Arama sonuçlarınız

1. B

allahım ölümün bile hayırlısını ver bizlere :(

http://www.milliyet.com.tr/dugun-hazirligi-yaparken-cop-gundem-2040232/
  2. B

Pulsarın Yanına x-treme max aldım :)

pulsarın yanına ne zamandır kardeş motor arıyordum ve cross motor bakıyordum.Baktım 2.elde abartı fiyat var gitti mondial bayisine dedim bana ordan bi x-treme paketle akşamüstüne motor elime ulaşıcak o zaman fotoğraflarını koyarım. kazasız sürüşler,tekeriniz düz bassın :)
  3. B

3 bin lira bütçe ile cross tavsiyeleri

Merhabalar, Şu an pulsar 200 ns sahibiyim ancak içimde bir cross merakıda var başlangıç için beni çok üzmeyecek cross dşünüyorum.daha sonra işi kavradıkça daha iyisini alabilirim ama düşüp kalkma çok olacağından şimdilik ucuz bir cross düşünüyorum.Bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim...
  4. B

bu sefer kurtardım çok sükür

5. B

Bir motosiklet tutkununun ilan-ı aşkı :)

Antalya'lı motosiklet tutkunları olarak arkadaşımızın bu özel gününde yanında olmaktan mutluluk duyduk.İyi seyirler :)
  6. B

Pazar kaçamağı

18 ocak Pazar günü havalrında iyi olmasını fırsat bilip termessos u gezxmeye gittik.Ama sadece yolda çekim yaptım çünkü termessosa çıkmak gerçekten işkence oldu.Önceden söyliyim ilk çekimlerimdir,amatörce gelebilir. İyi Seyirler... http://www.youtube.com/watch?v=iJyYnnbFiGw&feature=youtu.be...
  7. B

sahibinden get ile alışveriş

Herkese Merhaba, Daha önce sahibinden.com'dan get ile alışveriş yapan vardır aranızda muhakkak.Satıcıyla bir ürün için anlaşıp get ile satın aldım.Fakat kargo süresinin yaklaşmasına rağmen satıcı en ufak bir kıpırtı yok.Benim sormak istediğim satıcının kargoyu göndermemesi halinde işlemden...
  8. B

aksiyon kamerası hakkında

Merhaba Arkadaşlar sj4000 aksiyon kamerası almak istiyorum.Ama nerden temin edeceğimi tam kestiremedim,Orjinal diye çakma satan ve satmaya kalkan çok kişi var yardımlarınızı bekliyorum. Kazasız sürüşler...
  9. B

pulsar için telefon tutacağı tavsiye

merhaba arkadaşlar bajaj pulsar kullanıcısıyım,motorun gidon şekline uygun telefon tutacağı tavsiyesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. iyi forumlar...:) ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ---------- İPHONE 5C YE UYUMLU YAZMAYI...
  10. B

lastik seçimi (pulsar 200 ns)

Merhaba arkadaşlar lastik olarak ne kullanıyorsunuz? tavsiyeleriniz nelerdir? iyi forumlar,tekeriniz düz bassın
  11. B

bu bir sorun mu acaba?(PULSAR 200 NS)

Merhaba arkadaşlar az önce yeni almış olduğum motorumun motor bloğundan şırrr diye bi ses gelmekte,sizce bunun nedeni nedir subap ayarıyla alakalı mıdır?yoksa normal olan bişey mi bunun hakkında nacizene fikirlerinizi bekliyorum.İyi forumlar,tekeriniz düz bassın:)
  12. B

Uzun bir aradan sonra:)

uzun bir ara verdiğim motosiklet sevdama tekrar devam etmeye karar verdim ve bugün sıfır bir pulsar 200 ns aldım.Aslında aklımda her zaman inazuma yatıyordu ama parça fiyatlarını görünce vazgeçmek zorunda kaldım.inşallah pulsar beni utandırmaz diye düşünüyorum.kazasız sürüşler dilerim.saygılar
  13. B

kafamda çılgın sorular???

merhaba arkadaşlar, 1 seneye yakın bir zaman önce aynı haftada yapmış olduğum kazalar üzerine motor kariyerime ara vermiştim.Fakat o günden beri içimde bir kıpırtı sürekli motor sevdam devam etti.Tekrar motorcu olmaya karar verdim.Fakat şu an hangi motorla tekrar başlayacağıma karar...
  14. B

Bu ybr ye dikkat edin !!!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-acill-sahibinden-sifir-gibi-2014-ybr-162978322/detay/ arkadaşlar ilandaki her şey yalandır.Motor 2013 modeldir ve kazalıdır.Bu motoru satan arkadaşa ben sattım,Makyaj yapılması gereken yerleri yaptırmamıştım alan kişi görsün diye ve gayet...
  15. B

RKS 200 TİTANİC kullanan ya da bilgisi olan varmı?

Evet Arkadaşlar başlıktada belirtmiş olduğum gibi bu motor hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum,Şu an bir tane 2012 model rks titanic 200 buldum ama bir türlü fiyatta anlaşamadık,ama böyle giderse motoru verip üstüne birde para vericek herhalde şu an telefonlarıma bakmıyor :) Her neyse...
  16. B

Bir Kaza Haberide Antalya'dan

Merhaba Arkadaşlar, Çarşam ba günü yani dün kurumsal şirkette çalıştığımdan dolayı izinliydim.Şirketten bir arkadaşımla gel bu fırsatı değerlendirelim uzun yola çıkalım dedik.Ve Antalya-Adrasan-Olimpos-Ulupınar-Kemer-Antalya olarak bir rota çizdik kendimize.Her neyse adrasanda dönüşte arkadaşım...
  17. B

ilginç Bir Makine Olmuş :)

http://honda.com.tr/motosiklet/naked/msx-125/tasarim görüntüsü on numara :cat:
  18. B

navigasyon

herkese öncelikle merhaba, ben motoruma navigasyon cihazı almaktansa kendi kullanmış olduğum samsung s4 cihazımı bağlamak istiyorum,ama şöyle bir durum var öncelikle bağlantı aparatını nasıl bulurum,ikinciside navigasyonun sürekli açık olmasından dolayı şarj problemi yaşayacağım şarj olayını...
  19. B

sizce 2013 ybr ile takasa etmelimiyim?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-bakmadan-gecme-sifir-masrafli-2007-gt250r-157722927/detay motor 2007 km ve 40.000 özellikle hyosung kullananlar sizce alınır mı artısı eksisi nedir?yardımlarınızı rica ediyorum :)
  20. B

ybr esd 125 lastik seçimi

öncelikle herkese merhaba, Bir çoğunuz biliyorsunuzdur ybrlerin fabrika çıkış lasitkleri naylon olduğu için lastikler tırt,tabi nerden bilicek allahın japonları bizim asfaltımızın kireç taşından yapıldığını nerden bilicek :))) neyse konuya gireyim lastik seçimim michelin pilot street lastiği...

Yeni mesajlar