Arama sonuçlarınız

1. C

Küçük hacimli motosikletlerle tura çıkmak

TEmbellik en büyük düsman insan bedenine. Zamaninda senede yarislar dahil 13000-14000 km bisiklet ile yol yapmisligim vardi. Bisikleti biraktim ama yeme aliskanligini birakmayinca hop gelsin kilolar. Bisiklet alacaginiz zaman ekstrem offroad yapmayacaksaniz kalin lastikli bir yol bisikleti, ön...
  2. C

İzmir Civarı 3gün 3 Geceli Gezi Önerir Misiniz ?

Antik Kent görmek istiyorsaniz Söke civarlarinda bulunan Priene Antik sehrini görebilirsiniz. Izmir icinde de Agora yi gezmenizde yarar var. Bergama Kusadasina biraz uzak kalabilir. Doga görmek isterseniz Dilek Yarimadasina gidilebilinir. Baska bir yol ise Salihli-Allahdiyen, orada cok güzel...
  3. C

1 Ocak sabahı İzmir'de "Mad Run" aktivitesi yapsak acaba katılımcı bulabilir miyiz?

Eger gitmedisyeniz Eski Izmir-Limontepeden gecip Catalkaya ya cikan bir yol var. Tirazli köyünden gecer. Güzel virajli bir yol. En tepede bulunan cesmenin , halen duruyor mu bilmiyorum, yanina gelinince güzel bir kaynak suyu icin Izmir'e bakabilirsiniz. Bisiklet antrenmanlari yaparken cok...
  4. C

İzmir Japon Cruiser Ustası Tavsiyesi

Isim vermek istemedim. 2007-2011 arasi gruba üyeligim vardi.
  5. C

İzmir Japon Cruiser Ustası Tavsiyesi

Bir Carsamba aksami Cumhuriyet Meydanina git. Orada toplanan arkadaslara sor onlar sana söylerler.
  6. C

Edirne’de Yaya Geçidindeki Feci Kaza Kamerada

Ama asil kumru o seyyarda satilan kumru. Simdi ne tarz malzeme kullaniyorlar bilmiyorum ama cesme kumrusundan daha cok severim.
  7. C

Rider denim pantalon boya kalitesi

Denim kumaslar indigo iplik boyamadan imal edilirler. Genel olarak 2 ana renk vardir. Lacivert ve siyah. Görmüs oldugunuz diger bütün renkler yikama ile bu iki ana renkten elde edilir. Renk ne kadar acilirsa kumas o kadar fazla yikanmis demektir ki bu da kumasin dayanikliliginin düsmesi...
  8. C

Biraz içimizi dökelim

Ilk beraber oldugunuz,sevgiyi paylastiginiz kisi oldugu icin suan öyle hissediyorsunuz. Bazi insanlari bastan tanimak ileriki zamanda karsilasilacak olunan daha büyük hayal kirikliklarina engel olur. Anlattiklariniza göre sevdiginiz sizi, sizin onu sevdiginiz kadar sevmiyormus. Yoksa paranin...
  9. C

Triumph Tiger 850 Sport Alınır mı?

Bununla ilgili Güldür Güldür Show da güzel bir skec vardi.
  10. C

Honda, Elektrikli Motosiklet Çağını WN7 ile Başlatıyor

Uzun ya da kisa yolda hiz sinirlarinin belirledigi en üst hizda giderim. Sadece Almanya icerisinde korkumdan dolayi 150-160 km hizlar ,yeri geldikce, seyir hizim olur. Hic sarj ile ilgili endisem olmadi. Ne Türkiye'de ne de burada. O 120 km hizla gidenler fosil akitli arabalari ile de o hizda...
  11. C

Türkiye’de motosiklet sorunu nasıl çözülür?

Almanya'da da varmis bu motosiklet ile paket servisi demek. Bisikletli ya da Marti tipi scooterlisini gördüm ama motorlusuna denk gelmedim diyebilirim.
  12. C

Burada genelleme yapmak bana pek dogru gelmedi. Eger Almanya-Türkiye arasini uzun yol olarak sayarsaniz ben elektrikli arac ile o yolu 2 defa yaptim. Arkadasim en kalabalik olan sezonda Stuttgart-Gaziantep yolunu elektrikli arac ile yapti ki benim gibi tembeil isi degil hic gecelemeden gitti o...
  13. C

Sarj istasyonlari ile ilgili bir harita yüklemeye calistim ama sistem dosyanin cok büyük oldugundan dolayi kabul etmedi. PlugShare isminde bir site var. Bulundugunuz bölgedeki EV sarj istasyonlarini gösteriyor. Oradan Türkiye'de ki istasyonlari, isletici firmadan bagimsiz olarak...
  14. C

Motor aldığımı aileme nasıl açıklarım

Yazdim yazdim sildim. Daha fazla polemik yapmak istemedim. 1757943200 Dogru haklisiniz.
  15. C

Sizce yaşlı kurt alınır mı ?

Sadece meraktan sordum.
  16. C

Motor aldığımı aileme nasıl açıklarım

Bu konu ile ilgili güzel bir atasözü var. Bekara kari bosamak kolay gelirmis. Bu konuyu cocugunuz oldugunda ve motorsiklet almak istediginde tekrardan konusalim.
  17. C

Sizce yaşlı kurt alınır mı ?

Belli bir sebep var mi?
  18. C

Yediğiniz en büyük ceza

Gecen senelerde 80 lik yerde sollama yaparken 110 ile gittigim icin 150 Euro ceza ödemistim. Onun haricinde hizdan dolayi genelde 15-20 Euroluk cezalar ödedim. Bir de gecen hafta park ettigim yerde otopark ücretini ödemeyi unuttugum icin 40 Euroluk bir ceza makbuzu geldi. Ödesem 10 Euro...
  19. C

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Motorun ic kisminin bu görüntüde olmasi normal mi? Sanki yag tortulasmis da oralarda birikmis gibi duruyor.
  20. C

Motosiklet taşıma kapasitesi hk.

Bu hastaliga yakalanmamanizi temenni edecegim ama o da cok abes kacacak. Kötü bir sey söyleniyormus gibi olacak. Gencken bende 50 yasindaki insanlar icin yasli gözüyle bakardim. Ama insanin kendisi o yaslara gelince her yasin kendine özgü güzellikleri ve ya olumsuzluklari oldugunu görüyor...

Yeni mesajlar