Arama sonuçlarınız

1. Alpbatur

Lastikleri değiştirmeli miyim?

Benden yaş olarak küçük, kardeşim olabilir. Keşke dönse... ayrıca ben bir guruba veya topluluğa dahil olunca kendimi daha güçlü ve daha iyi hissetmiyorum. Bunada ihtiyaç duymuyorum çok şükür. Dediğim gibi konu anlamsız yerlere gidiyor. Sözün özü arabada da motosiklet tede alınabilecek en iyi...
  2. Alpbatur

😂😂 tuhaf düşünce yapısı psikoloji de buna yansıtma diyorlar sinirli değilim tomygun niye sinirleneyim sadece dünya düz mü yuvarlak mı onu tartışıyormuşuz gibi hissediyorum. Sakili parantez içinde açıklamayı filan kimden öğrendin abilerinden mi ?? Dediğim gibi sende sevgili hocanda insanların...
  3. Alpbatur

Yani yazdığım şeylerden bu anlamı çıkartmak için özel çaba sarf etmek gerekiyor. Bu çabayı neden sarf ettiğini anlamıyorum muhtemelen klana dahil olmadığım için olabilir. Ben nerede fren yapmayı bilmiyorsan, ileri bakmayı beceremiyorsan ve kötü sürücüysen bile iyi lastik seni kurtarır yazdım...
  4. Alpbatur

Ne güzel yazmışsın... Kartvizit yap bunu....
  5. Alpbatur

Çok komik olmuş 😀 Havalar ısındı soğuk bira iyi gider haklısın. post sahibi arkadaşım bu yorumları dikkate alma!!! kötü lastiğin kaydığı bir senaryoda kaliteli lastik yola tutunur ve seni kurtarır. Motosiklette lastik en önemli komponenttir. Sırf farklı olmak adına yapılan zırva yorumları...
  6. Alpbatur

Bu pek doğru bir yaklaşım olmamış. İyi lastikle kötü lastik arasında farkı anlamak için deneyim olması gerekmiyor. Arkadaşa tavsiyem motosiklette en önemli şey lastiktir. İmkanlar elverdiğinde lastiğini mutlaka iyi bir lastikle değiştir.
  7. Alpbatur

2023-2024 model MT-25'ler de yatak sarma problemi

Geçmiş olsun....
  8. Alpbatur

İstanbul-marakeş motosiklet turumun videosu hazırdır iyi seyirler

Çok güzel video kamyoncu. İngilizcenede hayran olmamak mümkün değil.....
  9. Alpbatur

Kontrolsüz Şerit Değişikliği. Motosiklet Sürücüsü Metrelerce Sürüklendi

Yaptığın şey doğru değil ama. Sol şeridin en solundan P6 dan gitmen gerekir video da motorcu P 5,5 gibi gidiyor tam P6 dan gitse belki aksiyon alabilecek zamanı olurdu. Kendini belli etmek için selektör yada korna kullanabilirsin. Bu arada üç tehlike kuralını da unutmamak lazım.
  10. Alpbatur

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

Maşallah diyeyim o zaman halen motosiklet kullanıyormusunuz ?
  11. Alpbatur

Merhabalar

Hoş geldin. Forum olarak vstrom dışındaki hiç bir motordan hoşlanmıyoruz cf moto ya özel bir durum yok. Güzel günler de kazasız binin.
  12. Alpbatur

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

Profil deki doğum tarihi doğru mu sayın navarin?
  13. Alpbatur

Almanya 2000 - 2025 arası pazar payı değişimi

...............
  14. Alpbatur

Husumet sözünü senin için kullanmadım zaten.......
  15. Alpbatur

İşte bende diyorum ki aile ye küfür etmenin haklı bir gerekçesi yok. Ayrıca gerginlik tek taraflı oluşmuyor resimli konu açtığı arkadaş öncesin de ona laf attı ben forumu takip ediyorum. Bu arkadaşın nesini seviyorsunuz sorusunun tersini de sormak lazım nesini sevmiyorsunuz sonuçta bir forum...
  16. Alpbatur

Sevgili Cyan o yazışmaları okudum, sinan aksu o uyarıyı yazdıktan sonra muzaffer küfür etmedi gene 'oğlumlu' bir cevap yazdı onun üzerine sinan forum kaliteli bilmem ne görmedi diye mesaj yazdı. Muzaffer de aynı şekilde cevap verdi. Birini seversin yada sevmezsin yukarıda Birkan'ada yazdım...
  17. Alpbatur

Kardeş senin de ne dediğin belli değil. Hem ahlak bekçiliği yap hem de adamın yaşlı anasına babasına küfür edilince az bile yapıldı de olacak iş mi? Derdi olan kendisine söylesin anasına, ailesine küfür etmek kadar aşağılık bir davranış olamaz....
  18. Alpbatur

Yani biri sana ağır küfür ettiğin de sen nasıl karşılık verirsin? Genelde herkes aynı şekilde cevap verir diye düşünüyorum. Nerede öğrendin bunu derken neyi sorduğunu anlamadım.... Gelip gelmemek kendi bileceği bir konu bana bir şey demek düşmez.

Yeni mesajlar