Arama sonuçlarınız

1. Lunatique

Hornet 750'yi sıfır mı almak yoksa ikinci el mi?

2025 modelin kafa tasarımını sevmiyorum derseniz ikinci el, seviyorum derseniz sıfır.
  2. Lunatique

Tenere 700 vs F900GS vs Tiger 900 Rally Pro

Yaşanan deneyimler şehirden şehire ve bayiden bayiye değişiklik gösteriyor sanırım. Bugüne kadar yaşadığım olaylar üzerinden böyle bir yorumda bulunmuştum. Avrupa motorlarında bırakın yedek parçayı bir aksesuarın gelmesini bile 5-6 ay beklediğim oldu hem de 2 farklı motorda. Ama bu tabii beni...
  3. Lunatique

Bu konu kanayan yara zaten. Sadece asfaltta süren birinin de garantisi yok ama arazi şartlarında beklenmedik durumlar nedeniyle yedek parçaya ihtiyacınız olma ihtimali daha yüksek. Parça depoda yoksa ve birkaç ay gelmezse sezon bitti zaten geçmiş olsun.
  4. Lunatique

%60 arazi olacaksa Tenere 700 daha mantıklı geliyor kulağa.
  5. Lunatique

Yurt dışından 'vergisiz alışveriş' sona erdi: 30 euro limiti kaldırıldı.

Çok da şey yapmamak lazım. Bırakalım bence hayat akıp gisin yolunu bulsun. 3-5 mantıklı insanın kafa yormasıyla düzelmiyor maalesef ülke. Yarın ölmeyeceğimin garantisi yok. Son düşündüğüm şeyin 30€ limitinin kaldırılması olmasını istemem :)
  6. Lunatique

İkinci motosiklet?

ADV 350 düşünmeyin bence amacınıza hizmet etmez. Yerden daha yüksek süspansiyonu bir tıkcık daha iyi Forza gibi. Bütçeniz ne bilmiyorum ama çok para harcamayayım diyorsanız taksitle Xpulse 200 ya da CRF250 düşünebilirsiniz bence. KTM 250 Adventure da olabilir ikinci el.
  7. Lunatique

Motosiklet ve Video Trendleri

Aynı rutinde kalmak bir süre sonra sıkıyor ve ara verme ihtiyacı hissediyor insan bence. Sosyal medya bir meslek dalına dönüştüğü için para kazanmak isteyenlerin derdi mümkün olduğunca çokça abone kazanmak, like almak, tıklanmak vs. olduğu için birbirini kopyalayan ve tekrar eden içerik çok...
  8. Lunatique

Triumph Sahipleri Buraya !

İki kola tetanoz aşısı da vursalarmış üyelik onaylandıktan sonra. Triumph tarikatı mı kuruyorlar napıyorlar
  9. Lunatique

Cafe racer projemizin krom plakalığı hazır!!

Video için elinize sağlık. Resident Evil'daki Leon'un sakallı hâli gibi olmuşsunuz görünce ilk aklıma o geldi :D
  10. Lunatique

Bursa, Atatürk Cad. civarındaki trafikten izlenimlerim

Katılıyorum. Sizin parola Feyyaz Yiğit'in kolundaki dövme olan ve aynı zamanda babasının şifreli sözü olan "domo toranaga makaremeso ancisen hayt" sözü gibi olmuş :D
  11. Lunatique

Bursa, Atatürk Cad. civarındaki trafikten izlenimlerim

Son yıllarda Ankara çok fazla göç aldı. Özellikle son 1 yılda trafik düzeninde ciddi bozulma görüyorum. Makasçı, kaynakçı vb. tipler çoğaldı ve bu da ben dahil sabrımızı yitirmemize ve insanlara agresif tutum sergilememize yol açıyor. Mesafeyi koruyarak gidiyorum bir değil, iki değil, arka...
  12. Lunatique

komik ama bir o kadar da düşündürücü motorcu capsi

Son derece ciddi bir ofis ortamında kahkahayı patlatmak üzereydim :D
  13. Lunatique

Ben de keyif aldım açıkçası. Dediğiniz doğru biz daha kolay adapte oluyoruz değişen koşullara. Yeni nesil olmayıp Japonya'dan kaçarak Türkiye'ye yerleşen Japon tanıdıklarım da var. Onlar da Japonya'ya bir türlü ayak uyduramadıkları için burada yaşıyorlar. Laf aramızda şu an çalıştığım yerdeki...
  14. Lunatique

Motosiklet tavsiyesi

Diğer arkadaşların önerdiklerine ek olarak şunlara da bakabilirsiniz: Transalp 700 Versys 650 V-Strom 650, 800 Tiger 850 450.000-500.000 arası fiyat bandında bulunabilen seçenekler.
  15. Lunatique

Estağfurullah Japon motosikletlerine tabi ki bir lafım yok. Körü körüne hiçbir markaya bağımlı değilim. Retro motor kullanacaksam tercihim Triumph olur mesela. Motor haritalandırması, düşük devirdeki sürüş konforu ve keyfi, egzoz sesi benim için muazzam. Gidip Neo Retro kategorisindeki XSR 700...
  16. Lunatique

Japonlar dediğiniz gibi bambaşka dinamiklere, kültüre, felsefeye sahipler. Ama bu noktada ben cümlenin sonuna bir de -di getirmek isterim. Evet günümüzde hala çoğu topluma göre kendilerine has takdire şayan bir disiplinleri var ancak Japonya ve Japonlar anlatıldığı ya da resmedildiği gibi çok da...
  17. Lunatique

Yeni Triumph Trident 800

Skyhood ile ilgili şöyle bir dipnot düşebilirim. Hardest, Hard, Medium, Soft, Softest şeklinde seviyeleri var ve profillere göre farklı ayarlar atayabiliyorsunuz. Aşağıdaki şekilde ayarlama yaptım: Sürüş Modu - Sport; Süspansiyon Modu - Dynamic (Ön-Arka Hard) Sürüş Modu - Touring; Süspansiyon...
  18. Lunatique

ilk motorumu alacağım

+1 Bütçenizi bilirsek daha iyi yönlendiririz. Öncesinde sadece bir noktaya değinmek istiyorum. Eğer özellikle arazide sürmek ya da arazi motolarına merakınız yoksa, çoğunlukla da asfaltta kullanacaksanız bu tarz motorlara bakmamanızı tavsiye ederim.
  19. Lunatique

Ataşehir’de Motosiklete Çarpan Otomobil Takla Attı

Motorcunun rızası varmış :D
  20. Lunatique

Ataşehir’de Motosiklete Çarpan Otomobil Takla Attı

Bu otomobil sürücüsü arkadaşımızın tabakhanede çalışıyor olması muhtemel, acelesine bakılırsa. Genelde bu arkadaşların sonu kırmızı ışığa herkesten önce yetişmek oluyor.