Arama sonuçlarınız

1. Lunatique

Türkiye'de Kıymeti Bilinmeyen Motosiklet Markaları

Sürücü güvenliğini ciddi derecede etkilemediği ve bu tarz geri çağırmalar çok olmadığı sürece aslında kötü bir şey değil. Marka kusurun farkına varmış ve sorumluluk alarak bedelsiz bir şekilde bunu düzeltmek için müşteriyi çağırıyor. Ben de @Cyan 'a katılıyorum. Dünya pazarının 1/3'ünü elinde...
  2. Lunatique

Trafikte %10 Hız Toleransı Kalktı mı? Gerçek Ne!

Tehlikeli evet, taciz eden çok oluyor. Herkesin hız sınırına uyduğu bir ortamda insan stres olmuyor. Ama kaynak, makas, tacizin çok olduğu ortamda en sakin adam bile bir süre sonra "Yeter lan ben enayi miyim" diyerek tahrik olmaya başlıyor. O yüzden kağıt üstünde kurallar belirlenmiş olsa da...
  3. Lunatique

Mesele de o zaten. Tabii ki deli gibi sürat yapalım demiyorum ama otomobillerle aynı hız sınırına sahip olmadığımız şu ortamda şehirler arası yolda bile gıy gıy gitmek adamın canını sıkıyor. Satacağım motoru SH125 alıp sürekli 50TL'lik benzin alan dayı gibi sürekli 50 ile gideceğim :D
  4. Lunatique

Kamera önerisi

Ben de Osmo Action 4 diyorum. Çekim kalitesi güzel ve hızlı şarj oluyor. Eğer 30W bir Powerbank'iniz varsa uzun sürüşlerde mola verdiğinizde 18-20 dakikada %80'e kadar doluyor o da 1 saat veya birazdaha üzeri çekim yapmaya izin veriyor.
  5. Lunatique

Bursa’da Kadın Sürücü Motosikletliyi Darp Etti. 180.000 TL Ceza Yedi

Böyle videolarda aklıma hep millete papatya çayı dağıtan eleman geliyor :D Ufacık bir gerginlik fitili ateşliyor mümkün olduğunca sakin yaklaşmak lazım ama çok zor oluyor ben çoğu zaman başaramıyorum. Bi yerlerde papatya çayı saklamak lazım, trafikte tartışma olunca karşıdakine "Öncelikle geçmiş...
  6. Lunatique

Türkiye'de Kıymeti Bilinmeyen Motosiklet Markaları

Geçmişte yapılan oylamalar ve bundan anladığım Triumph düzgün bir distribütörün eline geçse ya da doğrudan Türkiye'ye kendileri giriş yapsa satış patlaması olacak sanırım. Ben de Triumph'ı çok başarılı buluyorum ama işte malum sebepler...
  7. Lunatique

Riske girmemekten ziyade neyin ne olduğunu doğru düzgün anlamadan uygulamaya çalışmak gibi geliyor bana. Öndekinin 50 ile gittiğini gören de 50 ile gitmeye başlıyor bu sefer. Kuralları ve kendi haklarını bildikten sonra hız sınırı 70 olan yerde ve +6 km'ye kadar ceza yazılmayan bir yerde "bakın...
  8. Lunatique

Detay vermedim çok yüzeysel yazdım haklısınız. 1000cc ve buna yakın motorlarda zaten gaz kolunu çevirince cart diye 50’ye çıkıyor. Bizi kamyonlarla vs aynı hız kategorisine soktukları için 1000lik makineyle 50-60 gitmek kadar gıcık bir şey yok. Bir de bazı yollarda hız limitini düşürme furyası...
  9. Lunatique

İyi güzel de motosiklet hız sınırlarını otomobillerle eşitlemeleri lazım. Bu gidşle yüksek cc mantıksız olmaya başlayacak topluca 125cc’ye geçelim.
  10. Lunatique

Motor alırken mantık mı? duygu mu?

Krediyi ödeyebilecek imkan varsa o da aynı şey değil mi? Yoksa kredi çekmez daha ucuz bir şey alınırdı.
  11. Lunatique

Motor alırken mantık mı? duygu mu?

Duygusala paran yetene kadar mantık işi.
  12. Lunatique

Plaka Usulsüzlüklerine Rekor Ceza: 140 Bin TL

Sağ şerit veya sağdaki 2 şerit kullanılacak. Sadece dönüşlerde ya da sollamalarda sol şerit kullanılacak.
  13. Lunatique

Batın Barlas Çeki'nin annesi, Zehra Kınık hakkındaki şikayetinden vazgeçti

M.Ö. bilinen tarihten günümüze kadar tarih kaynaklarında hep bir şekilde güçlünün güçsüzü ezdiğini görüyoruz. Günümüzün tek farkı herkesin bunu takım elbiseyle yapıyor oluşu. Ben de bu düzenin değişebileceğine pek inanmıyorum. Sadece iniş çıkışlar olur ve tarih kendini tekrar eder. Bir iyi...
  14. Lunatique

Dominar 400 ug için yağ

Bajaj'ın Türkçe kullanım kılavuzuna çok güvenmeyin. Bazı bilgiler eksik bazıları tuhaf çevrilmiş. En iyisi merak ettiğiniz kısmı bulup İngilizcesini ChatGPT'ye falan yapıştırıp Türkçeye çevirtmek.
  15. Lunatique

Plaka Usulsüzlüklerine Rekor Ceza: 140 Bin TL

Bu durum benim pek aklıma yatmadı. Bunu ihlal edeni nasıl tespit edecekler? Trafikteki araçların %80'ine ceza kesmeleri lazım o zaman. Birdir bir, yerin dibine gir. İkidir iki, tarladaki boz tilki tekerlemesini trafik şeritlerine uygulamışlar gibi.
  16. Lunatique

üşüdüm - tatlı su motorcusuyumdur

Sorun havanın soğuk olması. Anladığım kadarıyla içlik giymeden doğrudan kot pantolonun üstüne yağmurluk giymişsiniz. Yağmurluk rüzgarı kesse de bacaklarınıza çarpan soğuk havayı engellemediği için bir süre sonra o soğukluk bedeninize nüfuz ediyor ve üşümeye başlıyorsunuz. Bende Biker Jeans'ın...
  17. Lunatique

15-20 bin TL Kask Önerisi

Kaskta interkom var mı? Geçen ben de yeni fark ettim, interkom taktıktan sonra 80-90'lı hızlarda gürültü arttı. Elimle interkomu kapatınca bayağı sessizleşiyor. Biraz daha arkada kalacak şekilde konum değiştirirsem belki bir tık daha iyi olur. Ön camlı motora binince çok sorun olmuyor da naked...
  18. Lunatique

Gs ciler V stromcular ağır motor sahibi olan göbekli arkadaşlar gelin bakim

Videoyu izlerken ben panik atak geçirecektim :D
  19. Lunatique

15-20 bin TL Kask Önerisi

Belirttiğiniz fiyat bandında Scorpion aslında oldukça güzel bir marka. Motor modeliniz nedeniyle rüzgarı doğrudan yiyorsunuz, hangi kaskı alırsanız alın 100-110'dan sonra belirli bir rüzgar ve ses olacaktır. Kulak tıkacı almanız lazım.