Arama sonuçlarınız

1. ceyhunsen

Transalp 750 mi Tiger 900 Rally Pro mu?

Yarısı değil de %20-%30'luk bir fark var genelde. Bir de benim attığım fiyatlara KDV dahil değil. 1773138490 https://www.ersatzteile-triumph.de/triumph-motorrad/zuordnung_der_ersatzteile/T2106101 Ben sanırım ilk karşılaştırmamı bu web sitesi üstünden yapmıştım. Sizin bulduğunuz daha da ucuzmuş.
  2. ceyhunsen

Yeni motorsikletim Trident 660 alış hikayem

Benim motoru da orada görürsün o zaman 🥲
  3. ceyhunsen

Maalesef. Marka fabrikadan niye bu kadar pahalı çıkartıyor anlamıyorum. Mesela birkaç örnek parça yazayım: T2312790-PM depo grenajı 470 euro T2312780-PM depo ön krenaj sol 109 euro T2312762 sol sticker 29 euro T2311237 iç panel 1 49 euro T2310603 iç grenaj 2 18 euro T2311761 iç panel büyük 52...
  4. ceyhunsen

1 km bile böyle sürme bence. Bu 660 serisinde zincirin ayar payı çok düşük olduğundan zincir atıyor ve bloğu parçalıyor. Bloğu koruyan da bir parça olmadığından durum baya vahim oluyor. Triumph gruplarında var mıydın tam emin değilim ama varsan görmüşsündür. Zincir bakımı yapmayan motorlarda...
  5. ceyhunsen

Özetlersem: Yukarıdan başlarsak kafadaki camla alakalı demirler ve plastikler, gidon, ayna, elcik koruma. Ön tarafta radyatör, fren diski, ABS çemberi, ABS sensörü, tekerlek mili. Ortalarda statör kapağı, statör contası, depo grenajı, soldaki diğer alt grenajlar. Arkada yolcu braketi ve...
  6. ceyhunsen

Hayirli olsun. burak trident wen 😄 Gruplarda o arka tutamaclarin alicisi bol. Satiyorum desen kapis kapis gider benden soylemesi 😄
  7. ceyhunsen

Tek ulasim aracim motor ve orta sinif bir vatandasim (artik o da varsa). Parca fiyatlari pahali ancak alis fiyati dusuk diye Triumph aldim. Kazamdan sonra motor hala serviste. Basit kafa grenaj ve demiri ve diger seyler icin 2 ay bekleme suresi ve bir ton masraf cikti. Bu dediklerimden sonra...
  8. ceyhunsen

Kaza anı ve tahminler

Geçmiş olsun. Ben de yaklaşık bir aydır motorumun neden ağır hasar kayıtlı yapılmaya çalışıldığı bilgisini istiyorum sigortadan. Sıfır motoru trafikten çekmeye çalışıyorlar ve hâlâ belirledikleri rayiç bedelini sır gibi saklıyorlar. Umarım benden daha şanslı olursunuz.
  9. ceyhunsen

motosiklet fazla yakıyor

Bahsettiğim kitapta bölüm sonlarında minik testler oluyor. İnternette PDF'i bulunabilir kitabın. Dediğim soru ise şu idi:
  10. ceyhunsen

motosiklet fazla yakıyor

Tam olarak bu düşünce başımıza iş açıyor bence. Bazı şeylerde fikir birliği ve tek doğru yok belki ama istatistiksel olarak veya deneyimle aktarılarak gelmiş en iyi pratikler oluyor. Şimdi çok bilmişlik taslayıp yok slalom atmayın yok şunu bunu yapmayın demeyeceğim. Ancak bu konularda bilgi ve...
  11. ceyhunsen

7-8 Mart Güvenli ve İlerı Sürüş Eğitimi Detayları

Konunun acildigini hastanede ayagim alcidayken gormemis olsaydim asla kacirmazdim bunu 😄. Bir daha olursa ve o zamana kadar ileri seviye surus egitimi almamis olursam kacirmam.
  12. ceyhunsen

motosiklet fazla yakıyor

Yakin zamandaki emniyet seridinde yaptigim kazamla alakali konusurken "Normalde dikkatliyimdir, emniyet seridinde giderken bile" minvalindeki bir mesajima birisi "Ta ki o ana kadar" diye yanit vermisti. Bunu okumak koyuyor adama fakat zor da olsa ustune dusunmeli insan, acaba dedigim gibi degil...
  13. ceyhunsen

Airoh Helmet Aster-X Wild Wolf Alınır mı?

Gordugum kadari ile ne DOT ne ECE 22.05 ne de ECE 22.06 sertifikasi var. ECE 22.06 sertifikasi olmayan bir kask almayin. LS2 Rapid'in bu sertifikasi var gibi duruyor. Ayrica Airoh'un internette cok kotu bir unu var. Malzeme kalitesinin asiri kotu olmasindan baslayip guvensiz olmalarina kadar...
  14. ceyhunsen

Rodajda ki motorla uzun yol

Üreticiler genellikle rödaj süresince aynı devirlerde sürekli sürülmemesini öneriyorlar. Dümdüz yolda aynı hızda uzun süre seyrederseniz bunu sağlayamazsınız. Onun yerine virajlı yollarda sürerseniz sürekli vites değiştirip deviri bir aşağı bir yukarıya çekebilirsiniz. Daha önce hiç rödaj...
  15. ceyhunsen

Perte Çıkan Motorum Çekme Belgeli Teslim Edilecek, Tamir Ettireyim Mi?

25 modellerde ekstradan qs, hız sabitleyici ve spor modu gibi şeyler var. Ayrıca ben motorumun rödajına aşırı dikkat etmiştim. Sonrasında da iyi baktım. Daha sıfır gibi ve daha fazla özelliği olan motorun tamirine 180k vermemek için daha fazla para harcayıp daha düşük ve geçmişi belli olmayan...
  16. ceyhunsen

Ben de hakim degilim fakat kusur orani tek tek internete yazdigimda da dedigim gibi 25'e 75 olarak karsima cikiyor. Muhtemelen kodlar degismez ama kusur oranlari farkli yorumlanabilir gibi anladim. Motoru uzun sure kullanmak istiyorum. Bu durumda cekme belgeli olarak satip ustune para alirsam...
  17. ceyhunsen

Yaralamali kaza oldugundan avukat ucreti alacagim tazminat uzerinden yuzdesel olarak alacak. O yuzden su an yaptigi islerden ekstra bir para talep etmiyor. O dedigim tahkim kurulundan sonra bir daha ucret alma kismi ise araci terk olarak aldiktan sonra ustune alacagim ekstra para icin. Tamir...
  18. ceyhunsen

Emin oldugum seyler: Servis yetkili. Parcalar arasinda gereksiz bir sey yok. Iscilikte de sisirme yok. Parca listesi de bana geldi ve Ingiltere fiyatlari ile karsilastirdim. Rastgele sectigim parcalarda ortalama %20 fark vardi. Bu fark daha once dedigim gibi vergi, Korlas'in kar marji veya...
  19. ceyhunsen

Kuryelik için ekipman ve motor önerileri

Kendim kuryelik yapmadigimdan karsi bir onerme yapamayacagim. Kaskta nefessiz kalma konusu da yazin sicaginda bana kisa sureli bir-iki kez oldu. Diger durumlar da bu durumda muhtemelen sizin dediginiz gibidir oyleyse. Kolayliklar diliyorum kuryelere. Zorunluluktan dolayi kendilerini tehlikeye...

Yeni mesajlar