Arama sonuçlarınız

1. initial-D

Allahim Sana Geliyorum (Viraj icerir)

Fjr ile istanbul park süresi nedir?fotoyu görünce merak ettim
  2. initial-D

1.Ocak.2026 - Evde hımbıl hımbıl oturmayıp OMM.ci abilerimizin geleneğini yaşattık

Yılbaşı gecesi 4e kadar, yılbaşı sabahı da öğlen 12 ye kadar çalışmasaydım gelebilirdim belki.soğuk falan demeden en iyisini yapmışsınız
  3. initial-D

sıfıra yakın motosiklet ile yapılan kaza

Bazi sigorta poliçelerinde "0km" teminatı olur. Aracınız ilk 1 yıl içerisindr pert olduysa o anki sıfır km bedeli verilir.ocak ayında 300.000 tl ye aldınız, mayısta 340.000 tl oldu fiyat ve haziranda pert ettiniz.tr sınırları içinde bir bayide bulunan en ucuz 0 km bedeli neyse o ödenir. ama...
  4. initial-D

Hacizli motor kullanmak zorunda olmam

Kurrye olduğunu, bu borcu yapılandırıp çalışarak ödeyebilecrğini, yakalama kararını kaldırıp sadece satışına engel koymaları için bir şekilde ikna etmen lazım ki çalışıp ödeyebilesin motoru bağlatmadan
  5. initial-D

CBR 1100 XX "SuperBlackbird"

Haha :) Bu durmayacak ya, o yüzden yeni konu falan açmadım 1766758287 20 yaş üzeri bir motor binmek için alınıyorsa japon olması iyidir.Ama Hondanın genel olarak diğer japonlardan ayrı olduğuna katılıyorum bu konuda.Hele ki XX, 600F, VFR 800 gibi motorları, bambaşka seviyedeler yıllara meydan...
  6. initial-D

AE86 şuan sahibi olduğum motorlardan bulması,bakması,toplaması daha zor şeyler ya.İzmirde çok güzel örnekleri var ama 1766742380 Teşekkürler
  7. initial-D

Doğrudur yanlış hatırlıyor olabilirim,belki 6. ay sonrası 2005 diye girmiştir. Ama karbüratörlü olan FZS 1000'i seviyorum ben.Enjeksiyonlu Fazer 1000 olan kasadan alıyodum az kalsın, son anda FJR aldım
  8. initial-D

Muhtemelen hala düzgün olanlar olacaktır
  9. initial-D

Gaga eksik olsun mümkünse :)
  10. initial-D

Teşekkür ederim :) şuan üç tane 2006 model japon sport touring var garajda 1766684365 Birkaç ay öncesine kadar bordo bir FZS 1000 2005 model bordo karbüratörlü çiçek gibi motor 190.000 TL ye bayaa bir süre ilanda kaldı.FJR varken anlamsız olacak diye almadım.teşekkür ederim
  11. initial-D

8 yıl sonra yine bir XX ile birlikteyim.
  12. initial-D

Lisanslı Egzozu DB Killer susturucu ile kullanmak?

Bağlanırsın, orjinal akrapoviiçi geçtim, markanın kendi orjinal egzozuna bile laf ediyolar
  13. initial-D

Kullandığınız En Sağlam Motosiklet Nedir?

Sonsuza kadar çalışabilir.İngilterede bir pist gününe katılan 270.000 km deki XX'i görünce bile normal gelmişti
  14. initial-D

Aprilia Tuono V4 hayırlı olsun

Hayırlı olsun, kazasız belasız. Hiç haberimiz olmadı ya :)
  15. initial-D

Hangi makineyi almalıyım 1000cc

Ki kendisi 20 yaşında bir ZX7 R kullanıyordu
  16. initial-D

Orkun Olgar neden Africa kullanıyor ?

Çantalı hayabusa ile gezen de var tr de, 3 lü çantalı XX ile gezen de var. Çirkin duruyor mu?evet. Ama bu haliyle bile bir adv den güzel bence.Ferrariye port bagaj takınca range roverdan çirkin olma ihtimali var mı? Kişisel tabi ama durum bu. Yürütme maliyeti korkutucu değil. Sıfır aldığın bir...
  17. initial-D

Orkun Olgar neden Africa kullanıyor ?

Neyseki hepsine sahip oldum, uzun km ler yaptım,yapıyorum. Gözümde bir damla yaş ile beğen butonuna bastım :)
  18. initial-D

Motosiklet Ön Camı Temizleme ve Parlatma

Oto detailing işi yapanlar yapar, araştırmaya devam edin.far parlatmak ile aynı şey onlar için

Yeni mesajlar