Arama sonuçlarınız

1. Lunatique

Pcx ile merhaba

Hayırlı olsun kazasız belasız sürmeniz dileğiyle.
  2. Lunatique

Bedava verseler asla binmem dediğiniz motorlar?

Honda Monkey. "Binmem'den" ziyade muhtemelen binemem.
  3. Lunatique

En ucuz yollu düşük cc motor

Kullanmış biri olarak Hero Dash 125 derim.
  4. Lunatique

Batın Barlas Çeki'nin annesi, Zehra Kınık hakkındaki şikayetinden vazgeçti

İşin içinde tehdit de olabilir maddiyat da, yorum yapamadım.
  5. Lunatique

KTM 390 mı, yoksa Dominar 400 mü

Aa pardon ben niyeyse 390 ADV diye algılamışım. Sanırım konuyu açan kişi Duke 390 ile kıyaslıyor. Bu durumda bence çok amaçlı olduğu için D400. Şehir içinde de uzun yolda da kullanılabilecek, kolaylıkla yük de taşıyabilecek bir motor. Arkadaşım ADV 390’a geçmeden önce Duke sahibiydi, çok da...
  6. Lunatique

KTM 390 mı, yoksa Dominar 400 mü

Ben Dominar 400’ü, arkadaşım da 390ADV’yi uzun süre kullandı. Daha çok asfaltta gidecekseniz D400, arada bir bozuk veya stabilize yolda da gitmeyi düşünüyorum derseniz 390ADV. İki motoru da sorunsuz keyifle kullandık. İkinci el uyguna da bulunabiliyorlar.
  7. Lunatique

Motosikletle dünya turu yapan çift İran’da 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Onca uçak ve filoyu oralara kadar götürmek ciddi bir maliyet de gerektiriyor. Normalde Trump göz dağı vermeyi ve havlayıp ısırmamayı seviyor ama bu sefer sırf göz dağı vermek için bunca zahmete ve maliyete girmez herhalde. İran’a gerçekten saldırır mı siz ne düşünüyorsunuz? Rusya İran ile...
  8. Lunatique

Motosikletin Kontrolünü Kaybetti, Uçuruma düştü

Ya arkadaş, bu nasıl uçma şekli. Yemim ediyorum geçen şivesi çok tatlı bi adam vardı “öldüm müü, öldüm müü” diyen. Bu iki etti gülmemem lazım ama şu fotodaki iki seksen topcasee uzanmış halini görüp görüp bir daha gülüyorum :D
  9. Lunatique

Motoru en hızlı nasıl satarım?

Sıfırı 700 üstünde olan motorların nakit kampanyasıyla 550’lere indiği ve ikinci elde 400 bandında bulunabildiği bir dönemden geçiyoruz. Buna benzer birçok örnek var. Belirli bir süre sonra kademeli olarak fiyat düşürüp satılana kadar sabırla beklemekten başka çareniz yok maalesef.
  10. Lunatique

trafikte ilk sürüş tavsiye

Ben bisiklete de binsem koca tur motoruna da binsem kovalıyor şerefsizler. Galiba bende bir şey var. @tommygun tavsiyesine uyup denize atlamam gerekebilir. Ondan sonra bi daha deneyeyim :)
  11. Lunatique

Motor ilk marşta stop ediyor

Dominar 250’de 10.000km, Dominar 400’de de 13.000km hep Shell kullandım iki motorda da hiçbir sorun olmadı. Acaba hiçbir istasyonda sorun yok da insanlar istasyon değiştirince placebo etkisi mi yaşıyor…
  12. Lunatique

Ustam haklı mı ne yapmalıyım

12.000km bana düşük geldi. Japonlar renk atmayacak, çekmeyecek, diğer çamaşırları boyamayacak kıyafetlere de genel olarak "Renk atabilir", "Boyayabilir", "Çekebilir" gibi standart ifadeler kullanıyorlar. Yazmadığı zaman saçma salak sebeplerden dava açan tipler olduğu için Japonya'da. Bu da ona...
  13. Lunatique

Kaza araç mahrumiyet bedeli ve pert bedeli

Hangi konularda vekâlet verildiğine dikkat etmek lazım işte. Okumadan imza atma alışkanlığı yüzünden dolandırılan çok oluyor.
  14. Lunatique

Kaza araç mahrumiyet bedeli ve pert bedeli

Kişisel bilgilerimiz ortada dolaştığı için sizin kazaya karıştığınızı, karşı tarafın %100 kusurlu bulunduğunu öğrenmişler. Sizin adınıza tüm işlemleri vekalet alarak yürütecekler ancak bunun karşılığında sizin almanız gereken tazminattan büyük bir pay alacaklar. Sigorta ile iletişime geçerek...
  15. Lunatique

Ustam haklı mı ne yapmalıyım

Pulsar RS200 Türkçe kullanım kılavuzuna baktım hakikaten de 30.000km hariç diğerleri K(Kontrol) olarak işaretlenmiş. Ama biri motoru 5 senede 30.000km'ye getirdi diyelim, 5 sene boyunca değişmemesi anormal olurdu. Soğutma sıvısı ortalama 3 senede bir yenilenmeli sonuçta. Pulsar RS200'ün Bajaj...
  16. Lunatique

Forza 250 ile yağmurlu ve soğuk hava da Gaziantep-Mersin.

Güle güle gidip, kazasız belasız yine güle güle dönmeniz dileğiyle.
  17. Lunatique

Motobike Istanbul 2026 Motosiklet Fuarı – Yeni Modeller İlk Kez Gün Yüzüne Çıkacak

Çünkü salı sallanır, çarşamba da çarşafa dolanır :D Şaka bir yana ilk gün katılımı mümkün olduğunca fazla tutmak içindir diye tahmin ediyorum.
  18. Lunatique

Peugeot 206cc. vs. CFmoto Cforce 1000 (Güvenlik)

ATV'de full ekipman da olsanız belirttiğiniz senaryoda darbenin bir kısmını vücudunuzun alma ihtimali yüksek olduğu için ve ekipman bedensel hasarların önüne geçemeyeceği için yine ATV daha riskli olacaktır. Darbe sonrası ATV'den fırlayıp takla atmanız ve sürüklenmeniz de olası. Otomobilde...
  19. Lunatique

Motor ilk marşta stop ediyor

Açıkçası bana da rölanti ayarına bakılması gerekiyor gibi geldi. Ama Dominar 400 varken bende de buna benzer bir şey oldu sonra yolda giderken stop etmeye başladı. Meğer yan ayak müşüründenmiş, onun ayarını düzelttiler sorun gitti.