş Motosiklet Ticaret Projesi.

B1 seviyesindeki Almanca yi nasil kendiniz ögreneceginiz hakkinda en ufak bir fikrim yok ama siz arastirdiginiza göre bir bildiginiz vardir. Ayrica benim bahsettigim Ausbildung ile sizinki farkli zannedersem. Sizin anlattiklariniza göre, blokeli ücret ve garanti, daha cok yüksek okul egitimi...

Yeni mesajlar