Arama sonuçlarınız

1. Mamba09

Benzinlikte sıkıştırma vakası

Arkadaşlar paylaşıldı mı bilmiyorum, biraz aradım ama bulamadım. Benzinlikte arkadaşımızı sıkıştıran bir araç, gerisi videoda.
  2. Mamba09

Türkiye'nin büyük bir girişimciyi kaybetmesi (TT Custom)

Türk Markası TT Custom artık Suudi malı oldu. Türk markası nasıl Suudi oldu? Fatih Altaylı yazdı… Tarhan Telli adını duymuşsunuzdur. Galiba bir iki kere de ben bahsettim. Çılgın bir girişimci. 10 yıl kadar önce Türkiye’de dünyanın en şık motosikletlerini yapmak için yola çıktı. Başardı da. TT...
  3. Mamba09

Köpeklerden kurtulma yolları (Videolu)

Herkese merhabalar. Köpeklerin motosiklete saldırmasıyla ilgili etrafta dolaşan gerçek dışı bir sürü yorumdan sonra köpek beden dili ve eğitimiyle ilgilenen biri olarak sizlere bir video çekmek istedim. Videoda anlatamadığım - vakitten dolayı - maddeleri de alta yazarak, sizlerin köpekten kaçma...
  4. Mamba09

Türkiye'nin en iyi motor grubu(!)

Farketmez bize honda, harley, kawasaki ;)
  5. Mamba09

Nasıl düştüm hala şoktayım.

Merhabalar, bu bölümde kaza raporlarını okurken "umarım buraya hiç konu açmam" derdim ve "nasıl düştüğümü anlamadım" ifadeleri hep dikkatimi çekerdi... Bu sabah(2.1.2014) okula gitmek için evden çıktım ve scooterima bindim. Yağmur çiseliyordu ve ben her zaman kullandığım güzergahı...
  6. Mamba09

Hippi Kaplaması! :)

Herkese merhaba! Geçen hafta içi elektrikli scooterim talihsiz bir şekilde yan şekilde yere düştü. Hafif çizikler ve küçük bir kırık vardı. 3-4 gündür bunu görmek gerçekten canımı sıkıyordu, bu sebeple kaplama yaptırtayım diye karar verdim. Bununla ilgili bilgi almak için reklamcılara gittiğimde...
  7. Mamba09

Günübirlik Kuşadası! :)

Herkese merhabalar! Cumartesi günü (28Eylül2013) bu platform üzerinden, Aydın'lı bir abiyle (bknz.: Mehmet Ali) tanıştım. Motora ilgim 3-4 ay önceye dayandığı için henüz bir ehliyetim ve uzun yol tecrübem yoktu. "Yarın Kuşadası'na gidelim" diye kararlaştırdık telefonda. Tabii şimdi hiç...
  8. Mamba09

Elektrikli Bisiklet Almak İsteyenler İçin Rehber

Herkese merhabalar, forumu uzun süredir okuyordum fakat yeni üye olabildim. Motora başlayacak kişilere ve elektrikli bisiklet konusunda fikir edinmek isteyenlere rehber olmak isteyerek bu konuyu açıyorum. Öncelikle benim hikayem 3 ay öncesine dayanıyor. 3 ay önce motora ilgim başladı. Tabii...

Yeni mesajlar