Arama sonuçlarınız

1. ceyhunsen

K.Marmara otobaninda yardiran youtuberlar

Arkadaşın dedikleri kendi iddiaları tabi ki. Fakat önceki bir videosunda bu eğitim için onunla iletişime geçmelerinin ne kadar iyi olduğunu ve eğitim için ne kadar heyecanlı olduğunu da söylüyordu. Yani önyargısı negatiften öte pozitifti. Kendisi de işveren anladığım kadarı ile. Vergi kaçırma...
  2. ceyhunsen

A ehliyetini aldım şimdi sıra tridentte

Ee tabi elindeki mali ucuza satmayi kim ister 😄
  3. ceyhunsen

K.Marmara otobaninda yardiran youtuberlar

Soyle bir video birakmak istedim. Hitabetinin Turkiye'nin en iyilerinden olacak kadar iyi olmasi biraz insana gereksiz guven veriyor olabilir. Kendisinin de ciktigi Ekip Akademi'deki egitmenlere onun hakkinda soru soruldugunda cevap vermek istemediklerine sahit oldum fakat su emoji bence...
  4. ceyhunsen

A ehliyetini aldım şimdi sıra tridentte

Hayirli olsun. WP gruplarinda cok ucuz Trident ilanlari goruyorum. Almak icin iyi bir zaman olabilir. Malum, parayi biriktireyim diye bekleyince motor fiyatlari biriktirilenden daha fazla artiyor. Faizsiz veya dusuk faizli kredi veren bankalar vs. de degerlendirilebilir.
  5. ceyhunsen

4 silindir naked sürmüşler gelsin

Aslında yurt dışında yarı fiyatına bile geliyor hizmetler. Nedense Türkiye'de bakım aralığı uzunsa işçilikten kullanıcıya giydirme gibi bir huy var. Bu yüzden yüksek CC motorların bakımları pahalı tutuyor. Aslında yapılan işin zoruluğu ve uzunluğu aynı. Sadece biraz daha fazla yağ alıyorlar ve...
  6. ceyhunsen

Şu an İngiliz'lerin servis ücretleri Japon'lardan ucuz olmalı. Örnek olarak Tiger Sport 660 için servis ücretleri 6-7k aralığında iken Tracer 7 için servis ücretleri 10-12k aralığında. Bir de Triumph'ların bakım aralıkları daha uzun.
  7. ceyhunsen

Konu sesse yeni bir Triumph kullanicisi olarak Trident onerebilirim 😄. WP gruplarinda 300'e birakanlar var. Ustelik kazasiz ve dusuk km'de.
  8. ceyhunsen

motoru aldıkta nereye gidicez?

Haritalari ac Evine 1 saat uzaklikta ve yesil gozuken (sehir merkezi olmayan agaclik alanlar) bir yer bul Oraya git Muhtemelen oraya giden yollar virajli olacak ve trafik olmayacak. Bu sekilde zehri alabilirsiniz.
  9. ceyhunsen

Rüzgar Deflektörü ve Cam Ayarı Tavsiyeleri

Benim de boyum 187 cm. 66 cm tur cami + 17 cm deflektor ucundan kurtariyor gibi ama tamamen yok ettigini soyleyemeyecegim. Bir sure daha boyle kullanacagim sanirim. Spor cami da stoklara girince almali miyim diye hala dusunuyorum. Tamamen cozme gibi bir sey de mumkun bile olmayabilir. Cunku...
  10. ceyhunsen

Son 1.5 yildir naked kullaniyordum. Bu camlarin vucuda binen yuku dusurmekte ve sesi azaltmakta cok ciddi yarari var. Ben hala spor cam alip tekrar naked gibi mi kullansam diyorum da her ayaga kalktigimda bu ruzgarla saatlerce basa cikilmaz (tekrardan) diyip vazgeciyorum. Sehir disi...
  11. ceyhunsen

Esneme 100 civari hizlarda hafiften basliyor ve soyle gozukuyor (82, 121, 150, 157): Akrilikten yapilmis. Bundan dolayi mi yoksa diger testlerimden mi bilmiyorum fakat cami yukari asagi hareket ettiren mekanizma takildi kaldi gibi; Yukari cekmek cok zorlasti. Kesin bir etkisi var ama bir...
  12. ceyhunsen

Tur cami Suzuki'nin mi yoksa Puig gibi bir ucuncu parti mi? Bendeki Puig orijinaline gore biraz daha esnek. Bir de esneme olayinin da farkindalar herhalde ki motorun kafasini guclendirecek ekstra bir demir de gonderiyorlar camla birlikte. Yine de korkutuyor.
  13. ceyhunsen

Dediginiz sekilde yaptim. Bunu yapmak icin de cami en asagi konuma getirdim. Yataylasan camla bu aci inanilmaz iyi calisti ve turbulans yok oldu neredeyse. Yalniz soyle bir sorun var: Cam cok esniyor. O kadar fazla esniyor ki bir yerler kirilacak/kopacak diye korkuyorum. Zaten uzun tur cami...
  14. ceyhunsen

Triumph Sahipleri Buraya !

Sadece ilk grupta isim soyisim dogru olsun istiyorlar.
  15. ceyhunsen

Drift L gidon felaket titriyor

Başka servise gidin. Google Haritalar'dan tek tek yorumları ve inceleyin işini yapan bir servis bulun. Gerekirse Bajaj gibi başka markaların servisine veya özel servise gidin. Zaten garantilik bir sorun yok, fark etmez ne servisi olduğu.
  16. ceyhunsen

1. Lastigi janta takarken denge ayari yapiliyor. Lastige aldigizdan beri bir sey olmadiysa sorun bunla alakali degildir. 2. Ben de mekanik degilim o yuzden gozle kontrol etmek ve durdugu yerde ustune baski yapip garip bir sey var mi onu anlamaya calismaniz disinda bir sey oneremeyecegim...
  17. ceyhunsen

Aklima basit birkac madde geldi: Lastikler balansli mi? Amortisorler dogru calisiyor mu? Gidonda agirlik yapacak kadar buyuk bir cam var mi? Ikinci el aldiysaniz kazali olma olasiligi var mi? Gidon veya on takim yamuk olabilir.
  18. ceyhunsen

MT THUNDER 4 SV

O kadar az sureceksen ruzgar sesini ne kadar aldigi senin icin onemli degil. Motosiklet surmeyi begenir ve ileride uzun yollara cikmaya baslarsan kendin anlarsin ne zaman degistirmeye ihtiyac duyacagini. Kulak tikaci ile de sehir icinde rahat her sey duyuluyor merak etme. Dizlik alma...
  19. ceyhunsen

MT THUNDER 4 SV

Hiz olarak 50-60'i gecince kasklarda ses belirgin olarak artmaya basliyor o yuzden yuksek hiz falan diye dusunme. O paralara ne vardir onu da hic bilmiyorum acikcasi. Ama bunlar senin icin onemli degil. Sen daha okula gidiyorsan (kurs diyorsan universiteye daha gecmedin diye anladim?) boyle...
  20. ceyhunsen

MT THUNDER 4 SV

Ilk kaskim, 9 ay falan kullandim. Ustunde 1.6 kg yaziyordu sanirim fakat 1.5 kg olan yeni kaskimdan elde tutunca bi yarim kilo daha agir gibi hissettiriyor. Padleri kalitesiz. Ses kiyamet kopar gibi degildi fakat izolasyon basarisiz. Dahili gunes gozlugunun mekanizmasi bozulmustu. Bir kere...

Yeni mesajlar