Arama sonuçlarınız

1. H

ns 200 ug 2 yağ ışığı yanma sorunu

anladım teşekkürler biraz şans işi sanırım başka arkadaşımda var 13 bin km ug 2 böyle bir sorunu yok 1774861557 vallahi şans işi bence hiç sorun olmayanda var ama şunu anladım hiçbiri bi japon etmez bajaja bulaşmam birdaha
  2. H

anladım zaten ktm nin ürettini söylemişti bi arkadaşımda bana ug 2 yi bakalım müşürü değişmesi uzun sürmez sanırım ama parça bekleyebilirim hazırda olmaz diye düşünüyorum
  3. H

muhtemelen kullanıcı hatası derler işini pek yapan bir servis değil kendileri montaj hatası dolu zaten motor çoğu vida düzgün sıkılmamış gereğinden fazla sıkmışlar arkaya çanta için demir aldım 1 vida orada Allaha emanet duruyordu onu arkadaşa klavuz ile açtırdım daha kimbilir hangi vida düzgün...
  4. H

ozaman pek önemsemedim ilk yağ değişiminde belki gider diye havalarda soğuktu kar yağıyordu ondan gitmedim zaten öylede böylede kullanıcı hatası diyecek garantiye son gidişim olucak zaten bir işe yaramıyor 1500 tl lik bakıma 2500 tl aldı geçen sefer bi yağ ve filtre değişmeye eski yağın...
  5. H

ozaman müşür arızalı
  6. H

aldığımdan beri var bilerek gidiyorum yağ seviyesi normal olduğu için genede emin olmak için sordum
  7. H

selamın aleyküm ns 200 ug 2 motorumu sıfır aldım şuanda 2300 km de aktif kullanıyorum aldığımdan beri yağ ışığı yakıyor arada yağa bakıyorum seviye normal garantisi devam ediyor nisan ayında bakımda söyleyeceğim aynı sorunu yaşayan varmı

Yeni mesajlar